Belirtilen kişiden kişiye değişiyor canım. Bende hiç bir belirti olmamıştı. Saat gibi olan adetim 1 gün geçince 2.gün test yaptım çıktı. Sonrasında da göğüs ağrısından başka birşey olmadı. 4 aylık hamileyim şu anda, ne akıntı ne bulantı hiç birşey yaşamadım,yaşamıyorum da. Hamile gibi değilim yani.
Allah sag salim kucağına almayı da nasip etsin canım benim.
Amin canım sağol, darısı başına inşallah. :)
30 gunde adet gorenlerin 16. gunu diye biliyorum bende yumurtlama gununu..adet tarihinden 14u cıkarıyorsun kalan sayı yumurtlama gunuymus..ama bunlarda herzaman tutmuyor benceKızlar merhaba,
Benim durum biraz karışık. Ben her ay ayni gün adet olan biriydim. Yani bu ay 3ünde olduysam öbür ayda 3 ünde olurum.30-31 günde oluyordum.. taa ki bundan 5 ay önce ki kimyasal gebeliğe kadar!
Sonra biz devam ettik bebek calismalarina derken benim adetim bir düzensizleşti, 56 gün olmadım ve ilaçlarla getirdik çok şükür..
Yumurta takibi falan derken, doktor kontrolunde çatlatma iğnesi olayı girdi araya. O ayda da 28.gün de geldi benim hep 30 günde gelen adetim..
Bir daha da gitmedim doktora. Ve boş biraktigim ay da yine 28.gün adet oldum. Bu ay o takvime göre 2 gün gecikmem var. Ayın 11inde adet olmuşum.takvim 10u adet günü diye gösteriyo..
Netten yaptigim arastirmaya göre de, 30 günde adet görenlerin 21.günde de yumurtlamasi oluyormuş, ve biz takvime göre olan 14.gün yumurtlamayida, 21.gün yumurtlamayida değerlendirdik...
Şimdi;
21.gün beraberliğinden sonra bugün 11.gün. bende hiç yasamadigim kadar kabizlik var. ter icinde kaliyorum lavaboda ve doğum gibi bi hal aldı artık.
Iç çamasırımı günde 3 4 kez degistiriyorum sanki su akıyo benden renksiz kokusuz biseyler akiyo, adet oldum sanip bakiyorum hicbirsey yok ama ic camasirim ıslak.
Belirgin ve rahatsiz edici bi baş dönmesi var.
Çok fazla yemek yiyorum
En tuhafıda, tam rahim üstünde sanki bi balon var, otururken kalkarken rahatsizlik veriyo.Aşırı gazım var.
Ama zerre kadar adet belirtim yok :)))
Göğüs uçlarım kaşınıyo ve aşırı olmamakta birlikte hassasiyet var...
ÇOOOK UZUN YAZDIM AMA ILGILENIRSENIZ ÇOK SEVINIRIMRABBIM KIMSENIN KUCAĞINI BIŞ BIRAKMASIN...
Canm herkesin belirtileri degisiyor tabi ama insAllah Rabbim sana nasip eder ben suanda 11+6 yim vee bendeki tek belirti daha gunumun gelmemesine ragmen hamis kaldigimi hissetmemdi. gunumu bekledim test aldim ve cikti . Insallah sanada nasip olur ..
Kızlar merhaba,
Benim durum biraz karışık. Ben her ay ayni gün adet olan biriydim. Yani bu ay 3ünde olduysam öbür ayda 3 ünde olurum.30-31 günde oluyordum.. taa ki bundan 5 ay önce ki kimyasal gebeliğe kadar!
Sonra biz devam ettik bebek calismalarina derken benim adetim bir düzensizleşti, 56 gün olmadım ve ilaçlarla getirdik çok şükür..
Yumurta takibi falan derken, doktor kontrolunde çatlatma iğnesi olayı girdi araya. O ayda da 28.gün de geldi benim hep 30 günde gelen adetim..
Bir daha da gitmedim doktora. Ve boş biraktigim ay da yine 28.gün adet oldum. Bu ay o takvime göre 2 gün gecikmem var. Ayın 11inde adet olmuşum.takvim 10u adet günü diye gösteriyo..
