Sağol canım benim senin neyin var neden idare eder bakayım hıııklava:
hala şu bilgisayar olayına takıldık onun için didişip duruyoruz. 1 yıl bitince çok şey değişiyo sanırımkötükedihüso bu günlerde benim kocaya hiç sabrım yok.
slm kızlar
bende yenı evlıler grubunuza katılabılırım deıl mı
bır aylık evlıyım
hepsını okuyamadım neler kecırıdım bılmıyorum ama bundan sonra paylasacagımız cok sey olacak bence:)
günaydın hatuşlar nasılsınız makim ben girmeyeli sayfalar baya ilerlemiş
Hiç sorma canım ya 2 gündür üşüyorum hastayım diyodum dün daha bi kötü oldum kocişi aradım hastaneye gittik tansiyon 8e 6 olmuş vucudun sıvı oranı düşmüş kansızsın dedi serum taktılar işte...Şimdi hala sersemlik var üzerimde
günaydın hanımlar. nasılsınız?
hala şu bilgisayar olayına takıldık onun için didişip duruyoruz. 1 yıl bitince çok şey değişiyo sanırımkötükedihüso bu günlerde benim kocaya hiç sabrım yok.
Canım ne bileyim konuşma sohbet etme kapris yap git pc ile ilgilen bi karın var olduğunu unuttun gibi laflar et kötükedihüso
yaptım canım yaptım dün barışmak içi yemek lere götürdü bilmemne yaptı. sabah bi kalktım yine lap top mutfakta yine küllük ağzına kadar dolu. bende başucuna not yazzdım çıktım evden. bundan vazgeçene kadar yüzüne bakmıycam diye.senağlama offfffff sinir oluyorum ya
:teselli: canım benim ya umarım şimdi ne yapması gerektiğini anlarda vazgeçerklava:
benim pek umudum yok bekleyip görücez.:çok üzgünüm:
yaptım canım yaptım dün barışmak içi yemek lere götürdü bilmemne yaptı. sabah bi kalktım yine lap top mutfakta yine küllük ağzına kadar dolu. bende başucuna not yazzdım çıktım evden. bundan vazgeçene kadar yüzüne bakmıycam diye.senağlama offfffff sinir oluyorum ya
bende kocişin sigarasına takmış durumdayım ama vazgeçmiyorki bazen yanımda sigara yakıyor hemen surat asıyorum atıyor hemen söndürüyor ama içiyo yani evden çıkınca yine içiyo vazgeçmiyo...
bencede valla bakma yüzüne aklı başına gelsin
vazgeçmez canım sigara farklı bi olay bende kullandığım için biliyorum. şimdi bırakmak istiyorum çocuk olayı için ama olmuyo.:çok üzgünüm:
deniyoruz canım bakalım. sinir olduğum dün biton yalakalık yaptı barışmak için yine aynısını yaptı nasıl oluyo anlamıyorum.
sigara çocuğa çok zararlı yaa aman hamile olunca kesin bırak canım yaa
sigara çocuğa çok zararlı yaa aman hamile olunca kesin bırak canım yaa
İşte bunu anlamıyorum anlamışki kızıyorsun niye üsteliyor yine oynuyor hemde geceleri...klava:
bide ben anlasam canım.
evet canım çok zararlı bırakman lazım
inşallah canımm yaa birakırsınn , hergün sorucaz 1 hazirandan sonra sana :) bugün sigara içmedin dimi diye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?