Bu arada araba alcaz karar verdik ama bir taraftanda korkuyoz ya eşimin babası sürekli para istiyo yok diyoz amcası borç istedi yok dedik görümcem istedi yok dedik şimdi bide arabayı görürseler bize yok dedilşer diye laf olacak ya
korkma tatlım ya milyonlarca insan hamile kalıp doğum yapmış olmadı sezeryen yada maddi durumunuz iyise suda doğum yaparsınız herşeyin bir çözümü vardır relaxxxxxxx
Bu arada araba alcaz karar verdik ama bir taraftanda korkuyoz ya eşimin babası sürekli para istiyo yok diyoz amcası borç istedi yok dedik görümcem istedi yok dedik şimdi bide arabayı görürseler bize yok dedilşer diye laf olacak ya
favorim suda doğum çok uçuk değil fiyatlar ssk olayında
Hep sezeryan olsun diyorum ama olsa bile bana bakabilecek kimse yok yanımda kalacak falan oldan normal dogum olsun kendi başımın çaresine bakayım...
Hep sezeryan olsun diyorum ama olsa bile bana bakabilecek kimse yok yanımda kalacak falan oldan normal dogum olsun kendi başımın çaresine bakayım...
kimseye borç vermek zorunda değilsiniz tatlım ne istiyorsanız rahat rahat alın bırak ne derlerse desinler
valla haklısınız korkmakta kredi çektik dersiniz. cevap vermek zorunda kalırsanız.
ozaman topiğimizeee misafirleride davet edelim gelsinler katılsınlar bize
görümcemler kendileri 2 kredi çekmişler bidaha çekememişler bize dediler borç verin diye yok dedik o zaman kredi çekelim sizin üzerinizden biz ödeyelim dedi bizde yok falan dedik oda sorun olur...
piyangodan para çıktı dersiniz :))
tammam kaydirigubbakcemile3
:)
kimseye borç vermek zorunda değilsiniz tatlım ne istiyorsanız rahat rahat alın bırak ne derlerse desinler
ben sezeryana karşıyım arkadaşlar hiç bi sağlık problemin yoksa normal doğum olmalı bence sezaryan keyfi bi seçim olmamalı
ayy kıyamam sana sen yeterki bir doğur ben gelirim sana bakmaya
kızın huzurunu bozacaklar hesap vermek zounda değiller ama laf duyacaklar canları sıkılacak
yok ya canım ev alın tapusunuda onların üstüne yapın bari bi o eksik kalmışklava:
:1closedeyes:
Öyle canım hiçbiri demiyor yani bunlar yeni evli daha eşyaları bile yok para lazım demiyorlar ha bire borç istiyo çevremizdekiler....
Bu arada bütün eşyalarımızı aldık hepsi mağazalarda mobilyacılarda falan duruyo eve çıktığımız zaman alacağızkaydirigubbakcemile3
sen kayınvalidenlemi oturuyodun datlummm
Yok canım eşimin dedisini evindeyiz burda kimse kalmıyo dedeside 2 ay bi oğlunda 2 ay bi oğlunda geziyo zaten 85 yaşında bu evde herşey var kurulu düzen kiraya çıkacaktık dedesi izin vermedi burda oturun diye ona bile laf ettiler kurulu düzene kondular kira vermiyolar işde amcaları falan benim çocuklarıma vermedi evi onlara verdi demiş hep
Yok canım eşimin dedisini evindeyiz burda kimse kalmıyo dedeside 2 ay bi oğlunda 2 ay bi oğlunda geziyo zaten 85 yaşında bu evde herşey var kurulu düzen kiraya çıkacaktık dedesi izin vermedi burda oturun diye ona bile laf ettiler kurulu düzene kondular kira vermiyolar işde amcaları falan benim çocuklarıma vermedi evi onlara verdi demiş hep
bak sen utanmazlara yaa, milletin ağzı torba değil ki büzesin işteklava:
Selamlar çıtır gelinler :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?