Taze gelinim yeni evliyim bende varım diyen hatuşlar buraya

hala şu bilgisayar olayına takıldık onun için didişip duruyoruz. 1 yıl bitince çok şey değişiyo sanırımkötükedihüso bu günlerde benim kocaya hiç sabrım yok.

Canım ne bileyim konuşma sohbet etme kapris yap git pc ile ilgilen bi karın var olduğunu unuttun gibi laflar et kötükedihüso

hoşgeldinn a.s.

günaydın hatuşlar nasılsınız makim ben girmeyeli sayfalar baya ilerlemiş

günaydın canımm, gözükmüyosun ne zamandır

canım benim yaa kıyamam çok geçmiş olsun, bugün nasılsın

günaydın hanımlar. nasılsınız?

günaydın canımm

hala şu bilgisayar olayına takıldık onun için didişip duruyoruz. 1 yıl bitince çok şey değişiyo sanırımkötükedihüso bu günlerde benim kocaya hiç sabrım yok.

cicim ayları zamanla geçiyo desene (

Canım ne bileyim konuşma sohbet etme kapris yap git pc ile ilgilen bi karın var olduğunu unuttun gibi laflar et kötükedihüso

yaptım canım yaptım dün barışmak içi yemek lere götürdü bilmemne yaptı. sabah bi kalktım yine lap top mutfakta yine küllük ağzına kadar dolu. bende başucuna not yazzdım çıktım evden. bundan vazgeçene kadar yüzüne bakmıycam diye.senağlama offfffff sinir oluyorum ya

günaydın şimdi iyiyim canım biraz sersemlik var uyuyamadım gece ondandır sen nasılsın....

Ya öyle cicim ayları geçiyo demeyin korkuyorum...

cicim ayları zamanla geçiyo desene ([/QUOTE]

günaydın canım geçiyo bi süre sonra sabrın da kalmıyo ben o durumdayım.... senağlama

:teselli: canım benim ya umarım şimdi ne yapması gerektiğini anlarda vazgeçerklava:

benim pek umudum yok bekleyip görücez.:çok üzgünüm:

bende kocişin sigarasına takmış durumdayım ama vazgeçmiyorki bazen yanımda sigara yakıyor hemen surat asıyorum atıyor hemen söndürüyor ama içiyo yani evden çıkınca yine içiyo vazgeçmiyo...

bencede valla bakma yüzüne aklı başına gelsin

bende kocişin sigarasına takmış durumdayım ama vazgeçmiyorki bazen yanımda sigara yakıyor hemen surat asıyorum atıyor hemen söndürüyor ama içiyo yani evden çıkınca yine içiyo vazgeçmiyo...

vazgeçmez canım sigara farklı bi olay bende kullandığım için biliyorum. şimdi bırakmak istiyorum çocuk olayı için ama olmuyo.:çok üzgünüm:

vazgeçmez canım sigara farklı bi olay bende kullandığım için biliyorum. şimdi bırakmak istiyorum çocuk olayı için ama olmuyo.:çok üzgünüm:

klava: ne biçim bişeymiş ya bırakılmıyor anlamıyorumki.....Emin ol senin kocişinin pc hevesi sigaradan zararlı değil ondan bıkar yarın öbürgün bırakır klava:

deniyoruz canım bakalım. sinir olduğum dün biton yalakalık yaptı barışmak için yine aynısını yaptı nasıl oluyo anlamıyorum.

İşte bunu anlamıyorum anlamışki kızıyorsun niye üsteliyor yine oynuyor hemde geceleri...klava:

sigara çocuğa çok zararlı yaa aman hamile olunca kesin bırak canım yaa

evet canım çok zararlı bırakman lazım

sigara çocuğa çok zararlı yaa aman hamile olunca kesin bırak canım yaa

şimdiden bırakmam lazım aslında. ama stresten kendimde o gücü bulamıyorum ama karar verdim 1 haziran da veda ediyorum arkadaşlar sigaraya ne olursa olsun hepinizde destek bekliyorum kaydirigubbakcemile3

inşallah canımm yaa birakırsınn , hergün sorucaz 1 hazirandan sonra sana :) bugün sigara içmedin dimi diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…