Taze gelinim yeni evliyim bende varım diyen hatuşlar buraya

o mesaj çok doğru be tatlım sen gitseydin onlara saatlerce bekleseydin dahamı iyiydi adam haber vermiş bak. Bence sen düğün stresine girdin o yüzden bunları kafana takıyon

ya bana 3 saatlik işim var diyo ama işi akşama kadar sürüyoo sorucam akşama hesabını
klava:

Böyle ol canım sor içinde kalmasın içinde kaldıkça dahada kötü oluyor içerliyorsun sonra en ufak şeyleri bile sıkıntı yapıyorsun herşeyi sor öğren kendini üzme

inşallah tatlım dediğin gibi düğün stresindendir yaa senağlama

sor içinde kalacağına sakince söyle ama trip yapma. yorgundur geç te gidecekse eve seni niye bekletsin. düğün stresi bunlar takmaaaaaaaaaaa. onun yerine koy kendini düğün hazırlı masraflar iş konuşu her bünye kaldıramaz bunu emin ol o senden fazla düşünüyodur.:teselli:

Böyle ol canım sor içinde kalmasın içinde kaldıkça dahada kötü oluyor içerliyorsun sonra en ufak şeyleri bile sıkıntı yapıyorsun herşeyi sor öğren kendini üzme

no zor bu işler yaasenağlama bu akşamdan işim var görüşmeyelim dermiş artık yüzüğümü çıkartır nereye atarım bilmem senağlama

ya bana 3 saatlik işim var diyo ama işi akşama kadar sürüyoo sorucam akşama hesabını
klava:

ben senin ne düşündüğünü biliyorum o çocukluk arkadaşıyla vakit geçirdi sanıyosun. yetişmemiştir canım sorun çıkmıştır.

evet haklısın bi yandanda ben eve geç kalıcam diye sürekli saate bakıp off geç kaldım diyorum oda strese girmeyelim diye dedi herhalde..

no zor bu işler yaasenağlama bu akşamdan işim var görüşmeyelim dermiş artık yüzüğümü çıkartır nereye atarım bilmem senağlama

aman canım benim gibi deli olupta son anda arızalık yapma...

anlattım demi düğünden önceki ün vazgeçtiğimi...kaydirigubbakcemile3

Öyledir canım ama aklıma bişey takıldı evde bir sorun yaşasanız eşin kimin tarafında olur annesininmi seninmi

nişanlımda aramda bi sorun çıkınca annesi hep benim yanımda oluyo onu biliyorum ama
eşim evde sorun çıkınca enim yanımda olur herhalde

ben senin ne düşündüğünü biliyorum o çocukluk arkadaşıyla vakit geçirdi sanıyosun. yetişmemiştir canım sorun çıkmıştır.

evet yaa 4 günden beri beraberler çünkü, bi yandan da düşünüyorum seda diyorum sen çocukluk arkdaşınla 4 gün geçirsen ona karşı bişey hissetmen ne kadar saçma diyorum

yaa peki kızlar o fırının kapı girişinde durması saçma değil mii yaa 4 gündern beri kaldıramadıları mıı yaa

evet canım bak kendin diyorsun işte....

sevda canım bak 1 ayın kalmış evde sonra çıkıp gideceksin emin ol yatağını bile özlüyosun ilk zamanlarda zoruna gidiyo aileninde öyle olacak. biraz ailenle vakit geçirmeye çalış şu dönemlerde sonra pişman olma. zaten uzuuun bi ömür geçireceksin nişanlınla ama baba evine dönmeyeceksin onlara zaman ayır.a.s.

çooooooooookkkkkkkkkkk haklısın canımm yaa :1hug:

yaa peki kızlar o fırının kapı girişinde durması saçma değil mii yaa 4 gündern beri kaldıramadıları mıı yaa

takma derim sor koyacak yerleri yoksa al getir eve. en büyük sorunun bunlar olsun. kayınvaliden çekiniyordur bozulur filan diye o yüzden açıp mutfağa koymuyordur.

çooooooooookkkkkkkkkkk haklısın canımm yaa :1hug:

kuzum anneye babaya vakit ayır. ben antebe gidince çok kötü oluyorum sanki o evde hiç yaşamamışım gibi. ama bende senin gibi yapmıştım her dakika nişanlımla birlikteydik. sonra niye yaptım dedim. neden annemle babamla daha fazla vakit geçirmedim. şimdi çooook özlüyorum onları annemin kokusu burnumda tütüyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…