Taze taze kv, kp mevzusu

Şimdi işin rengi değişti madem memnun değilsin ne diye 47 gün kalıyorsun teyzecim gelinin evinde
Biz taşınıyoruz o sebeble geldiler eşimi 17 aydır görmediler 7 hazirana bilet alınacaktı ben bayramı beraber geçirelim dedim.. Ama sonunda agrasif gelin oldum.. Keske görebilseydiniz tamam oğluum biz sabahdan gideriz evden üzülmesin kimse diyor anne o ne demek dedim e öyle işye diyor eşimde dinliyor sadece şunu dedi kağanın annesi sibel o kağan ile ilgi neyi diyorsa o geçerlidir.

Bulasici hastaliklari mi var :-O o zaman bebek oldugu evde ne isleri var?! Vallaha o kadar uzun kalan insanlar az da olsa yardim etmeli.
Havalar kötü parka götürmek istemiyorlar evde oyalama teknikleri tüm gün tv yada telefonda cocuk şarkıları izletmek.. Koşma kağan yere oturma kağan hapsursa hasta oldu bu .

Kayınvalidemlerle 15 gün kadar aynı evde kaldım.
İşin en zor kısmı sabah uyanınca gülümsemek zorunda olmaktı.
Yav afyonun patlamamış oluyor biraz yüzüm düşük olsa iki dk kaynanacık manalı bakıyodu bana.
Vöeh hatırladım sıkıldım.

Sizi oldugunuz gibi kabul etmeli rahatsizlarsa misafirligi uZatmadan gitmeliler 47 gun guleryuz mu beklenir:)

İşte böyle napsan yaranamiyorsun gelin olarak benimde iki oğlum var burayı okudukça korkuyorum bende tripcan bir kv olur sacmalarmiyim ki diye

ayy valla hiiiççç tınlama sen onların evine degil onlar senin evine geliyo bu senin karakterindir degiştiremezsin ki sen kendinden memnunsan degiştirmede zaten. herke gülmek zorundalıgın yok.

aynı buna benzer bi olay geldi başıma kv kp der geldi evime ben hamileyken böbrek sorunum oldu iste bana yardıma bakmaya geldiler sözde ama bn onlardan asla böyle bişey talep etmedim benim karnım burnumda 3 yaiında kızım var bide ara ara tutan sancım var ( böbrek sancısı) üstüne kayınpeder bana sabah erken kalkmamdan bahsediyo kahvaltı hazırlamam için ki eşim gece uyuyamadıgımı bildiginden ogun erken kaldırmadı zaten ben 9 olmadan kahvaltımı hazırlarım kp saat 7 den bahsediyo. ee haliyle benim surat düşüyo evde bide bizle kalan görümce var hadi eşine söylemedin kahvaltı hazırla diye eşek kadar kızı var ona söyle. bunlar köye gidince bide diyolarki suratı hiç gülmedi istemedi bizi evinde. anlıyacan canım boşver kendi evinde oldugun gibi ol. benim karekterim bu sizde alışıverin de gec hiiiç üzme tatlı canını

60 yaş , yaşlı mı yahu? Ay ben bu konular yüzünden yaşlılardan soğudum resmen ya.Her şeyi işlerine geldiği gibi yorumluyorlar ve hep kendi istedikleri olsun istiyorlar , bişey söylendi mi de alınıyorlar.Şu tür insan anne baba olsa zor katlanılır.Allah yardımcınız olsun.Sabredin , aldırmamaya çalışın , bu da size ders olsun artık çok da düşünceli olmayın Bayram'ı da beraber geçirelim gibisinden şeyleri boşverin bir dahakine.Her şey olması gerektiği kadar olsun.Ne eksik ne fazla...