Netten yaptigim arastirmaya göre de, 30 günde adet görenlerin 21.günde de yumurtlamasi oluyormuş, ve biz takvime göre olan 14.gün yumurtlamayida, 21.gün yumurtlamayida değerlendirdik...
Şimdi;
21.gün beraberliğinden sonra bugün 11.gün. bende hiç yasamadigim kadar kabizlik var. ter icinde kaliyorum lavaboda ve doğum gibi bi hal aldı artık.
Iç çamasırımı günde 3 4 kez degistiriyorum sanki su akıyo benden renksiz kokusuz biseyler akiyo, adet oldum sanip bakiyorum hicbirsey yok ama ic camasirim ıslak.
Belirgin ve rahatsiz edici bi baş dönmesi var.
Çok fazla yemek yiyorum
En tuhafıda, tam rahim üstünde sanki bi balon var, otururken kalkarken rahatsizlik veriyo.Aşırı gazım var.
Ama zerre kadar adet belirtim yok :)))
Göğüs uçlarım kaşınıyo ve aşırı olmamakta birlikte hassasiyet var...
ÇOOOK UZUN YAZDIM AMA ILGILENIRSENIZ ÇOK SEVINIRIMRABBIM KIMSENIN KUCAĞINI BIŞ BIRAKMASIN...
heveslendirmek istemem ama ; ben gögüs ucu acımdan ve kasık agrımdan baska belirti yaşamadım. hafif kahverengi lekelerimde olduğu için de hep adet olacağım diye bekledim baktım 1 hafta ne gelen ne gider şansa test yaptım yoksa haberim bile olmayacaktı..
Rabbim tüm evlat isteyenlere nasip etsin.
Bu ay adet tarihiniz anlattığınıza göre hangi tarihe geliyor bilmiyorum ama ona göre test yapın bence kesin sonuç almak için. Belirtiler diğer arkadaşın dediği gibi kişiden kişiye değişebiliyor. Bilmiyorum belki de gerçektir ama şu dönemlerde yemek yiyorum vs belirti olacağını sanmıyorum. Kendinizi bu kadar şartlamayın test yapın bence sonrasında hayal kırıklığı çok kötü oluyor. Allah gönlünüze göre versin.
Amin insallah benim 2.bebegim ilki 9 haftalikken kalbi durmustu rabbim tum annelerin kucGini bos birakmasin ....Canımsın çok tesekkur ederim sag salim kucagina da alirsin bebegini insallah
bende senın gibi düzenli adetim 7 haftalık bebek kaybından sonra iyiye düzensizleşti , artık hiç kestiremiyorum gunumu ,
3 aylık sat hesaplattım 29 gunde bir adet oluyorsun dedi ,
geçen ay bayramın 3, gunu ayın 14 oldum ben cuma gununu yani ayın 14. bekliyordum sat hesaplatınca yarın adet gunu olarak gösterdi ,
adetten 12 gun sonra lekelenme gördüm 17.gun dr tahlil sonucu göstermeye gitti ultrasonla baktı yumurtan çatlamış falan dedi ,
lekelenmeyi söylemeyi unuttum ,
şimdi elim yüreğimde bekliyorum , rabbim hepimizi sevindirsin bugunun hürmetine
Amin insallah benim 2.bebegim ilki 9 haftalikken kalbi durmustu rabbim tum annelerin kucGini bos birakmasin ....
Amiin canim benim amin.. rabbim sag salim kucagina da almayi nasip etsin cok tesekkur ederim. Benim de bugun adetimin 2 gunu olacakti normal testlerden vardi evde bir kutu kadar ondan yaptim dun aksam negatif. Ama erkendmi acaba diorum hani gec döllenmemi acaba falan. Icimden de bi ses var iste diyo. Test negatif cikio ben hala var diyorumeşim korkuyo artik benden
Bak canm benim de gec dollenme oldu kanda cok az da olsa cikiyo kan testi yaptin mi . Kesin sonucu ordan alirsin hatta negatif bile ciksa aradan 2 3 gun gectikten sonra yine kan testin yukselirse sonuc pozitif olur ..
Tesekkurler canim benim. Hassas test deilde normal test yaptim dün negatif tabii.. adet günümü bende kestiremiyorum ki:))) takvime göre dündü adet günüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?