o zamanda uzadıkça uzayacak ne yapacağımı bilemedim valla yoruldumBence hic moralinizi bozmadan devam edin esek gibi verecek o tazminatı. Neden mutlu edeceksiniz ki onu?
saolun arkadaşlar ama ısrarla vermicem diyor tedbir nafakası bağlandı 4 aydır vermiyor sana verene kadar gider bi mafyaya veririm seni sakat bırakır yinede sana vermem gerçi bişey yapamazda havlıyor işte mafyaymışBnce vazgecmyin.pisman olursunuz
Uzasin bosver. Aklinca tehdit ediyor seni sacma insan. Hic sıkma canını mahkemede gorusuruz de. Yesin hacizi akli basina gelsin. Bu bos laflarin da kaydi varsa mahkemeye onlari da gotur 1den 5e katlasin cezasio zamanda uzadıkça uzayacak ne yapacağımı bilemedim valla yoruldum
eğer böyle şeyler söylüyorsa bence vazgeç. canından kıymetli mi?saolun arkadaşlar ama ısrarla vermicem diyor tedbir nafakası bağlandı 4 aydır vermiyor sana verene kadar gider bi mafyaya veririm seni sakat bırakır yinede sana vermem gerçi bişey yapamazda havlıyor işte mafyaymış
bilmiyorumki mahkemede göstericem hepsini zatenUzasin bosver. Aklinca tehdit ediyor seni sacma insan. Hic sıkma canını mahkemede gorusuruz de. Yesin hacizi akli basina gelsin. Bu bos laflarin da kaydi varsa mahkemeye onlari da gotur 1den 5e katlasin cezasi
Canim havlayan kopek ısırmaz bence ama korkuyorsan ve can guvenligim yok diyorsan cani cehenneme s.refsizin kurtulmani kutla..şimdi birisi ile karşılaştık
bilmiyorumki mahkemede göstericem hepsini zaten
evet duyuyorum ama onun ne varsa dilinde var bişey yapamaz aklınca beni korkutuyorki almıyım dye korkmuyorum ama süre uzadıkça ben yoruluyrum duyduklarım şeyler hakkında şimdi 2 tane hiç tanımadığım şahit tutmuş ne evime gelmişler ne kapımdan geçmişler gelip ne anlatacaklar çok merek ediyorumeğer böyle şeyler söylüyorsa bence vazgeç. canından kıymetli mi?
sonuçta insanoğlu her türlü pislik beklenir. eğer diline geliyorsa elinden de çıkabilir. bu kadar emin olma.
bilmiyorum ama bu kadar pislik şeyler söyleyen biriyle neden uğraşıyorsun ki. boşver onun pis parasını napıcaksın ya.
bir ancak kurtul derim ben. gazetelerde haberlerde görüyoruz. insanların başına ummadıkları geliyor
aynen öyle pislik adi ne derseniz diyin karaktei uokkizor bir soru sormuşsunuz,
hakkınız neyse alın demek istiyorum,
ama dünya o kadar adaletsiz ki,
bu adam size bir şey yapsa hiç bir şeyin kıymeti olmayacak,
bence ne kadar erken kurtulursanız o kadar iyi...
kafam o kadar karişıkki komşuları görüyorum bırak diyorlar bir an önce boşan parasınıda alma herkes bişey diyor ne yapacağımı bende şaşırdım pes etmicem diyorum duyuyorum bişeyler sonra diyorumki lanet olsun ondan gelecek parayacnm bende bu mantıkla hareket ettım hatta kıyafetlerımı bıle almadım. ama sen vazgecme, bırak dava devam etsın sen hayatına devam et. hakkını al, sakın yılma
Tamam da mahkeme hemen inanmaz ki oyle olsaydi suan cogu sucsuz insan hapishanede yatiyor olurdu. Iftira atmak cok kolay ama mahkeme heyeti bu konuda dikkatli yaklaşır bu yuzden hiiic canını sıkma derimevet
evet duyuyorum ama onun ne varsa dilinde var bişey yapamaz aklınca beni korkutuyorki almıyım dye korkmuyorum ama süre uzadıkça ben yoruluyrum duyduklarım şeyler hakkında şimdi 2 tane hiç tanımadığım şahit tutmuş ne evime gelmişler ne kapımdan geçmişler gelip ne anlatacaklar çok merek ediyorum
uff bılıorum ben bu sureclerı ya. ınsanı cok yıpratıo. sımdıkı aklım olsa farklı davranırdım herhaldekafam o kadar karişıkki komşuları görüyorum bırak diyorlar bir an önce boşan parasınıda alma herkes bişey diyor ne yapacağımı bende şaşırdım pes etmicem diyorum duyuyorum bişeyler sonra diyorumki lanet olsun ondan gelecek paraya
demi 2 tane şahit isilerini duydum şok oldum hiç tanımıyorum hiç adi insan onlara ne anlattı bilmem onlarda namus şeref olsa orda yemin etmezlerTamam da mahkeme hemen inanmaz ki oyle olsaydi suan cogu sucsuz insan hapishanede yatiyor olurdu. Iftira atmak cok kolay ama mahkeme heyeti bu konuda dikkatli yaklaşır bu yuzden hiiic canını sıkma derim
mesela nasıl davranırdı çok çıkmazdayım şu an benuff bılıorum ben bu sureclerı ya. ınsanı cok yıpratıo. sımdıkı aklım olsa farklı davranırdım herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?