Canım ilişki sonrası kayganlaşıyorya o sıvının iyice temizlenmesi gerekiyormuş abdest için banada görümcem söylemişti ama zararı varmıs
Ayrıca ertesi gün hapı sakın kullanma dedi bana doktorum.Çünkü 5-6 kutu doğum kontrol hapına bedelmiş.Ve %100 bir koruma da sağlamıyormuş.
bende kullanıyorum. bide mantar için %100 pamuk çamaşır kullanmak gerekiyo hava alması için.
bende sanırım strese bağlı kuruluk sorunu var ilk zamanlarda olduğumuz için ben gleit gelen diye bir jel kullanıyorum ilişki anında
ee napcaz peki yıkıcaz mı yıkamıcaz mı
bizde ne ertesi gün hapı ne doğum kontrol hapı ne başka bişey var Allaha emanetiz vallahiikaydirigubbakcemile3
bizde ne ertesi gün hapı ne doğum kontrol hapı ne başka bişey var Allaha emanetiz vallahiikaydirigubbakcemile3
her an teyze olabiliriz desene
ufff nekadar zor yahu bayan olmak herzorluk bizde ohh erkekler için hava hoşş
bende kullanıyorum. bide mantar için %100 pamuk çamaşır kullanmak gerekiyo hava alması için.
sıra sende ve yasminde canımcım biz sırayı bozmayalımm
Evet canım.Bir de arasını ütüleyin diyorlar;ama hiç uğraşamıcam valla:1closedeyes:
Evet canım.Bir de arasını ütüleyin diyorlar;ama hiç uğraşamıcam valla:1closedeyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?