- 6 Ocak 2018
- 106
- 49
- 98
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayirlisi olsun canım. Tahlil günün ne zaman?Ben de bugün oldum kızlar 3. Gün tek embriyo
Niye 3.gun koydular canım ?Ben de bugün oldum kızlar 3. Gün tek embriyo
zaHayirlisi olsun canım. Tahlil günün ne zaman?
Benim 3 yumurtam kalmıştı döllenen ve büyüyen o yüzden riske atmak istemediler diğerlerinin de . Gün durumunu haber verecekler kaldıysa dondurcazNiye 3.gun koydular canım ?
Benimde 20 nisan canım. Olsun bi gün önce yapsan da çok bişey değişmez:)za
24 Nisan canım kötü denk geldi aslında pazara denk geliyor ama hem hafta sonu hem de 23 Nisansenin ne zaman canım
İzmirde nerede yaptırdınız acaba inşallah hayırlı sonuçlar alırsınızCanım ben transfer oldum cumartesi günğ 5.. gün 2 tane embriyo konuldu yaş 26 ilk denemem izmirde yaptırdım
Tınaztepede yaptırdım canımİzmirde nerede yaptırdınız acaba inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız![]()
24 nisan tatil değil canım bi de salı gününe denk geliyoza
24 Nisan canım kötü denk geldi aslında pazara denk geliyor ama hem hafta sonu hem de 23 Nisansenin ne zaman canım
Hayır canım benim 22 nisana denk geliyor 12. Günüm yani hafta sonu e pazartesi de 23 Nisan yani bu durumda 14. Gün öğrenebilicem sonucumu24 nisan tatil değil canım bi de salı gününe denk geliyo
Pazar da kan veriliyo canım acildenHayır canım benim 22 nisana denk geliyor 12. Günüm yani hafta sonu e pazartesi de 23 Nisan yani bu durumda 14. Gün öğrenebilicem sonucumu
Acile gidip ben hamilelik testi yaptırmak istiyorum mu dicem hadi ordan demezler miPazar da kan veriliyo canım acilden
yoo deki ilaç kullanıcam hamilelik şüphem var adetim geçti :) :)Acile gidip ben hamilelik testi yaptırmak istiyorum mu dicem hadi ordan demezler mi![]()