tazminattan herşeyden vazmı geçeyim

bence hakkınız neyse sonuna kadar isteyin. merak etmeyin şu anki yasalar erkeklerin iliğini kurutacak cinsten.

Sakin vazgeçme sakın.

O para sana yar olmasa da hacizdi macizdi iyice başı ağrir rezil rüsva olur millete.oh olsun.

Niye vazgececeksin ki yapma. Avukatın uğraşır bunlarla. Sen hayatina bak. Adamin kafaya hacizler indikce kudurur köpüre köpüre.

acil evlilik vs gibi bi durum yoksa bırakın uzasın. avukatınız hallediyor zaten. siz tüm iletişimi kesin.

mrb arkadaşlar çok bunaldım bir an önce boşansam bitse artık yoruldum zaten vermiyor tebdir nafakası tazminatta alamam sizcede vazmı geçeyim ne olur akıl verin bana uzamasını istemiyorum bir an önce kurtulmak istiyorum lanet olası kişiden

Boşanmada alınacak para ile ilgili genelde düşünülen gibi değil görüşüm
İstemediğim bir adamın parasını da istemem
Kadınlar tazminatı, nafakayı can yakma aracı olarak görüyorlar ama ben farklı hissediyorum, ayrıldığım adamın tek kuruşunu istemem, onuruma dokunur. Ortak çocuk varsa, çocuğuna ödesin ben kursağımdan geçsin istemem, hoş çocuğu da vermese memnun olurum

Boşanmada alınacak para ile ilgili genelde düşünülen gibi değil görüşüm
İstemediğim bir adamın parasını da istemem
Kadınlar tazminatı, nafakayı can yakma aracı olarak görüyorlar ama ben farklı hissediyorum, ayrıldığım adamın tek kuruşunu istemem, onuruma dokunur. Ortak çocuk varsa, çocuğuna ödesin ben kursağımdan geçsin istemem
orası öyle ama neden hayatımı mahvetti ben ona 0 ay evde hanımlık yaptım hizmetini yaptım sonra bir sürü hakaret iftira bir şey yapmadığım halde namusuma laf söyledi neden almıyım

orası öyle ama neden hayatımı mahvetti ben ona 0 ay evde hanımlık yaptım hizmetini yaptım sonra bir sürü hakaret iftira bir şey yapmadığım halde namusuma laf söyledi neden almıyım

Ben bunların bedelini para ile ölçmüyorum dedim ya hayat görüşüm farklı bu konuda
Bana iftira atmış bir adamın kuruşunu istemem, namusuma edilecek lafın tazminatı zaten olmaz
Öyle aşağılık birinin parasını kursağımdan geçirmem, evime de sokmam

Ben bunların bedelini para ile ölçmüyorum dedim ya hayat görüşüm farklı bu konuda
Bana iftira atmış bir adamın kuruşunu istemem, namusuma edilecek lafın tazminatı zaten olmaz
Öyle aşağılık birinin parasını kursağımdan geçirmem, evime de sokmam
offff bilimiyorum kafam karışık

offff bilimiyorum kafam karışık

Bu çok normal
Zor bir dönem geçiriyorsunuz
Benim bu konudaki görüşlerim topluma aykırı biraz =))
Yapılan kadınlığın, evliliğin para ile karşılığı olmaz benim için
Ayakları üzerine basan bir kadınım, ben mihrimi bile helal ettim eşime almadım, gücüme gider kadınlığıma bir bedel biçilmesi.
Ancak tabi herkesin hayat şartları farklı, bazen boşanıp bir hayat kurmak için kadının ihtiyacı oluyor, buna bir şey diyemem ama ben almam. Sizde biraz kafanızı dinlemeye bakın, belli ki çok yorulmuşsunuz, fazla uzamadan Rabbim hayırlısı ile kurtarsın inş.

nafaka ve tazminatı vermekten kaçınmasının tek yolu yurt dışına çıkıp bir daha ülkeye dönmemesidir. diğer türlü ne yaparsa yapsın o para onun cebinden çıkacak.

Bu çok normal
Ayakları üzerine basan bir kadınım, ben mihrimi bile helal ettim eşime almadım, gücüme gider kadınlığıma bir bedel biçilmesi.
Ancak tabi herkesin hayat şartları farklı, bazen boşanıp bir hayat kurmak için kadının ihtiyacı oluyor, buna bir şey diyemem ama ben almam. Sizde biraz kafanızı dinlemeye bakın, belli ki çok yorulmuşsunuz, fazla uzamadan Rabbim hayırlısı ile kurtarsın inş.
amin inş.allahım herkesin yar ve yardımcısı gerçekten çokkk zorrr bir süreç inş. inş. en kısa zamanda biter kurtulurum

nafaka ve tazminatı vermekten kaçınmasının tek yolu yurt dışına çıkıp bir daha ülkeye dönmemesidir. diğer türlü ne yaparsa yapsın o para onun cebinden çıkacak.
inş. hayırlısı ne ise o olsun yorucu bi dönemden geçiyorum geçiyoruz geçti herkes zor ya

Bu çok normal
burada bedel biçilen şey kadınlık değildir. adam çalışıyorken kadın çalışmıyorsa, evi için işinden ayrılmışsa ve evin düzenini sağlıyorsa kocasının kazandığı para ikisinindir. aynısı erkek için de geçerlidir, kadın çalışıyor erkek evle ilgileniyorsa kadının kazandığı yine ikisinindir.

burada bedel biçilen şey kadınlık değildir. adam çalışıyorken kadın çalışmıyorsa, evi için işinden ayrılmışsa ve evin düzenini sağlıyorsa kocasının kazandığı para ikisinindir. aynısı erkek için de geçerlidir, kadın çalışıyor erkek evle ilgileniyorsa kadının kazandığı yine ikisinindir.
ben onunla evlenmeden önce çalışıyordum evlenince bana dediki çalışma ben senin sigortanı dışardan öderim ama onu bşle yapmadı bırak yapmayı neymiş efendim bütün çalışan kadınlar onun gözünde hep o... ymus adi insan

Sizin görüşünüzdür saygı duyarım ama ben istemem, ayrıldığım herifin kuruşunu is-te-meemmmm

Back
X