a.s. sigaraya son
eeee hanımlar anlatın bakıym başka ne var ne yok?
harikasın kuzucum a.s.
Dün hastaneye gittik eşimin gitmesi gerekti yarım saat falan görümcem arandı sözde kaynanan arandı kimse gelmedi yanıma hastanede tek kalınca eşimde gitmedi vaaayyy be dedim bütün gece birine bişey olsa ben salak gibi hemen koşup yardım ederim kalırım elimden geleni yaparım ama kimse yanıma gelmedi diye düşündüm durdum öyle...
ayy canım yaa neden gelmediler ki, Allahından bulsunlar valla, boşver üzülme kocanla siz birbirinize yetersiniz tatllım
Dün hastaneye gittik eşimin gitmesi gerekti yarım saat falan görümcem arandı sözde kaynanan arandı kimse gelmedi yanıma hastanede tek kalınca eşimde gitmedi vaaayyy be dedim bütün gece birine bişey olsa ben salak gibi hemen koşup yardım ederim kalırım elimden geleni yaparım ama kimse yanıma gelmedi diye düşündüm durdum öyle...
boşver be canım eşinle sen birbirinize yetersiniz.
:asigim: canım benim herşeyim o benim ya oda olmasa yanımda....senağlama
kız benimkilerde bıraksam herşeye burunlarını sokarlar emin ol senin ki daha iyi boşver gelmesinler. :1hug:
valla canım arasıda öyle burunlarını herşeye sokmalarından iyidir....o zamanda k.peder 2 gün hasta bakıcılık yaptık sana para ver der kesinkaydirigubbakcemile3
Bu arada ududub nerelerde yaaa
aman öyle olsun....dün yoğunum diyodu bugünde yoğun sanırım
yok artık ya haklısın valla derler be datlım beklerim yani anlattıklarına bakılırsa. geciktiriseniz ödemeyi faize biner kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?