- 1 Şubat 2017
- 791
- 364
- 23
- Konu Sahibi Guzelseylerolsun88
Bayanlar hamile olduğunu yeni öğrenenler var mı. Benim bat à daha 5 gün var ve dün beta hcg baktırdm 56 çıktı
benim gibi olan var mı toplanàlim 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun canısi ilk öğrendiğinde hcg kaçtı seninHayirli olsun benim 6+3 haftalik bu persembe 2.kontrolün olacak![]()
İnşallah canım senindeOyy çok şirin yaaa maşallah kuzum rabbim bebişlerinı kucağına sağa salim kavuştrsun inşallah![]()
Ben de bu cumartesi öğrendim :) 3 hafta 6 günlüktü, hcg 1161 çıkmıştı :) şimdi 4 hafta 1 günlük olduk :)Bayanlar hamile olduğunu yeni öğrenenler var mı. Benim bat à daha 5 gün var ve dün beta hcg baktırdm 56 çıktıbenim gibi olan var mı toplanàlim
![]()
Süper cnm maşallahBen de bu cumartesi öğrendim :) 3 hafta 6 günlüktü, hcg 1161 çıkmıştı :) şimdi 4 hafta 1 günlük olduk :)
Evet gördük ama o kadar mini minnacık ki doktor zor gördü :) kasımın 10'una da randevu verdi inşallah kalp atışını duyarız o zamanSüper cnm maşallahkeseyi gördünuz mu
Hayırlı olsun canısi ben ilk verdiğim de 9 du 2 gün sonra 56 olduHerkesin bebisleri hayirli olsun kizlar :)) bende ilk verdgm kanda bhcg 25.96 cikti bugun tekrar kan verdm sonuclari bekliyorm. :))
Ne güzel canm bende kasım 10 unà randevu verdi drum inşallah güzel olur sonuçları yazalımEvet gördük ama o kadar mini minnacık ki doktor zor gördü :) kasımın 10'una da randevu verdi inşallah kalp atışını duyarız o zaman![]()
İnşallah güzel olur, tamam yazarım ben de sonucu inşallahNe güzel canm bende kasım 10 unà randevu verdi drum inşallah güzel olur sonuçları yazalım![]()
Hayırlı olsun canısi ben ilk verdiğim de 9 du 2 gün sonra 56 olduinşallah senin de güzel çıkar yarın sonuç yaz kesin
![]()
Canım kaç haftalıkken duydun benim perşembe randevum var sanırım 6+2 olucaz perşemve günü kalp atışı duyulur mu kiBenim tüp bebek kuzum 8.gün 283 11.gün 875 di ikiz gebelik birinin kalp atışı görüldü diğer küçücük mu kucucuk bu hafta gorecegiz insallah![]()