Taze taze kv, kp mevzusu

Anlattiniz mi " sabah uyanir uyanmaz keyfim olmuyor. Zaten gece cok sik uyanip uykumu alamiyorum. Bu tavrim size degil" diye. Eger anlattiysaniz ve hala devam ediyolarsa bu onlarin huzursuz ortam yaratma cabalaridir. Ha anlatmadiysaniz anlatin derim. Seni anliyorum benim kv bu kis 35 40 gun kaldi bende. Cok bunaldim. Bazen guldum bazen surat astim bazen kizdim. Ama kv sagolsun hic huzursuzluk cikarmadi. Misafirdi, misafirligini bildi. Allah yardimcinjz olsun

Öfke? Şuanki öfkem eşimin tutumuna ama sabah uyanınca öfkeli olmuyorum bebegim16aylık gece ya uyur ya uyumaz bölük pörcük her gecem salon ile mutfağım bir onlar da salonda yatıyor uyanıp kahvaltı hazırlıyorum o esnada afyonum
Patlamamış oluyor günaydın diyip işime dönüyorum yarım saat kadar sonra açılıyorum bu onlatın modunu düşürüyor
ayy yani ne yapacaktınız uyanır uyanmaz gülücükler mi saçacaktınız, ne kadar saçma. sabah sabah sizle muhattap olmayıversinler çok mu zor sanki sabah ben de 1 saatten önce kendime gelemiyorum yapı meselesi bu. bir de neden 47 gün kalıyorlar, insan evini özler yahu misafirliğin de bir süresi, sınırı var insaf.

Anlattiniz mi " sabah uyanir uyanmaz keyfim olmuyor. Zaten gece cok sik uyanip uykumu alamiyorum. Bu tavrim size degil" diye. Eger anlattiysaniz ve hala devam ediyolarsa bu onlarin huzursuz ortam yaratma cabalaridir. Ha anlatmadiysaniz anlatin derim. Seni anliyorum benim kv bu kis 35 40 gun kaldi bende. Cok bunaldim. Bazen guldum bazen surat astim bazen kizdim. Ama kv sagolsun hic huzursuzluk cikarmadi. Misafirdi, misafirligini bildi. Allah yardimcinjz olsun
Amin, anlattım biz de çocuk büyüttük oldu yani hata senin dendi.

Halden anlasalar keşke, bende uyandigmda çok sinirli olurum açılmam bir saat bulur benimki artk huyumu çözdude pek laf atmiyor sukur

ya bazen annemede kızarım bu huyu yuzunden.amcamlara falan yuzu hep asık ve hiç gulmez tersler .ben kendımı kotu hıssederim yaptığı yuzunden.uyarıyorumda.ben asık surata çatık kaşa katlanamıyorum ne yaoprsa yapsın bana gulduğü o an kişi nefrette olsa yumuşarım.

Önemli olan saygınız sabah suratın düşük diye kimse seni yargılayamaz. Diğer yorumlarda da yazmışlar 47 gün bu her günün her gününü tutmak zorunda değil. Ayrıca insan 47 gün kendi ailesi misafir gelse modu düşükse yine surat asar.Bir de annenizin iyi niyetle söylediği cümleyi size karşı kullanmaları da çok saçma

Kusura bakmasınlar da 47 gün diyorsunuz olacak iş mi? Herşeyin bir adabı,her evin bir düzeni var. Kendi adıma maksimum 1 hafta kabul edebilirim misafir,o bile yorucu olur kaldı ki 47 gün,yedir içir ağırla sonra gelinin suratı asık desinler. Beğenmiyorlarsa kalmasınlar evinizde çok elzem değilse bu kadar uzun süre.
Yada susup otursunlar. 16 aylık bebekle evinizde ağırladığınıza şükretmiyorlar birde üstüne eşinizi hakem gibi ortaya oturtup bıdı bıdı konuşuyorlar. Sırf bu sebepten surat asmanızı hak ediyorlar zaten,karakteriniz buysa siz ne yapabilirsiniz ki. 1 gün değil,1 hafta değil tam 1.5 ay yüzünüzde gülücüklerle nasıl dolanacaksınız ortada.
Eşinize kolay zaten,sabah çıkıp akşam geliyor,tüm günü geçiren sizsiniz. Hadi siz evde olmayın,sabah gidip akşam gelin,eşinizde bebeğinizle sizin ailenizi 47 gün ağırlasın bakalım,o zamanda diyebilecek mi şöyle yapma,böyle yapma diye? Sanmam.

