inş.hapse girerBaglanan nafakayi odememenin cezasi da var diye biliyorum ben. Ustune bu tehditlerle.. Eger inatlasmaya devam ederse hapse bile girebilir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inş.hapse girerBaglanan nafakayi odememenin cezasi da var diye biliyorum ben. Ustune bu tehditlerle.. Eger inatlasmaya devam ederse hapse bile girebilir
vallamı o zaman pes etmek yok inş. alırımbence hakkınız neyse sonuna kadar isteyin. merak etmeyin şu anki yasalar erkeklerin iliğini kurutacak cinsten.
saolun arkadaşlar ama ısrarla vermicem diyor tedbir nafakası bağlandı 4 aydır vermiyor sana verene kadar gider bi mafyaya veririm seni sakat bırakır yinede sana vermem gerçi bişey yapamazda havlıyor işte mafyaymış
yok evlilik falan asla düşünmüyorum ben büyük konuşmayımdaacil evlilik vs gibi bi durum yoksa bırakın uzasın. avukatınız hallediyor zaten. siz tüm iletişimi kesin.
mrb arkadaşlar çok bunaldım bir an önce boşansam bitse artık yoruldum zaten vermiyor tebdir nafakası tazminatta alamam sizcede vazmı geçeyim ne olur akıl verin bana uzamasını istemiyorum bir an önce kurtulmak istiyorum lanet olası kişiden
orası öyle ama neden hayatımı mahvetti ben ona 0 ay evde hanımlık yaptım hizmetini yaptım sonra bir sürü hakaret iftira bir şey yapmadığım halde namusuma laf söyledi neden almıyımBoşanmada alınacak para ile ilgili genelde düşünülen gibi değil görüşüm
İstemediğim bir adamın parasını da istemem
Kadınlar tazminatı, nafakayı can yakma aracı olarak görüyorlar ama ben farklı hissediyorum, ayrıldığım adamın tek kuruşunu istemem, onuruma dokunur. Ortak çocuk varsa, çocuğuna ödesin ben kursağımdan geçsin istemem
pardon 10 ayorası öyle ama neden hayatımı mahvetti ben ona 0 ay evde hanımlık yaptım hizmetini yaptım sonra bir sürü hakaret iftira bir şey yapmadığım halde namusuma laf söyledi neden almıyım
orası öyle ama neden hayatımı mahvetti ben ona 0 ay evde hanımlık yaptım hizmetini yaptım sonra bir sürü hakaret iftira bir şey yapmadığım halde namusuma laf söyledi neden almıyım
offff bilimiyorum kafam karışıkBen bunların bedelini para ile ölçmüyorum dedim ya hayat görüşüm farklı bu konuda
Bana iftira atmış bir adamın kuruşunu istemem, namusuma edilecek lafın tazminatı zaten olmaz
Öyle aşağılık birinin parasını kursağımdan geçirmem, evime de sokmam
offff bilimiyorum kafam karışık
amin inş.allahım herkesin yar ve yardımcısı gerçekten çokkk zorrr bir süreç inş. inş. en kısa zamanda biter kurtulurumBu çok normal
Zor bir dönem geçiriyorsunuz
Benim bu konudaki görüşlerim topluma aykırı biraz =))
Yapılan kadınlığın, evliliğin para ile karşılığı olmaz benim için
Ayakları üzerine basan bir kadınım, ben mihrimi bile helal ettim eşime almadım, gücüme gider kadınlığıma bir bedel biçilmesi.
Ancak tabi herkesin hayat şartları farklı, bazen boşanıp bir hayat kurmak için kadının ihtiyacı oluyor, buna bir şey diyemem ama ben almam. Sizde biraz kafanızı dinlemeye bakın, belli ki çok yorulmuşsunuz, fazla uzamadan Rabbim hayırlısı ile kurtarsın inş.
inş. hayırlısı ne ise o olsun yorucu bi dönemden geçiyorum geçiyoruz geçti herkes zor yanafaka ve tazminatı vermekten kaçınmasının tek yolu yurt dışına çıkıp bir daha ülkeye dönmemesidir. diğer türlü ne yaparsa yapsın o para onun cebinden çıkacak.
burada bedel biçilen şey kadınlık değildir. adam çalışıyorken kadın çalışmıyorsa, evi için işinden ayrılmışsa ve evin düzenini sağlıyorsa kocasının kazandığı para ikisinindir. aynısı erkek için de geçerlidir, kadın çalışıyor erkek evle ilgileniyorsa kadının kazandığı yine ikisinindir.Bu çok normal
Zor bir dönem geçiriyorsunuz
Benim bu konudaki görüşlerim topluma aykırı biraz =))
Yapılan kadınlığın, evliliğin para ile karşılığı olmaz benim için
Ayakları üzerine basan bir kadınım, ben mihrimi bile helal ettim eşime almadım, gücüme gider kadınlığıma bir bedel biçilmesi.
Ancak tabi herkesin hayat şartları farklı, bazen boşanıp bir hayat kurmak için kadının ihtiyacı oluyor, buna bir şey diyemem ama ben almam. Sizde biraz kafanızı dinlemeye bakın, belli ki çok yorulmuşsunuz, fazla uzamadan Rabbim hayırlısı ile kurtarsın inş.
ben onunla evlenmeden önce çalışıyordum evlenince bana dediki çalışma ben senin sigortanı dışardan öderim ama onu bşle yapmadı bırak yapmayı neymiş efendim bütün çalışan kadınlar onun gözünde hep o... ymus adi insanburada bedel biçilen şey kadınlık değildir. adam çalışıyorken kadın çalışmıyorsa, evi için işinden ayrılmışsa ve evin düzenini sağlıyorsa kocasının kazandığı para ikisinindir. aynısı erkek için de geçerlidir, kadın çalışıyor erkek evle ilgileniyorsa kadının kazandığı yine ikisinindir.
burada bedel biçilen şey kadınlık değildir. adam çalışıyorken kadın çalışmıyorsa, evi için işinden ayrılmışsa ve evin düzenini sağlıyorsa kocasının kazandığı para ikisinindir. aynısı erkek için de geçerlidir, kadın çalışıyor erkek evle ilgileniyorsa kadının kazandığı yine ikisinindir.