- 8 Ocak 2019
- 681
- 652
- 53
- Konu Sahibi Elifffcikkk
-
paravan evlilik önceki konularımı okuyabilirsiniz. Bırakın cinselliği elimi bile ısrar ediyorum tutmuyor. Ara sıra ilişki oldu benim yaklaşmamla zorumla ama iktidarsız sürdüremüyor tedavi de olmuyor. Ailesinin annesinin iftiraları bana kız değil diye iftira attıHiç mi birlikte olmadınız? Cinsel tercihleri mi farklı? Boşanma nedeniniz bu mu? Paravan evlilik değilse aldatma vs yoksa 7 aylık evlilikte tazminat istemek garip geldi.
Bu yüzden tazminat istememelisiniz.
rezil etmek değil ben boşanınca annesi bana iftira atacak. Daha ilk aylar kız değilmiş diye iftira attı nelere katlanıyorumBence kesinlikle tazminat alın bu sizin hakkınız. Madem sizin ihtiyaçlarınızı karsilamayacakti neden evlenip sizi kandırdı? Ben önceki konularinizi az önce okudum eşiniz escinselmis gibi geliyor bana. Hem bosayin hem rezil edin aklı başına gelsin
cinsellik değil ben eşime diyorum ki cinsellik olmasa da olur yeterki sen tedavi olmak için çaba göster. Israr ediyorum bazen ağlıyorum sarılmıyor. 1 kere bile öpmemiş sarılmamış el tutmamış. Piskiyatri ilacı kullanmaya başladımEsiniz daha önceden nasildi, acikcasi cinsel anlamda birliktelik olmuyor diye, soylediginiz tazminat fiyatlari yuksek geldi.
rezil etmek değil ben boşanınca annesi bana iftira atacak. Daha ilk aylar kız değilmiş diye iftira attı nelere katlanıyorum
Hayır 50 bine iner o. aylık 10 binden fazla kazanıyor eşim. Ben tazminatsız boşanırsam annesi benim namusuma iftira atacak. daha önce attı. Ben dul kalacağım bir bayan olarak bundan daha kötü bir durum var mı sizce?50 bin 80 bin 100 bin.Yok muu arttirann ??
Naptiniz siz ya? Bosanin gitsin iste.Bu kadari somurmeye girer.
Adamdan koparacaginiz 100 bin lira ruhunuzu mu toparlayacak?
Neden katlanıyorsun gençliğine yazık değil mi?nelere katlanıyorum
katılıyorum sende herkese bunları anlatırsınSizde anlatın senin oğlun da erkek değil diye. O size iftira atmasını biliyor da siz niye oğlunu insanlara anlatmiyorsunuz annesinin yaptığı gibi?
Ben anlatmam içim el vermiyor küçük düşsün diye değil, annesi daha evliliğin 2.ayında "Oğlum çocuk istemiyor akrabalar bu Kız değil miydi (daha önce ilişkiye girmiş) anlamında diye düşünüyorlar. dedi. Çok kötü bir insan ben eminim ki akrabalarıma neler söyleyecek. Namusuma nasıl iftiralar atacak. Tesettürlü bayanım bırakın başka ilişkiyi eşim ilk sevgilimdi.katılıyorum sende herkese bunları anlatırsın
paravan evlilik nasıl oluyor? formalite icabı ise cinsellik beklentisi niye?paravan evlilik önceki konularımı okuyabilirsiniz. Bırakın cinselliği elimi bile ısrar ediyorum tutmuyor. Ara sıra ilişki oldu benim yaklaşmamla zorumla ama iktidarsız sürdüremüyor tedavi de olmuyor. Ailesinin annesinin iftiraları bana kız değil diye iftira attı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?