nemi yaptım ahhh hiç sorma kızdım düğünden bir önceki gün ben evlenmiyorum git kendi başına evlen gelmiyorum falan dedim...delikafadulden
takma derim sor koyacak yerleri yoksa al getir eve. en büyük sorunun bunlar olsun. kayınvaliden çekiniyordur bozulur filan diye o yüzden açıp mutfağa koymuyordur.
nemi yaptım ahhh hiç sorma kızdım düğünden bir önceki gün ben evlenmiyorum git kendi başına evlen gelmiyorum falan dedim...delikafadulden
kuzum anneye babaya vakit ayır. ben antebe gidince çok kötü oluyorum sanki o evde hiç yaşamamışım gibi. ama bende senin gibi yapmıştım her dakika nişanlımla birlikteydik. sonra niye yaptım dedim. neden annemle babamla daha fazla vakit geçirmedim. şimdi çooook özlüyorum onları annemin kokusu burnumda tütüyo
kuzum anneye babaya vakit ayır. ben antebe gidince çok kötü oluyorum sanki o evde hiç yaşamamışım gibi. ama bende senin gibi yapmıştım her dakika nişanlımla birlikteydik. sonra niye yaptım dedim. neden annemle babamla daha fazla vakit geçirmedim. şimdi çooook özlüyorum onları annemin kokusu burnumda tütüyo
kendi başına evlen süpersin yaaaa bendende iyisin.
bizde nişanda aynısını yapmıştık kaydirigubbakcemile2 nişanlım bana kızıp nişanı erteliyoruz dedi bende hiç yapmıyoruz demiştim :))
Annemi bazenm öyle çok özlüyorumki hele dün akşam dün gece çok özledim.....Ama o evde yaşadıklarım aklıam geldikçe özlem falan kalmıyo senağlama
Ahhh ahhh ebn daha ne delilikler yaptım bana katlandıya kociş cennetlik valla
kaydirigubbakcemile3
anne baba olmadan onları anlayamayız canım kızma onlarada. kimbilir ne düşünüyorlardı annedir babadır büyüktür.
canlarımm benimm çok sağolsun yaa rahatladım birazcıkk , iyi ki varsınız :teselli:
yanlışmı görüyorum yoksa konuyu açan arkadaşımız konuyumu okuyo
offf ya ağlıycam şimdi
offf ya ağlıycam şimdi
senin kocada pek sabırlıymış valla :)) alkisalkisalkis
yok canım çok farklı konular var
sen sağol canım benim
kızlar konuyu açtım daha sonra ortadan kayboldum kusura bakmayın
bir trafik kazası geçirdimm ve allahıma hamd olsun kazayı ucuz atlattık araba bitti kullanılmaz hale geldi
dediğim gibi yedi aylık evliyim ve bu üstüne yakışmadı
ama hamd olsunn
canımıza bişey olmadıı
bir trafik kazası geçirdimm ve allahıma hamd olsun kazayı ucuz atlattık araba bitti kullanılmaz hale geldi
ama hamd olsunn
canımıza bişey olmadıı
boşver canım benim yaa takma kafana
ama hamd olsunn
canımıza bişey olmadıı
Takmıyorum canım artık düşünmüyorum ama bu dünyanın öbür tarafıda var orda hesaplaşacağız....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?