Konunuzu okudum az önce biseyi kacırmamıs olmak adına 2 kez okudum hatta.
Esinizin hastalığı nisanlılıkta da eminim ki kendini göstermiş hatta dahası cevreniz sizi uyarmıstır. Buna adım soyadım kadar eminim. Mührümü basarım…
Bu kadınlar klübünün bir drama seviyesi vardır burada mutsuz evlilikteki tüm kadınlar yanlışlıkla hamile kalır, kocası kumar oynayanlar 5 sene sonra fark eder, Kocam hastalıgını sakladı diyenler ise 1 sene sonra fark etmis oluyor…
Cok enteresan gerçekten.
Psikoloji okumadan öncede yüzlerce tanıstıgım insanı biraz gözlemlediğimde yda beraber calıstıgım/ yada bi aile üyesinde olan bi sorunda insani iliskilerde kurulan optimal mesafeyi de göz önünde bulundurarak o insanda bi gariplik oldugunu anlıyordum. Sadece isim olarak ne oldugunu adlandıramıuordum teknik bilgim olmadığı icin.
Lütfen bu kocam beni kandırdı hastalıgınu sakladı dramasını bırakınız.
Siz gayet nisanlılıkt gümbür gümbür fark ettiniz evlenince düzelir dediniz. Öncelikle hayattaki sorunlarımızı doğru çözüme kavuşturmak adına kendimize dürüst oluyoruz.
Sonuçta problemleri olan kisiliği flört döneminde anlamayacak kadar saf, ama bosanırken 10 kat tazminat almayı düsünecek araştıracak kadar zekisiniz.
Simdi tazminata gelelim hukukcu değilim ama hukukçu cok arkadasım var cok kanunu dost meclisinde konusuruz hatta bana sen yanlıs meslek secmissin derler. Sucsuzluk karinesini falan okuyup bitirdim.
Neyse isin kısası; tazminat alırsız ama az, daha önce okuduğum bi aile mahkemesi kararı emsal demislerdi ve 50 bin tl tazminat verilmisti. Ama öyle 250 bin tazminatlar falan olduğunu hic ama hic sanmıyorum. Hukukcu arkadas varsa emsal karar paylasırsa bende bilgilenmis olurum, merak ettim. Sonuc itibari ile asgari maaşın 2 katı maas alan bir adamdan 250 bin tl tazminat alın, ben de Ankara ya sisme pelikanım, pullu bikinim ile yüzmeye gideceğim söz. Buraya da resmimi ceker koyarım

Hayırlı geceler.