Tazminat Miktarı/ Dava

Boşanmada hemfikir olunsa da tazminat talebi varsa çekişmeli olarak aynen devam eder. Çünkü burada kusur durumunu tespit etmeli hakim. Zaten talep edilen kadar verilmez tazminatlar. Verilenler genelde tatmin etmez. Bir geçen 550bin TL verdiler. Ama adamın 18 taşınmazı vardı. Aylık geliri 70-80bin tl emekli maaşı hariç. 40 yıllık evlilikti bir de.

Boşanmada hemfikir olunsa da tazminat talebi varsa çekişmeli olarak aynen devam eder. Çünkü burada kusur durumunu tespit etmeli hakim. Zaten talep edilen kadar verilmez tazminatlar. Verilenler genelde tatmin etmez. Bir geçen 550bin TL verdiler. Ama adamın 18 taşınmazı vardı. Aylık geliri 70-80bin tl emekli maaşı hariç. 40 yıllık evlilikti bir de.
Bizde iki tarafta boşanma talep ediyor ama ben tazminat istedim. Hemen sonuçlanmaz mı yani boşanma

Bayağı düşükmüş cidden
Yaptığı dediğiniz kadar kötüyse iyi yapmışsınız
Had bildireceksin ki gevrek gevrek gülerek yaptığını anlatamasın
İnanın gevrek gevrek gülerek anlatamaz cünkü hem kadın siddeti vardı icinde hemde öğretmendi.
Böyle bi zamanda issiz kalmak ona yeterince ders olmuştur

400 bin tazminat isterken 50 bin alsam arkamdan gülerler😅 intikam almaya çalışırken fena patlarım🙈
Sizin o adamdan 400 bin tl tazminat almanız icin hukuk diliyle söylüyorum sebepsiz zenginlesme ihtimalinin ortadan kalkması adına sizin 10 milyonluk malınız olacak, karsı tarafın misal 10-15 milyonluk malı olacak . Ama sizin misal bindiğiniz bi araba bile yoksa o parayı karsı taraf zengin olsa da alamazsınız

Merhabalar , daha önceki konuları inceleyerek durumum hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz , bizim davamız başladı , ama anlaşmalı değil , şöyle ki ben işin sonunda kesinlikle bile / isteye kandırıldığıma kanaat getirdim ve tazminat istiyorum ama kabul etmediler , iki taraf da boşanma konusunda hemfikir ama tazminat olayı nasıl olur örneğini yaşayan , bilgi verebilecek birileri var mı ? Psikolojik hastalığını benden saklaması kesinlikle beni haklı çıkarır mı ve yaklaşık 25.000 gibi bir maaşı var
Tazminat istiyorsanız anlaşmalı boşanma iz lazım.

Back
X