Taze taze kv, kp mevzusu

sibelizim

Kağanin annesi
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2013
2.989
2.929
398
Selam arkadaşlar, kv ve kayınpeder gecen hafta bugun geldiler, 47 gün kalacaklar sorun şu ki nefes alsam bizi istemiyorsun diyecekler, adımı asabi insana çıkardılar, çok üzgünüm kendimi kimsesiz hissediyorum çünkü eşim sadece dinliyor yüz yüze getirip bizi
Sadece dinliyor . Odaya gidince sen de öyle yapma böyle yapma diyor.. Şuan aynı odadayız ama herkes mutsuz en cokda ben tabi ki azarlasın vs demiyorum ama karımın huyu bu yahu dese ama... Kimsesiz kaldım..bebegim de benden etkileniyormuş asabi oluyormuş derseniz naptın ki uyanınca yüzüm düşük oluyor kaşlarım çatık oluyormuş.. Ee bize ne derseniz haklısınız içimi dökmek istedim
Çok yoruluyorum gerçekten mesela gelmeden evvel annemlere gitmişlerdi iki dünür de akdenizde yaşıyor.. Annem demiş ki eve hapsolmayın gezinnbol bol
Kv:zaten annende gezin bol bol dedi yani senin bu ruh değişiminden dolayı dedi demek ki biliyor seni.. Biz de hergün sabahdan cıkalım gidelim napalım diyor.. Gerçekten kızımın ruh hali değişken siz gezin mi dedi diyorum, laf çıkarma aramızı bozma diyor allah biliyor ya kendimi sahipsiz hissediyorum

Takılmayın ayni evde olunca uzun sure olur oyle seyler .Disari cikin daha cabuk geçer vakit.

Galiba siz fazla surat yapıyorsunuz ve herkes bunun da farkında.bazen sevmesekte katlanmak hatır için tahammül etmekdye birşey var.
Bu kadar da onları suçlamayın çünkü bi sorun anlatmamışsınız bahsettiğiniz şey sizin güleryüzlü olamamanız

47 günlüğüne gelen insanlar bir zahmet gelininin asık suratına da katlanıversinler,insanın bir günü bir gününü tutmuyor,bir iki günlüğüne gelseler yorgun da olsanız sabreder güler yüz gösterirsiniz.1,5 ay boyunca kalpleri kırılmasın diye kimse kimseye 24 saat sırıtmak zorunda değil,insan kendi annesine babasına bile güler yüz gösteremez sürekli,onlara naz da yaparsın yanlarında uykum var da dersin uyursun ,yorgunum dersin.hem niye o kadar uzun süre gelip kalıyorlar.

Öfke? Şuanki öfkem eşimin tutumuna ama sabah uyanınca öfkeli olmuyorum bebegim16aylık gece ya uyur ya uyumaz bölük pörcük her gecem salon ile mutfağım bir onlar da salonda yatıyor uyanıp kahvaltı hazırlıyorum o esnada afyonum
Patlamamış oluyor günaydın diyip işime dönüyorum yarım saat kadar sonra açılıyorum bu onlatın modunu düşürüyor

Galiba siz fazla surat yapıyorsunuz ve herkes bunun da farkında.bazen sevmesekte katlanmak hatır için tahammül etmekdye birşey var.
Bu kadar da onları suçlamayın çünkü bi sorun anlatmamışsınız bahsettiğiniz şey sizin güleryüzlü olamamanız
Evet sorun yok cünkü uyandın, günaydın dedin ama sonra kağana oğlum derken kaşlarını çattın bizim modumuz düştü diyorlar afyonum patlamıyor hemen napayım ki

Onu diyorum tabiki ya mesela bebeğim ilgi istediğinden mızırdanır oğluum derim onu derken kaşım çatıkmış böyle dedi
O zaman eşinizi araya sokmayin kendiniz konuşun çocuk uyutmuyor yorgun oluyorum ne bileyim sizinle bı sıkıntı m yok lütfen beni anlayın bende böyleyim falan deyin bu arada 47 gün çok neden bu kadar kalıyorlar

Öfke? Şuanki öfkem eşimin tutumuna ama sabah uyanınca öfkeli olmuyorum bebegim16aylık gece ya uyur ya uyumaz bölük pörcük her gecem salon ile mutfağım bir onlar da salonda yatıyor uyanıp kahvaltı hazırlıyorum o esnada afyonum
Patlamamış oluyor günaydın diyip işime dönüyorum yarım saat kadar sonra açılıyorum bu onlatın modunu düşürüyor

Ah bebeginiz kücük. Yorgun olmanizi iyi anliyorum. Benim de iki kücük cocugum var. Insan ister istemez yorgun oluyor ve misafire daha tahamülsüz. Bence imkaniniz varsa kv denize söyleyin durumunuzu. O bebise bakarken siz islerinize bakarsiniz veya uyuyabilirsiniz (lüks :)). Biz bazen yardim istemeyi bilmiyoruz. Esinize de acik acik söyleyin. Insanlar annelerin ne kadar yoruldugunu ve bitkin oldugunu fark edemiyor. Benim de gecen misafirim varfi esimim ailesinden. Normalde sorun etmem ama cok sesli konusuyorlar ve ben yorgun halfe nerdeyse kafayi yedim :D

O zaman eşinizi araya sokmayin kendiniz konuşun çocuk uyutmuyor yorgun oluyorum ne bileyim sizinle bı sıkıntı m yok lütfen beni anlayın bende böyleyim falan deyin bu arada 47 gün çok neden bu kadar kalıyorlar
Ben sokmadım onlar beni şikayet etmek istediler.. Oğluma ekmek yedirtmek istemediğimi ama onlarında dede nene oldugunu söyleyerek başladılar ve zaten zaten uyanınca da böyle dediler bende anlattım biz hastayız 60 yaşındayız dediler

Valla 47 gün kendi annem bile olsa katlanamam. Napsin kadin wuhuuuuu evime cöreklendiler diye 'hayat sevince güzeeelll' diye mi uyansaydi.

:halay: öyle kalkanlar var mi acaba?! Yok ben ilk yazida bayani kizdirdilar mi kirdilar mi önceden ve durum böyle oldu diye merak ettim. Tabi uzun yatili misafir zor. Ama kendisi sebebini yazdi zaten daha sonra

Ah bebeginiz kücük. Yorgun olmanizi iyi anliyorum. Benim de iki kücük cocugum var. Insan ister istemez yorgun oluyor ve misafire daha tahamülsüz. Bence imkaniniz varsa kv denize söyleyin durumunuzu. O bebise bakarken siz islerinize bakarsiniz veya uyuyabilirsiniz (lüks :)). Biz bazen yardim istemeyi bilmiyoruz. Esinize de acik acik söyleyin. Insanlar annelerin ne kadar yoruldugunu ve bitkin oldugunu fark edemiyor. Benim de gecen misafirim varfi esimim ailesinden. Normalde sorun etmem ama cok sesli konusuyorlar ve ben yorgun halfe nerdeyse kafayi yedim :KK70:
Bakamıyorlar biz hastayız kucaklayamayız eyleyemeyiz dedi

Ben sokmadım onlar beni şikayet etmek istediler.. Oğluma ekmek yedirtmek istemediğimi ama onlarında dede nene oldugunu söyleyerek başladılar ve zaten zaten uyanınca da böyle dediler bende anlattım biz hastayız 60 yaşındayız dediler
Şimdi işin rengi değişti madem memnun değilsin ne diye 47 gün kalıyorsun teyzecim gelinin evinde

Back
X