- 10 Ekim 2014
- 32.978
- 148.643
- 798
- Konu Sahibi Pestososlumakarnam
-
X e neden böyle dediniz derse iyice tersleşecekler bence. O yüzden çözümü iki katı alamamakla buldum şimdilik
Nişanlıyken baba denir mi? Nasılsın baba diyecekmişim de. Ben evlilikten sonra denir diye biliyorum
Öyle insanlar çok problemlibokuyor. İlerde bizim gelin sohuk der sorun çıkarırlar bunda da. Boşan diyen duydum ogluna. Bosanan da duydumKaç günde bir konuşuyorsunuz. Evet bi tanem kuzumlu bi ilişkileri var. Bende tam tersiyim
Evlenince de ister dersin ister demezsin manyakmi ne bu lar. Zaten kayinbabayla ne konusacaksinizki. Kv olsa anlarim bir nebze. Burada biri vardı kayinbabası surekli arayip konuşuyormuş çok rahatsizdı evliydiNişanlıyken baba denir mi? Nasılsın baba diyecekmişim de. Ben evlilikten sonra denir diye biliyorum
Alisirlar mesela ben kayın ailesini sürekli aramaya alistirdim hep bekliyorlar eltim asla aramaz sormaz başta şaşırdılar ama şimdi alıştılar gayette seviyorlar onu20 gündür nişanlıyım. Bu 20 günün on günü çok hastaydım iki defa acillik oldum 10 gün raporlu yattım.
Dün kandil için erkek arkadaşımın ailesini aradığımda annesi baya soğuk konuştu babası da bi ton laf saydı. “Artık adı kondu araman lazım kaç gündür aramayınca bende sana selam göndermedim” gibi bi ton söylendi. Şok oldum bişi diyemedim. Dünden beri moralim bozuk. Bu olay ilerisinin fragmanı gibi geldi. Erkek arkadaşım istemediğim hiçbir şeyi yapmak zorunda değilsin beklentiye girmeyecekler vs diyor ama bugün diyor iki yıl sonra dolduruşa gelip sorun çıkarmayacağından emin olamıyorum. Bu süreçte ne yapmam lazım.
Ne gibi laflar saydı mesela
Kızma konu sahibesi ama nişanlın klasik eş ezdiren, ezik erkek tipi. Burda 2 seçenek görüyorum ya sen edebi alıp anan ababn yaşındaki insanlara ben hastaydım sizinle mi uğraşıcam diceksin ya da çıkıp gidiceksin. Süt oğlanının ailesini dizginlemesini hiç hiç bekleme yapmaz.
Olayı çözecek olan nişanlınız. Benimkiler de aynen böyleydi. Daha sevgiliylen başladılar neden aramıyor neden sormuyor neden kandilimizi kutlamıyor falan filan. Bende de hiç yok böyle şeyler. Açıkça en baştan kendimi belli ettim. Ama doğrudan ben söylemedim, oğullarına söylettim. O da sen nasıl istiyorsan öyle yap deyince rahatladık. Ama asla saygısızlık da etmem. İki bayram + anneler günü + babalar günü ararım. Hastalık veya başka bir vukuat olursa ararım tabii mutlaka. Yılda bir defa yazın görüşüyorum eğer bir aksilik olmazsa. O zaman da gayet güzel yaklaşıyorum ikisine de. Surat asmam, saygısızlık yapmam. Beni böyle kabul ettiler, sıkıntı yok.
Burada en önemli olan senin kendini şirin gösterme adına olmadığın biri gibi göstermemen. Yani şimdi tamamen kendin gibi olmalısın. Yoksa sıyıramazsın.
Ben 10 gündür çok hastaydım acillik oldum bu durumda arayamadım diye bana tavirmi yapıyorsunuz diyecektin. Onlar geçmiş olsuna aramismiydi aramadiysa onuda soyleyecektin. Baştan böyle sessiz kalırsan işin çok zor . Saygıyı bozmadan kendini ifade edersin baktin kaba saba laftan anlamıyorlar ve duzelmiyolar ozman yolları ayirirsiniz. Nişan zaten neden yapılıyor? İnsanların birbirlerini tanımaları icin20 gündür nişanlıyım. Bu 20 günün on günü çok hastaydım iki defa acillik oldum 10 gün raporlu yattım.
Dün kandil için erkek arkadaşımın ailesini aradığımda annesi baya soğuk konuştu babası da bi ton laf saydı. “Artık adı kondu araman lazım kaç gündür aramayınca bende sana selam göndermedim” gibi bi ton söylendi. Şok oldum bişi diyemedim. Dünden beri moralim bozuk. Bu olay ilerisinin fragmanı gibi geldi. Erkek arkadaşım istemediğim hiçbir şeyi yapmak zorunda değilsin beklentiye girmeyecekler vs diyor ama bugün diyor iki yıl sonra dolduruşa gelip sorun çıkarmayacağından emin olamıyorum. Bu süreçte ne yapmam lazım.
Şimdiden fırça atanlar evlenince neler eder ..20 gündür nişanlıyım. Bu 20 günün on günü çok hastaydım iki defa acillik oldum 10 gün raporlu yattım.
Benim kv böyle düşünüyor.Kusura bakmayın hastalandım arayamadim deyiver.Kusur arıyor hep erkek tarafı.20 gündür nişanlıyım. Bu 20 günün on günü çok hastaydım iki defa acillik oldum 10 gün raporlu yattım.
Ya oyle desinde kendilerinde iyice hak gorsunler kizin ustunde baski kurmayi. Siz kendi kayinvalidenize deyin kusura bakmayiniBenim kv böyle düşünüyor.Kusura bakmayın hastalandım arayamadim deyiver.Kusur arıyor hep erkek tarafı.
Ben şok oldum, sustum diyenleri görünce şaşırıp kalıyorum asıl. Çok samimiyim, bana hastalık geçirdikten sonra böyle hesap sorsalardı, ben hastalığımın arasında sizi mi düşüneceğim? Tek derdim siz misiniz diye terslerdim. Sinirlenince ne söylediğimi duymuyorum ben, bu tür densizliklere nasıl sakin kalabiliyorsunuz anlamıyorum.
Aa terbiyesizlere bak. Arkana bakmadan kaç bu sorunlulardan. Keşke ağızlarının payını verseydin oturup dinlemeseydim lafları. Çok sinirlendim ben bile20 gündür nişanlıyım. Bu 20 günün on günü çok hastaydım iki defa acillik oldum 10 gün raporlu yattım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?