tboz' un meme büyütme, lazer lipo, labioplasti ve selülit amelyatı... 05 Aralık büyük gün :)

tboz

Guru
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2014
1.253
1.604
408
Merhaba arkadaşlar,

Bi süredir sizleri takip etmeye calışıyorum ve benim de büyük günüm sonunda geldi artık :)

Yarın sabah 8-9 arası 4 operasyon birden gecireceğim büyük bi deneyim olacak heralde :)

Merhaba arkadaşlar,

Bi süredir sizleri takip etmeye calışıyorum ve benim de büyük günüm sonunda geldi artık :)

Yarın sabah 8-9 arası 4 operasyon birden gecireceğim büyük bi deneyim olacak heralde :)
Canim ben gunleri karistirdim evet yarin cuma buyuk gun senin icin insallah hersey guzel gecer hersey gonlunce olur canim
Habersiz birakma cok merak ettim bugun seni gunleri karistirdim ya
Neyseki yarinmis hersey gonlunce olsun insallah

Canim ben gunleri karistirdim evet yarin cuma buyuk gun senin icin insallah hersey guzel gecer hersey gonlunce olur canim
Habersiz birakma cok merak ettim bugun seni gunleri karistirdim ya
Neyseki yarinmis hersey gonlunce olsun insallah
Evet canım son 5 saat ben ofis işini daha yeni bitirdim şimdi yataga girdim bakalım uyuyabilcemmi en kısa sürede görüşmek üzere

Ameliata girmissindir canim Allah yardimcin olsun

Merhaba arkadaşlar,

sağlıkla atlat inş.

Canim nasilsin haber de yok insallah iyisindir

merhaba arkadaşlar bende 15 aralıkta karın germe göğüs büyültme ameliyatı olucam burada ki yazıları hep okuyorum heycanım dorukta

Ben hastaneden yeni cıktım daha yeni teli elime alabildim cok agrılarım var bütün vücudum korseli yaZamıorm canım yanıyo
Canim gecmis olsun iyi ol sonra yine yazarsin iyice dinlen canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…