- Konu Sahibi Elifffcikkk
-
paravan evlilik önceki konularımı okuyabilirsiniz. Bırakın cinselliği elimi bile ısrar ediyorum tutmuyor. Ara sıra ilişki oldu benim yaklaşmamla zorumla ama iktidarsız sürdüremüyor tedavi de olmuyor. Ailesinin annesinin iftiraları bana kız değil diye iftira attı
paravan evlilik diye kendi kusuruna gizlemek için benimle evlendi diye düşünüyorum bu yüzden paravan evlilik gibi dedim. Dul kalma korkusu toplum önyargısı bu yüzden katlanıyorum hala. Bana canım bile diyemiyor. Bir samimiyeti en azından sevgisi olsa ben cinselliğe katlanırım. Şuan işteyim ama yine forumdayım. Pisklolojim çok kötü ve ilaç içiyorum 1 haftadırsana kız değil diye iftira atılıyor, paravan evlilik olduğunu da biliyorsun ve hala elini tutmaya ve sevişmeye mi çalışıyorsun?
sana iftira atıldığı ve paravan evlilik olduğu için tazminat davası aç ok de benimle sevişmiyor diye dava açarsan ben gülerim hakim de güler sanırım.
boşan gitsin bu ne böyle de çekiyorsun??
ben tazminatsız boşansam oğlum dava açtı diyecek ama tazminat davası açarsam benim haklı olduğumu herkes anlayacak.Kayınvalideniz bakireliğinizle ilgili iftira atar diye çekiniyorsunuz, tazminat bu iftiraya engel değil biliyorsunuz değil mi? Siz yinede isteyin kandırılmışsınız. Ne kadar talep edebilirsiniz bilmem. Kayınvalideniz iftira atarsa’ senin oğlun bakire olup olmadığımı anlayabilecek olsaydı bu boşanma zaten olmazdı’ diye verin ağzının payını.
boşanın madem yani derdiniz tazminat mı? gidersin avukata danışırsın, ona göre yol alırsın. 80bin tazminat alamayacaksan boşanmayacak mısın mesela?hayır tabiki ama süreci hızlı tuttuk çok istekliydi evlenmek için cinsel konuları çok yazardı. Tesettürlü bayanım diye çok yaklaşmıyor ama konuşuyor diye düşünüyordum yine soğukluk hissediyordum ama az da olsa samimiyeti vardı
Dul olan anca evli çocuklu biriyle evlenebilir benim toplumumda öyle çoğu da evlenmiyor. Ben zaten evlilikten aşktan soğudum. Çocuk hayalim vardı şu hale bakınHanımefendi sizin tek sorununuz eşinizle cinsellik olmaması değil siz toplum ne der diye de çok kafa patlatıyorsunuz. Dul kalmaya ve iftira atmalarina kafayı takmışsıniz kaderde vardı yaşandı ne takıldınız bu kadar dul kalmaya ? Herkesin başına gelebilir aman aman bir durum yok ortada tamam eşiniz sizi paravan olarak kullanmış ama şu dul kelimesini de bu kadar benimsemeyin
Tabi siz haklısınız, kandırılmışsınız. Ama konuşan yine konuşur, inanmak isteyen inanır. Milletin ne dediğini bu kadar kafaya takmayın yıpranan siz olursunuz.ben tazminatsız boşansam oğlum dava açtı diyecek ama tazminat davası açarsam benim haklı olduğumu herkes anlayacak.
Senin tabirinle dul kalmaktan neden bu kadar korkuyorsun? Ayrica bosaninca dul kalmiyor,bekar oluyorsun.Dul kalma ama gay koca ve cirkef kayinvalide ile bir ömür özsaygini gunden gune kaybederek yasa.Dul kalmamak önemli çünkü.Allah korkum var diye şimdiye kadar dayandım başkası olsa inanın durmazdı. Dul kalmaktan korktuğum için dayandım. Belki yardıma ihtiyacı vardır dedim doktora götürdüm bin kavgayla geldi kabul etmedi. Bazen kardeş kanka diyor bana. Aşırı sakin diye bu vurdumduymazlığı huyundan sanırım. Ben öpmek isteyince yüzünü çeviriyor iğreniyor sanki. Hani onu geçtim el tutma kavgası yapıyoruz. Daha ailesinin yanına el öpmeye gittim annesi ağzına geleni saydı bana. namusuma bile iftira attı bu kadar terbiyesiz bir aile. Annesine dönüp tek kelime etmedi senin yüzünden annem bana küsmüş dedi. O zaman bile sırf rencide etmeyeyim diye annesine söylemedim
yok yine boşanacağım tazminat haklılık göstergesi olmaz mı? Eşimle ortak akrablarımız var ve çoğu kişi aileleri tanıyor çok çirkin iftiralar atacak annesi.boşanın madem yani derdiniz tazminat mı? gidersin avukata danışırsın, ona göre yol alırsın. 80bin tazminat alamayacaksan boşanmayacak mısın mesela?
çok doğruSenin tabirinle dul kalmaktan neden bu kadar korkuyorsun? Ayrica bosaninca dul kalmiyor,bekar oluyorsun.Dul kalma ama gay koca ve cirkef kayinvalide ile bir ömür özsaygini gunden gune kaybederek yasa.Dul kalmamak önemli çünkü.
insanlara mahkeme kararınızı mı okutacaksınız tek tek? neden haklılık göstergesi olsun ki. ne takıyorsunuz elalemi?yok yine boşanacağım tazminat haklılık göstergesi olmaz mı? Eşimle ortak akrablarımız var ve çoğu kişi aileleri tanıyor çok çirkin iftiralar atacak annesi.
aylık 10 binden fazla alan evi arabası olan ve boşanırsan boşan huyum böyle diyen biri var karşımda. daha ikinci ay namusuma iftira atan annesi
Dul olan anca evli çocuklu biriyle evlenebilir benim toplumumda öyle çoğu da evlenmiyor. Ben zaten evlilikten aşktan soğudum. Çocuk hayalim vardı şu hale bakın
insan herşeye katlanır evlilikte ama karı koca olabiliyorsa. Diğerleri çok sorun değil ben neden tazminat istediğimi anlatmaya çalışıyorum.Sizin kafa karisik bence.Konunuzda cinsel isteksizlikten dem vurmussunuz.Sonra tepki gelince maasi su,anasi iftira attiya dondu is.
Burda yol yöntem öğrenmeye çalışıyor davayı nasıl açsam, ne kadarı makuldür, belki tecrübeli olan vardır diye.boşanın madem yani derdiniz tazminat mı? gidersin avukata danışırsın, ona göre yol alırsın. 80bin tazminat alamayacaksan boşanmayacak mısın mesela?
Arabistan? Suriye? Irak? İran?? Hangisi sizin toplum????Dul olan anca evli çocuklu biriyle evlenebilir benim toplumumda öyle çoğu da evlenmiyor. Ben zaten evlilikten aşktan soğudum. Çocuk hayalim vardı şu hale bakın
Doğuluyum ben bizde hiç hoş karşılanmıyor evlenip boşanmış. Artık başkasının karısı olmuş gözüyle bakılıyor. Toplumdan topluma fark varO zaman siz çevrenizden böyle düşünen insanları ayiklayin. Benim annem de dul. Biri annemi sen dulsun diye dışlasa orda yolarım saçını başını. Dul kadınlar tekrar evlenebilir ve çocukta yapabilir. Evlenip boşandı diye kimsenin değeri düşmez insanlar altın değil sonuçta değeri düşsün en kötü muameleye maruz kalsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?