- 9 Nisan 2016
- 3.948
- 3.612
- 83
Aynen oyle canim. Diger mahkemeye kadar yapabiliyorsan bir tatile git 2 gunlugune kafani bosalt moral depola sapasaglam çık karşısınademi 2 tane şahit isilerini duydum şok oldum hiç tanımıyorum hiç adi insan onlara ne anlattı bilmem onlarda namus şeref olsa orda yemin etmezler
evet çokkk ihtiyacım var aksi gibi evlerimiz o kadar yakınki dip dibeyizAynen oyle canim. Diger mahkemeye kadar yapabiliyorsan bir tatile git 2 gunlugune kafani bosalt moral depola sapasaglam çık karşısına
valla bende bulsam bende onu dövdürücemde kaç para bilmiyorumMafya üç kuruşa adammı vuruyomuş. Bizede söylesin lazım olur te Allahım ya
Bu tehditlerini mahkemeye tasimadiniz mi?saolun arkadaşlar ama ısrarla vermicem diyor tedbir nafakası bağlandı 4 aydır vermiyor sana verene kadar gider bi mafyaya veririm seni sakat bırakır yinede sana vermem gerçi bişey yapamazda havlıyor işte mafyaymış
bu tehditleri avukatıma verdim ekimde mahkemem var oradada göstiricem saklıyorumBu tehditlerini mahkemeye tasimadiniz mi?
Kac arkadasim birkac günlüğüne yakin bir yere illa deniz olmasi sart degil yeterki uzaklasip kafani biraz bosaltabilecegin sakin bir yer olsunevet çokkk ihtiyacım var aksi gibi evlerimiz o kadar yakınki dip dibeyiz
hakkımızda hayırlısı olsun hepimiz için:):):):) benım kardesımın eşi ve arkadaşları yaptı ıonu. şimdi hepsiyle mahkemelik oldu. eniştem dıoki sen boşdaın adamı ben boşaymadım hala devam edıo mahkeme. Bu tip adamlar Allah tan korkmaz. Allah tan korkan iftira atmaz. O yuzden mumkun oldugunca uzak duracaksın
evet en kısa zamanda düşünüyorum bunaldım çokkkKac arkadasim birkac günlüğüne yakin bir yere illa deniz olmasi sart degil yeterki uzaklasip kafani biraz bosaltabilecegin sakin bir yer olsun
hayır 2 ci duruşmam ilkine ben girmedim zatenbu ılk durusmamı olacak?
2. ye gıdıcenmı? ılkıne gıttım ben, tekrar beyan ıcın boşanma isteğini. ondan sonrakılere gıtmedım hiçhayır 2 ci duruşmam ilkine ben girmedim zaten
bilmiyorum avukatım henüz bişey demedi gel yada gelme diye ama gitmeyi düşünüyorum şahitler ne söyleyecek çok merak ediyorum sırf diyorum bu yüzden gidicem bakalım benimle aynı evdemi yaşamışlar şahitler2. ye gıdıcenmı? ılkıne gıttım ben, tekrar beyan ıcın boşanma isteğini. ondan sonrakılere gıtmedım hiç
bilmiyorum bakalım o gün bir gelsin hayırlısı ilehımmm. Allah yardımcın olsun. cok gerıleceksın orda. Emınmısın, gitme istersen.
çekişmelimi oldu ne kadar sürdü peki2. ye gıdıcenmı? ılkıne gıttım ben, tekrar beyan ıcın boşanma isteğini. ondan sonrakılere gıtmedım hiç
yakşalık 1,5 yıl falandı yalan olmasın tamn hatırlamıorumçekişmelimi oldu ne kadar sürdü peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?