- 1 Nisan 2021
- 1.585
- 1.478
- 83
- Konu Sahibi Pestososlumakarnam
-
Evet biliyorlarHasta olduğunuzu biliyorlar mıydı?
Adı konmuşsa konmuş, durduk yere ne diye arayacaksınız ki? Arada hal hatır sormak için aranır tamam ama 20 gün önce nişanlanmışsanız daha hal hatır soracak zaman bile geçmemiş hele de hastalığı düşününce. Boş boş triplere girmişler.
Geçmiş olsun
Hazırcevap olacaksınız,dik duracaksınız. Ne münasebet size aramadın diyebiliyorlar? Siz beni aradınız mı ben 2 defa hastanelere düştüm demeliydiniz?
Şu anda buna müsaade etmesi de pek çok şeyi anlatıyor sanki.
Adı kondu ne alaka yahu? Siz kendi ailenizi kurmak için nişanlandınız, size geçmiş olsun demeleri, ziyaret etmeleri gerekirken bir de üste çıkmaları aşırı saçma.
İyi düşünün.
Her nişanlılık evliliğe gitmek zorunda değil. Nişanlılık bu nedenle var zaten, insanlar evlilik öncesi birbirlerini ve ailelerini tanısın diye.
Daha 20 günde trip atmaya başlamışlar. Evlenmek için iyi düşünün ne olur.
Ayrıca geçmiş olsun.
Araya girmeyin,o sözünü bitirdiğinde söyleyin öyle kapatın.Nefes almıyor ki arada girip kendi düşüncemi söyleyeyim
Aramayı sormayı sevmiyorsanız mesafeyi korumanız kendinizi böyle kabul ettirmeniz lazım. Arada sırada ararsınız. Ben kandil kutlamıyorum. O sebeple de kimseyi aramam. Eşim de benimkileri aramaz. Kendininkileri de. Herkese böyle kabul ettirdik kendimizi. Normal vakitlerde konuşuyoruz. Mesafe hep var. Böyle huzurluyum.
Araya girmeyin,o sözünü bitirdiğinde söyleyin öyle kapatın.
Demek ki dimdik duramıyorsunuz,siz öyle ezik büzük susarsanız elbet canları isteyince laf sayarlar.
Siz sınırı düzgün çekebilirseniz yapar yapar susarlar. Eğilip bükülmeyin hiç, işim vardı, hastaydım, adı koyulduysa ben de sizin kızınızsam siz de arayabilirdiniz deyip geçin. Ama bu süreçte nişanlınızı iyi gözlemleyin, lafta değil icraat olarak da yanınızda olmalıÇok teşekkür ederim. Ama bi ton laf sayınca moralim bozuldu daha şimdiden böyleyse ileride daha büyüğünü yaparlar mı acaba diye kendimi yiyorum
Görmüşsünüz işte. Bunlar öyle basit mevzular değil inanın. Kaç yaşındasınız bilmiyorum ama hayat tecrübesi ile söylüyorum bunu.Çok tedirginim bende nişanlılık süresi 4 5 ay bu süre zarfında göremezsem diye
Bu süreçte oturup düşüneceksiniz,doğru adamla mi nişanlandım,doğru aileye mi gelin gideceğim diye.
Sizi geçmiş olsun diye aramadı mı ailesi?
20 gündür nişanlıyım. Bu 20 günün on günü çok hastaydım iki defa acillik oldum 10 gün raporlu yattım.
Dün kandil için erkek arkadaşımın ailesini aradığımda annesi baya soğuk konuştu babası da bi ton laf saydı. “Artık adı kondu araman lazım kaç gündür aramayınca bende sana selam göndermedim” gibi bi ton söylendi. Şok oldum bişi diyemedim. Dünden beri moralim bozuk. Bu olay ilerisinin fragmanı gibi geldi. Erkek arkadaşım istemediğim hiçbir şeyi yapmak zorunda değilsin beklentiye girmeyecekler vs diyor ama bugün diyor iki yıl sonra dolduruşa gelip sorun çıkarmayacağından emin olamıyorum. Bu süreçte ne yapmam lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?