uyandıktan sonra yarım saat odanız da oyalansanız açılana kadar ?

yani evet 47 gün uzun bi süre ama madem kendiniz uzattınız dönüşlerini o zaman bi sekilde idare etmeniz gerekir

uyandıktan sonra yarım saat odanız da oyalansanız açılana kadar ?

yani evet 47 gün uzun bi süre ama madem kendiniz uzattınız dönüşlerini o zaman bi sekilde idare etmeniz gerekir
Evet mutlaka bir çözüm lazım saatli ilaç içiyorlar bebeğim erken kalkıyor

Evet mutlaka bir çözüm lazım saatli ilaç içiyorlar bebeğim erken kalkıyor
o zaman siz biraz daha erken uyanın onlar dan öce yüzünü yıkayın acılın gerkirse odanızda hareketli bi müzik acın kendinize gelin öyle cıkın karsılarına bide böyle dneyin :)

Ben bu gelinleri anlamıyorum zaten ayda yılda bir geliyor. Allahım benim eşimin ailesi şehir dışında otursa geldiklerinde abartmıyorum pamuklara sararım. Biz aynı apartmandayız, ben 7/24 gülerim kv asla yüzüme karşı beni övmez birkeresinde ağzından kaçırdı falancı da senin gibi sıcak kanlı güleryüzlü diye.Al kv istanbulu gezdir artık hangi şehirde isen. Allah allah çıkın kadın kadına çarşıya gidin.Kusura bakma sen soğuk nevalesin demek ki kadın senden hizmetçi olmanı istemiyor arkadaş ol eşlik et gezelim diyor.

O kadar gün geliyor kalıyor diyenleri bir türlü anlamıyorum. Doğurup büyütmüşsün ama gidip 2 gün misafir gibi mi kalacaksın. Kendi annemiz gelince kalınca neden farklı oluyor. Yani insanlar sizi rahatsız etmedikçe laf sokmadıkça azarlamadı k tan Sonra surat aşmanın bir Alemi yok. İşleriniz çoksa paylaşın kv ile. Bebeğinize bırakın baksınlar. Bundan Sonra Güler yüzlü olmasanıza çünkü bu benim karakterim diyorsunuz. Oturun iki muhabbet açın çay kahve yapın . Biliyorum zor memnun etmek ama hayatı kendinize zehir etmeyin.

Ben bu gelinleri anlamıyorum zaten ayda yılda bir geliyor. Allahım benim eşimin ailesi şehir dışında otursa geldiklerinde abartmıyorum pamuklara sararım. Biz aynı apartmandayız, ben 7/24 gülerim kv asla yüzüme karşı beni övmez birkeresinde ağzından kaçırdı falancı da senin gibi sıcak kanlı güleryüzlü diye.Al kv istanbulu gezdir artık hangi şehirde isen. Allah allah çıkın kadın kadına çarşıya gidin.Kusura bakma sen soğuk nevalesin demek ki kadın senden hizmetçi olmanı istemiyor arkadaş ol eşlik et gezelim diyor.
Arkadaş ol falan demiyor gezrlim diyrum hava soğuk ben hastayım diyot her huyunu seviyorum sabah uyanınca nemrutsun diyor. Buna Afyon patlaması denilen olay ama sağolun yorum için

O kadar gün geliyor kalıyor diyenleri bir türlü anlamıyorum. Doğurup büyütmüşsün ama gidip 2 gün misafir gibi mi kalacaksın. Kendi annemiz gelince kalınca neden farklı oluyor. Yani insanlar sizi rahatsız etmedikçe laf sokmadıkça azarlamadı k tan Sonra surat aşmanın bir Alemi yok. İşleriniz çoksa paylaşın kv ile. Bebeğinize bırakın baksınlar. Bundan Sonra Güler yüzlü olmasanıza çünkü bu benim karakterim diyorsunuz. Oturun iki muhabbet açın çay kahve yapın . Biliyorum zor memnun etmek ama hayatı kendinize zehir etmeyin.
Bana diyorsanız biletini ben uzattım sohbet edip cay kahve içeriz bebeğime Bakamıyorlar rahatsızlar kucagıma alamam ameliyatlıyım, vs diye ben de iş beklemiyorum dışarı fwzelşm diyorum yook gün içinde sorun yok sabahları ayrılamıyorum konuşmuyorum ilk yarım saat olay bu

Bu kv ile kp'e ne yapsan yaranamazsin. Hiç umursama, dert edinme he he de geç. Zamanın da ben yapmadım, içime attım hastalık sahibi oldum.

Back
X