Taze gelinim yeni evliyim bende varım diyen hatuşlar buraya

takma derim sor koyacak yerleri yoksa al getir eve. en büyük sorunun bunlar olsun. kayınvaliden çekiniyordur bozulur filan diye o yüzden açıp mutfağa koymuyordur.

evet sorcam eve götüreyim o zaman dicem, bi dahada parça parça yollamıcam zaten hpsi birlikte gitsin o zman

nemi yaptım ahhh hiç sorma kızdım düğünden bir önceki gün ben evlenmiyorum git kendi başına evlen gelmiyorum falan dedim...delikafadulden

bizde nişanda aynısını yapmıştık kaydirigubbakcemile2 nişanlım bana kızıp nişanı erteliyoruz dedi bende hiç yapmıyoruz demiştim :))

ayyy çok duygulandım gözlerim sulandı ağlıcam valla şimdi yaa senağlama

Annemi bazenm öyle çok özlüyorumki hele dün akşam dün gece çok özledim.....Ama o evde yaşadıklarım aklıam geldikçe özlem falan kalmıyo senağlama

kendi başına evlen süpersin yaaaa bendende iyisin.

Ahhh ahhh ebn daha ne delilikler yaptım bana katlandıya kociş cennetlik valla

bizde nişanda aynısını yapmıştık kaydirigubbakcemile2 nişanlım bana kızıp nişanı erteliyoruz dedi bende hiç yapmıyoruz demiştim :))

kaydirigubbakcemile3

Annemi bazenm öyle çok özlüyorumki hele dün akşam dün gece çok özledim.....Ama o evde yaşadıklarım aklıam geldikçe özlem falan kalmıyo senağlama

anne baba olmadan onları anlayamayız canım kızma onlarada. kimbilir ne düşünüyorlardı annedir babadır büyüktür.

kızlar konuyu açtım daha sonra ortadan kayboldum kusura bakmayın

bir trafik kazası geçirdimm ve allahıma hamd olsun kazayı ucuz atlattık araba bitti kullanılmaz hale geldi

dediğim gibi yedi aylık evliyim ve bu üstüne yakışmadı

ama hamd olsunn

canımıza bişey olmadıı

ÇOOOOOOOOOOOOOooook çok geçmiş olsun canım size bişey oldumu

cana geleceğine mala gelsin.

hoşgeldin canımm

çok üzüldüm yaa çok geçmiş olsun vala , iyi bari size bişey olmamış olan mala olsun üzülmeyin size bişey olmasın yeter ki ya

geçmiş olsun tatlım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…