Taze hamile arkadaşlar, bi bakarmısınız nolur :(

Hamileliğinizi daha öğrenmeden en belirgin hissettiğiniz durum nedir?

• Su gibi akıntı?

OY: 3 20,0%
  • Göğüs ucu hassasiyeti

OY: 9 60,0%
  • Kabızlık

OY: 2 13,3%
  • Baş dönmesi

OY: 0 0,0%
  • Mide bulantısı

• Adet sancısının olmaması

• Ankete Katılan
    15

Aldım internetten siparisini verdim geldi bile testlerim ovülasyon+gebelik testi olanlardan aldim. Ben iki ihtimalide degerlendirdim :)))) yani dün gercekten adet günümde diyerek ve 14 15inde adetim gelecekse diyerek:)) yok kuzum üzülmicem ama iste bu yasadigim tuhafliklar ve icimde ki o hise engel olamiyorum. Ya test tek cizgi iste ama hala icimde ki o his kaybolmadi bu ay anlamdim

Ben adet gunumu bekledim test icin once evde yaptim sonra doktoruma gittim oda bekledigim cumleleri soyledi zaten bana ama .... yani bence adettini hesapla ona gore yinede kan testi yap derim

:) Çok istediğin o kadar belli ki inşallah Allah gönlüne göre verir canım.

:) Çok istediğin o kadar belli ki inşallah Allah gönlüne göre verir canım.

Amiiinnn canim benimmm amiinn.. o kadar cok istiyorum ki.. ben zaten cocuklari cok seven insanim. Normalde cok agrasof test bi yapim var. Ama hicbir vocuga sabrim taşmaz( rabbim insallah yarım bırakmaz beni ve tüm isteyenleri

Benim belirtilerim 6 haftalikken basladi. Her iki gebeligimde de adet olmayi beklerken hamile oldugumu ogrendim. Hicbir belirti yoktu. Sadece adet sancisi var ama kanama yok. Tek belirtim buydu. Kisiden kisiye belirtiler degisir. Belirti konusunda kiyas yapmak cok dogru degil aslinda. Insallah hamilesinizdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…