Taze yeni hamişler buraya gelin

Amin canım hayırlısı olsun inşallah. Biz 15 aydır bekliyoruz tedavi falan gördük çok şükür bu ay gebe olduğumu öğrendim o yüzden biraz fazla heyecanliyim
Inşallah kucagina almak da nasip olur cnm inan ki herseyi bilen rabbim herseyin en dogru zamanini da bizden iyi biliyor onun icin hayirlisini nasip etsin herşeyin

Arkadşlar meraba bende yılbaşında gebelik testiyle hamiş oldğmu öğrendim dünde dayanamdm kan testi wrdm malum dr olmdğı icn göstremdm sonucumu adetme dha 4 gün war betam 186.3 cıktı kızlar sonuç nasl sizce

Arkadşlar meraba bende yılbaşında gebelik testiyle hamiş oldğmu öğrendim dünde dayanamdm kan testi wrdm malum dr olmdğı icn göstremdm sonucumu adetme dha 4 gün war betam 186.3 cıktı kızlar sonuç nasl sizce
Iyi cnm sonucun artışı önemli aslinda insallah saglikli bi hamilelik olur

Masallah cok guzel cikmis degerin. Hayirli olsun canim benim

Kızlar merhaba benimde SAT 6 kasım 28 ekimde evlendim evlendiğim ilk hafta rabbim verdi çok şükür :) bir bebeğim olcak inşallah cinsiyetini okadar merak ediyorumki sizde benim gibi misiniz :)

Selam kızlar, 10 haftalik oldum bulantilarim tavan yaptı. Sizde durumlar nasıl? Nasil baş ediyorsunuz bulantilarinizla?

Back
X