Öfke? Şuanki öfkem eşimin tutumuna ama sabah uyanınca öfkeli olmuyorum bebegim16aylık gece ya uyur ya uyumaz bölük pörcük her gecem salon ile mutfağım bir onlar da salonda yatıyor uyanıp kahvaltı hazırlıyorum o esnada afyonum
Patlamamış oluyor günaydın diyip işime dönüyorum yarım saat kadar sonra açılıyorum bu onlatın modunu düşürüyor

Şöyle o zaman. 16 aydır uykusuzum yorgunum görmüyor musunuz? Sabahları ben sizin gibi dinç kalkmıyorum ki öyle sen şakrak olayım desene. Anca kendime geliyorum. Siz çok mu abartıyorsunuz kaç yıldır tanıyorsunuz beni. Acaba beni olduğum gibi kabul edemiyor musunuz diye sor. Biraz lafını esirgeme. Laf çıkarma demesi çok çirkinmiş. Ne demek laf çıkarmak böyle söylemedin mi işte desene. Arayıp anneme soracağım çok kırıldım vs diye azıcık olay çıkar.

Selam arkadaşlar, kv ve kayınpeder gecen hafta bugun geldiler, 47 gün kalacaklar sorun şu ki nefes alsam bizi istemiyorsun diyecekler, adımı asabi insana çıkardılar, çok üzgünüm kendimi kimsesiz hissediyorum çünkü eşim sadece dinliyor yüz yüze getirip bizi
Sadece dinliyor . Odaya gidince sen de öyle yapma böyle yapma diyor.. Şuan aynı odadayız ama herkes mutsuz en cokda ben tabi ki azarlasın vs demiyorum ama karımın huyu bu yahu dese ama... Kimsesiz kaldım..bebegim de benden etkileniyormuş asabi oluyormuş derseniz naptın ki uyanınca yüzüm düşük oluyor kaşlarım çatık oluyormuş.. Ee bize ne derseniz haklısınız içimi dökmek istedim
Çok yoruluyorum gerçekten mesela gelmeden evvel annemlere gitmişlerdi iki dünür de akdenizde yaşıyor.. Annem demiş ki eve hapsolmayın gezinnbol bol
Kv:zaten annende gezin bol bol dedi yani senin bu ruh değişiminden dolayı dedi demek ki biliyor seni.. Biz de hergün sabahdan cıkalım gidelim napalım diyor.. Gerçekten kızımın ruh hali değişken siz gezin mi dedi diyorum, laf çıkarma aramızı bozma diyor allah biliyor ya kendimi sahipsiz hissediyorum

Ah canım aynı sorunları bende yasiyorum. Esimiz arkamızda dursa bunları hiç birisini bize yaşayanlar da işte ....

Dinde bile misafirlik seferilik 15 gune kadar kalinca oluyor. Sonrasinda seferi bile sayilmiyorsun. 47 gun ne demek?

Kurban zaten 9 gun tatil, o zaman siz onlari ziyarete gitseydiniz, komple ramazani bayrami birlikte gecirene kadar...

Buarada misafirin kalbi hassas alingan oluyor. Ona da bir sey diyemem. O açidan kisa kalinmasi yararlidir. Benim ablam da cok alingandir mesela, her hareketimi ustune alinir, elini nokta zerre ise surmez yardim etmez, ben tatile geldim havasinda takilir. Ev halkinin sofraya oturmasini beklemez, oturur yer falan. Asiri memnuniyetsizdir. Bir yere gitsek taksi tutmadiniz diye sikayet eder vs vs...

Yani huysuzluk bir yasam bicimi, illa kaynana oldugu icin degil.

Valla ben de nemrut diye tabir edilen insanlardanım. Benim kvde de ayni şekilde yüzümü asık gördüğünde hemen kendine yorardı.
Anlatsam da anlamaz,beni delirtirdi.
Bir yorgun ânımda bir öfke patlaması yaşadım...
Sonuç missss
Şimdi kimse sormuyor neden böylesin diye.
Bu tabiat meselesi,ben tek kaşı havada yaşayan bir insanım,işlerine gelirse...
Size de tavsiyem bir cinnet her şeyi çözer.

Back
X