tboz' un meme büyütme, lazer lipo, labioplasti ve selülit amelyatı... 05 Aralık büyük gün :)

Canım bende fotolarını görebilirmiyim, ben selülitlerim yüzünden aynalara küstüm valla, bu ara kilo da aldım, çok kötü, bir de ameliyat sana ne kadara maloldu, yazabilirsen çok sevinirim.
M mothers izlemeye aldım seni bende birden fazla operasyon var o yüzden selülit olarak fiyat bilmiyorum gercekten selülitten bende cok mutsuzdum 3-4 ay sonra sonuc alırsın demesine ragmen doktorum, şuanda bile bariz değişim var selülit acılı bi operasyon değil tavsiye ederim ama tabi sonra oluşur mu tekrar bilemem tecrübem yok henüz yeniyim ama oluşmayacagı söyleniyor

Merhaba izlemeye alıyımda ilgilendiğiniz konu burun sanırım benim operasyonlarımla ilgili bişeyde sormamışsınız
Merhaba izlemeye alıyımda ilgilendiğiniz konu burun sanırım benim operasyonlarımla ilgili bişeyde sormamışsınız
mrb bnmde bacaklarımla ve selülitlerimle ilgili sıkıntım var onun için resimlerinizi mrk ettim burnmdanda operayon geçirdim :)

Benide izlemeye alırmışım cnm

Zor olmadımı ya Yanlış anlamazsa lipo fıyat neydii
Ben 4 operasyon gecirdim lipo fiyatı tek almadım ki yanlış bi bilgi olabilir ama 7-9 arası yapıyo sanırım ama olacagın zaman istersen görüşürüz esneme yaptırırız elimizden geldiğince fiyatları yüksek olsada hastasını mutlu etmek için olabilirliği varsa elinden geldiğince yardımcı oluyor

Ben Eylül de yapmayı düşündüğüm için en doğru dr seçmek istiyorum dr eser aydogdu ile ilgılı bilgisi olan var mı acaba

Vase

Benim ki lazer lipo bu arada. Bayan dr için hiç yorum yapamayacagım erkek de olsa dr işte ya benim tercihim hep erkek dr dan yana ama aklına yatan bayan bulursan sen bilirsin inşallah en kısa sürede olursun ve başarılı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…