Taze gelinim yeni evliyim bende varım diyen hatuşlar buraya

ya insan nişanlısının çeyizinden bi parçayı kapının orda girşte bırakır mı yaa, alırsın mutfağa koyarsın dimi ama , anası mı bişey dedi acaba, seda nın eşyaları yer kaplıcak bu evde falan diye senağlama

c.tesi nişanlım bize geldiğinde bi kaç parça bişey götüreyim dedi, hani hepsi birden götürmek zor olur diye, geldikçe arabaya atayım bi kaç parça bişey dedi,. mini fırını mı yolladım, mutfak robotunu yolladım bide çatal bıçak takımımı yolladım. dün sabah onlara gitmiştim ya erkenden kahvaltıya bi baktım fırın kapının orda girişte duruyo bişeyde soramadım yaa, robotla çatal bıçak takımına bakındım acaba nereye koydu diye ama göremedim.. bide dün akşam görüşemedik canım sıkıldı çok yaa

en baştan anlatsana canım ne oldu bakayım

ne olduki öyle canım? neyi bırakmışlar kapıda:uhm:

Canım sorsaydın keşke...en baştan böyle yapıp içine atıpta kendini üzme sor öğren neden orda de yani yoksa hep ezilirsin buna dikkat et

takma kafana koyacak yer bulamaışlardır gece geçte gittiyse. bu arada sen kayınvalidenle oturucan ne diye açıyosun bütün eşyalarını bırak onlarınkini kullan. kendi evine çıkınca içine sine sine kullanırsın.

hafta sonu bi gözlükçü dükkanını boyuyodu 2 günde bitcek dedi, neyse sorun çıktı bitmedi, 3 gün sürdü, dün 3 saatlik işim var dedi, 11 de falan başladı boyaya güya 3 saat sürcek ya, saat 5 de sordum nerde buluşcaz diye bize gel benim işim 6 gibi bitcek dedi, bende tamam dedim ama sonra 6 ya 5 kala mesaj attı, bakın mesaj böyle
tatlım rütüşlük yerler var ya uzun sürcek kurumuyo bu akşam görüşmeyelim tatlım git sen, 7-8 bulur bide ne bileyim strese girmeyeyim tatlım 1 saat sürer sen bak heykele kuzum çok üzgünüm napayım yaa

demiş, nasıl bi mesah bu yaa , çok canımı sıktı senağlama

Evet canım bu konuda haklısın ben bile bu evde kendimiz olmamıza rağmen aldığım bir bıçağa kadar kaldırıyorum evde vafr diye kendi evimde kullanacağım hepsini...

Canım sorsaydın keşke...en baştan böyle yapıp içine atıpta kendini üzme sor öğren neden orda de yani yoksa hep ezilirsin buna dikkat et

iç tarafta kapının orda bırakmış yaa insan alır koyar mutfağa

ee 2 gün geçti üstünden hadi nişanlım boya falan yapto yorgundu anası alıp koyamadı mı mutfağa(
canım kayaın validemin fırını bozulmuştu bende yollayayım dedim işte kullansın.. bütün eşyalarım açılmıcak zaaten sadece lazım olanlar tatlım, ama kayınvalidem kullanmak istemiyo pek onlar senin diyo bende bozuluyorum senin benimi mi var yaa senağlama

Canım seni önemsemediğini falanmı düşünyorsun....

Canım bence ya sor öğren yada sorun yapma derim ben

Canım seni önemsemediğini falanmı düşünyorsun....

hiç böyle yapmazdı çok canımı sıktı yaa bize gel bekle beni derdi yaa, anası falan acaba eşyaları yollamama mı bozuldu ki, o yüzden mi bize gel bekle diyemedi.. ve o kadar kötüyüm ki ilk defa nişanlımdan şüpheleniyorum yaa napıcam benn senağlama

canım niye bozulsun orası seninde evin olacak böyle düşünme ama eğer bozulduysa ve nişanlında o yüzden böyle davrandıysa o evde çok sorun yaşamazsın inşallah diyorum o zaman

o mesaj çok doğru be tatlım sen gitseydin onlara saatlerce bekleseydin dahamı iyiydi adam haber vermiş bak. Bence sen düğün stresine girdin o yüzden bunları kafana takıyon

boşver canım bozulduysa fırını yenisini alır. valla baş gelemezsin yüz verme fazla.

canım niye bozulsun orası seninde evin olacak böyle düşünme ama eğer bozulduysa ve nişanlında o yüzden böyle davrandıysa o evde çok sorun yaşamazsın inşallah diyorum o zaman

niye böyle davrandı nişanlım yaa anlayamadım yaa senağlama
inşallah ben paranoyaklık yapıyorumdur yaa
gözlükçü dükkanı boyuyo yaa orda çalışan deniz diye bi kız çocukluk arkadaşı
işte dün sabahta bana deniz çok yardım etti bana sağolsun falan dedi, ya kıskanmamam gereken bi kız ama napayım nişanlımda böyle davranınca hepten kafaya taktım yaa(
başka zaman bana tek başına gezmek yok diyo ama dün akşam heykele çık bakın dedi yaa senağlama
off delirmek üzereyim yaa, bu akşam sorcam zaten o fırın öyle kapı önünde durcaksa geri götüreyim eve diye, bide benim gelmemi neden istemedin dicem bakalım ne dicek

Evlenmeden önce son zamanlarda kocişim bir tuaftı msnde çok sık görüşürdük her fırsatı değerlendirirdik evde biri olmayınca hemen pcyia aç derdi ama son amanlarda aşkım sonra görüşelim aşkım işim var diyordu ve o kadar üzülüyodumki anlatamam en son söyledim hepsini artık bıktın sanırım istemiyosun yüzümü bile görmeye tahammülün yok anlaşıldı o zaman bi daha görmeyeceksin falan filan işte evde misafirler var derdi o zaman nalr beni istemiyor o yüzden açmıyorsn pcyi demi derdim....

Şimdi hepsine güleriz bak sadece o zamanın stresinden insan herşeyi düşünüyor tatlım olur olmaz insanın aklına herbişey geliyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…