o mesaj çok doğru be tatlım sen gitseydin onlara saatlerce bekleseydin dahamı iyiydi adam haber vermiş bak. Bence sen düğün stresine girdin o yüzden bunları kafana takıyon
niye böyle davrandı nişanlım yaa anlayamadım yaa senağlama
inşallah ben paranoyaklık yapıyorumdur yaa
gözlükçü dükkanı boyuyo yaa orda çalışan deniz diye bi kız çocukluk arkadaşı
işte dün sabahta bana deniz çok yardım etti bana sağolsun falan dedi, ya kıskanmamam gereken bi kız ama napayım nişanlımda böyle davranınca hepten kafaya taktım yaa(
başka zaman bana tek başına gezmek yok diyo ama dün akşam heykele çık bakın dedi yaa senağlama
off delirmek üzereyim yaa, bu akşam sorcam zaten o fırın öyle kapı önünde durcaksa geri götüreyim eve diye, bide benim gelmemi neden istemedin dicem bakalım ne dicek
Evlenmeden önce son zamanlarda kocişim bir tuaftı msnde çok sık görüşürdük her fırsatı değerlendirirdik evde biri olmayınca hemen pcyia aç derdi ama son amanlarda aşkım sonra görüşelim aşkım işim var diyordu ve o kadar üzülüyodumki anlatamam en son söyledim hepsini artık bıktın sanırım istemiyosun yüzümü bile görmeye tahammülün yok anlaşıldı o zaman bi daha görmeyeceksin falan filan işte evde misafirler var derdi o zaman nalr beni istemiyor o yüzden açmıyorsn pcyi demi derdim....
Şimdi hepsine güleriz bak sadece o zamanın stresinden insan herşeyi düşünüyor tatlım olur olmaz insanın aklına herbişey geliyor...
niye böyle davrandı nişanlım yaa anlayamadım yaa senağlama
inşallah ben paranoyaklık yapıyorumdur yaa
gözlükçü dükkanı boyuyo yaa orda çalışan deniz diye bi kız çocukluk arkadaşı
işte dün sabahta bana deniz çok yardım etti bana sağolsun falan dedi, ya kıskanmamam gereken bi kız ama napayım nişanlımda böyle davranınca hepten kafaya taktım yaa(
başka zaman bana tek başına gezmek yok diyo ama dün akşam heykele çık bakın dedi yaa senağlama
off delirmek üzereyim yaa, bu akşam sorcam zaten o fırın öyle kapı önünde durcaksa geri götüreyim eve diye, bide benim gelmemi neden istemedin dicem bakalım ne dicek
Böyle ol canım sor içinde kalmasın içinde kaldıkça dahada kötü oluyor içerliyorsun sonra en ufak şeyleri bile sıkıntı yapıyorsun herşeyi sor öğren kendini üzme
inşallah tatlım dediğin gibi düğün stresindendir yaa senağlama
ya bana 3 saatlik işim var diyo ama işi akşama kadar sürüyoo sorucam akşama hesabını
klava:
sor içinde kalacağına sakince söyle ama trip yapma. yorgundur geç te gidecekse eve seni niye bekletsin. düğün stresi bunlar takmaaaaaaaaaaa. onun yerine koy kendini düğün hazırlı masraflar iş konuşu her bünye kaldıramaz bunu emin ol o senden fazla düşünüyodur.:teselli:
no zor bu işler yaasenağlama bu akşamdan işim var görüşmeyelim dermiş artık yüzüğümü çıkartır nereye atarım bilmem senağlama
no zor bu işler yaasenağlama bu akşamdan işim var görüşmeyelim dermiş artık yüzüğümü çıkartır nereye atarım bilmem senağlama
Öyledir canım ama aklıma bişey takıldı evde bir sorun yaşasanız eşin kimin tarafında olur annesininmi seninmi
ben senin ne düşündüğünü biliyorum o çocukluk arkadaşıyla vakit geçirdi sanıyosun. yetişmemiştir canım sorun çıkmıştır.
evet haklısın bi yandanda ben eve geç kalıcam diye sürekli saate bakıp off geç kaldım diyorum oda strese girmeyelim diye dedi herhalde..
aman canım benim gibi deli olupta son anda arızalık yapma...
anlattım demi düğünden önceki ün vazgeçtiğimi...kaydirigubbakcemile3
anlamadım ya bu akşamdamı işi varmış?
aman canım benim gibi deli olupta son anda arızalık yapma...
anlattım demi düğünden önceki ün vazgeçtiğimi...kaydirigubbakcemile3
evet canım bak kendin diyorsun işte....
sevda canım bak 1 ayın kalmış evde sonra çıkıp gideceksin emin ol yatağını bile özlüyosun ilk zamanlarda zoruna gidiyo aileninde öyle olacak. biraz ailenle vakit geçirmeye çalış şu dönemlerde sonra pişman olma. zaten uzuuun bi ömür geçireceksin nişanlınla ama baba evine dönmeyeceksin onlara zaman ayır.a.s.
yaa peki kızlar o fırının kapı girişinde durması saçma değil mii yaa 4 gündern beri kaldıramadıları mıı yaa
kız ne yaptın?
çooooooooookkkkkkkkkkk haklısın canımm yaa :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?