- 25 Ocak 2013
- 141
- 27
- 33
Amelyatım cok iyi gecti biraz agrı cektim ama sonuc yüzümü güldürdü daha tam sonucu alamadım beklemedeyim 1 ay oldu. Selülit aklımda yoktu diğer amelyatlar olurken onuda duydum oldum selülitleri yok eden yada azaltan bi amelyat oldugu söylendi tekrarlarmı bilmiorum 3-4 ay sonra sonuc alınıyormuş ama şuan bile azalma görüyorumAmeliyatınız nasık geçti acaba selülit ameliyatı dediğiniz nedir?
Mersin için dr bilmiyorum ama istanbulda cok basarılı doktorlar var gercekten kafana takılan bişi olursa sorabilirsin yardımcı olmaya calışırızBenim çok fazla selülitlerim var popo kısım ve basende çukur çukur resmen bende araştırayım en iyisi sağol canım
Forumda adanada olan biri vardı sanırım ama o göğüs olabilir hatırlamıyorum kim oldugunuda eger durumun varsa ve kesin istiosan bu amelyatı dene gelmeyi o zaman burdan dr tavsiyesi cok olur muayene ücreti olmadan bilgi alabileceğin dr cok izlemeye aldım seni görebilirsn fotolarımıIstanbula gelme imkanım yok gibi.. keşke mersin yada adanada iyi bir dr bulabilsem..
Eskisinden kötü olamaz buna eminim şuan şiş oldugum halde biraz önce kot giydim basenler yok olmuş küçük kız gibi olmuşum emin ol cok mutlu olursunOkadar çok korkuyorum ki canım eskisinden kötü olur diye okdr diyet sipor yaptım banamısın demiyorlar
Daha iyiyim artık amelyat oldugumu yavaş yavaş unutmaya başlıyorum şişliklerim oluyo iniyo daha cok sert lipo yerlerim 2 ay dolmasını bekliyorum göğüs içinse daha oturmadı yerine protezler hala hiç agrı sızı kalmadı şükür sadece boyutu gün gectikçe gözüme acaba küçük mü oldu gibi gelmeye başladı hala sabırla beklemeye devam sen karar verdin bişeyeCanım nasılsın gelişmeler nasıl merak ettim
Cok tşk ederim B Burzeylent ben asıl lipo ve meme büyütme için gittiğimde tesadüf gördüm cellulaze olarak geciyor özel bir dalga boyu ile sellülitli alanda hem fibröz bantları serbestleştirir, hem fıtıklaşmış yağ dokularını eritir ve hem de cildi sıkılaştırarak etki eden, portakal kabuğu ve ciltteki gamzeleri yok eden, minimal invaziv bir yöntemdir.(alıntı)Canım çok çok geçmiş olsun bu selülit ameliyatını bende ilk kez duyuyorum biraz bişgi verebilir misin? Fotolarını görebilmemde mümkün mü ??
İnan benimde ihtiyacım var ama daha sonra düşünebilirim öncesinde yapılmayan bölgelerime lipo yaptırmam gerek. Verdiğin bilgi için çok teşekkür ederim canım. Bi arkadaşım var çok müzdarip selülitlerinden hemen bahsedeceğim kendisine..Cok tşk ederim B Burzeylent ben asıl lipo ve meme büyütme için gittiğimde tesadüf gördüm cellulaze olarak geciyor özel bir dalga boyu ile sellülitli alanda hem fibröz bantları serbestleştirir, hem fıtıklaşmış yağ dokularını eritir ve hem de cildi sıkılaştırarak etki eden, portakal kabuğu ve ciltteki gamzeleri yok eden, minimal invaziv bir yöntemdir.(alıntı)
Benim basen ve popoda vardı basende şuan göremiyorum popoda azaldı ama bu operasyon 3-4 ay sonra sonuç gösteriyormuş
Operasyonu sanırım her iki popodan girerek yaptı iz yok üzerine yüklendiiinde sinek ısırıgı yada elektrik çarpması gibi cız diye bişi hissediyosun ilk günler tuhaf ama geçiyor :)
canim kime ameliyat oldunuz ?Merhaba arkadaşlar,
Bi süredir sizleri takip etmeye calışıyorum ve benim de büyük günüm sonunda geldi artık :)
Yarın sabah 8-9 arası 4 operasyon birden gecireceğim büyük bi deneyim olacak heralde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?