Taze gelinim yeni evliyim bende varım diyen hatuşlar buraya

valla haklısınız korkmakta kredi çektik dersiniz. cevap vermek zorunda kalırsanız.

korkma tatlım ya milyonlarca insan hamile kalıp doğum yapmış olmadı sezeryen yada maddi durumunuz iyise suda doğum yaparsınız herşeyin bir çözümü vardır relaxxxxxxx

Hep sezeryan olsun diyorum ama olsa bile bana bakabilecek kimse yok yanımda kalacak falan oldan normal dogum olsun kendi başımın çaresine bakayım...

piyangodan para çıktı dersiniz :))

favorim suda doğum çok uçuk değil fiyatlar ssk olayında

vayy suda doğum süpermiş, hayırlısı olsun tatlım korkma yaa, bak millet kaç tane doğuruyo :)

kimseye borç vermek zorunda değilsiniz tatlım ne istiyorsanız rahat rahat alın bırak ne derlerse desinler

Hep sezeryan olsun diyorum ama olsa bile bana bakabilecek kimse yok yanımda kalacak falan oldan normal dogum olsun kendi başımın çaresine bakayım...

ben sezeryana karşıyım arkadaşlar hiç bi sağlık problemin yoksa normal doğum olmalı bence sezaryan keyfi bi seçim olmamalı

valla haklısınız korkmakta kredi çektik dersiniz. cevap vermek zorunda kalırsanız.

görümcemler kendileri 2 kredi çekmişler bidaha çekememişler bize dediler borç verin diye yok dedik o zaman kredi çekelim sizin üzerinizden biz ödeyelim dedi bizde yok falan dedik oda sorun olur...

ozaman topiğimize ee misafirleride davet edelim gelsinler katılsınlar bize

görümcemler kendileri 2 kredi çekmişler bidaha çekememişler bize dediler borç verin diye yok dedik o zaman kredi çekelim sizin üzerinizden biz ödeyelim dedi bizde yok falan dedik oda sorun olur...

yok ya canım ev alın tapusunuda onların üstüne yapın bari bi o eksik kalmışklava:

piyangodan para çıktı dersiniz :))

tammam kaydirigubbakcemile3

:)

kimseye borç vermek zorunda değilsiniz tatlım ne istiyorsanız rahat rahat alın bırak ne derlerse desinler

Öyle canım kimseninde hesap sormaya hakkı yok ama işte laf duymak canımızı sıkar

ben sezeryana karşıyım arkadaşlar hiç bi sağlık problemin yoksa normal doğum olmalı bence sezaryan keyfi bi seçim olmamalı

öyle canım

ayy kıyamam sana sen yeterki bir doğur ben gelirim sana bakmaya

canım benim

kızın huzurunu bozacaklar hesap vermek zounda değiller ama laf duyacaklar canları sıkılacak

öyle

:1closedeyes:
yok ya canım ev alın tapusunuda onların üstüne yapın bari bi o eksik kalmışklava:

Öyle canım hiçbiri demiyor yani bunlar yeni evli daha eşyaları bile yok para lazım demiyorlar ha bire borç istiyo çevremizdekiler....
Bu arada bütün eşyalarımızı aldık hepsi mağazalarda mobilyacılarda falan duruyo eve çıktığımız zaman alacağızkaydirigubbakcemile3

sen kayınvalidenlemi oturuyodun datlummm

sen kayınvalidenlemi oturuyodun datlummm

Yok canım eşimin dedisini evindeyiz burda kimse kalmıyo dedeside 2 ay bi oğlunda 2 ay bi oğlunda geziyo zaten 85 yaşında bu evde herşey var kurulu düzen kiraya çıkacaktık dedesi izin vermedi burda oturun diye ona bile laf ettiler kurulu düzene kondular kira vermiyolar işde amcaları falan benim çocuklarıma vermedi evi onlara verdi demiş hep

dede düşünceliymiş belli. çocukları pek çekmemiş dedeye

bak sen utanmazlara yaa, milletin ağzı torba değil ki büzesin işte klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…