M mothers izlemeye aldım seni bende birden fazla operasyon var o yüzden selülit olarak fiyat bilmiyorum gercekten selülitten bende cok mutsuzdum 3-4 ay sonra sonuc alırsın demesine ragmen doktorum, şuanda bile bariz değişim var selülit acılı bi operasyon değil tavsiye ederim ama tabi sonra oluşur mu tekrar bilemem tecrübem yok henüz yeniyim ama oluşmayacagı söyleniyorCanım bende fotolarını görebilirmiyim, ben selülitlerim yüzünden aynalara küstüm valla, bu ara kilo da aldım, çok kötü, bir de ameliyat sana ne kadara maloldu, yazabilirsen çok sevinirim.
Merhaba izlemeye alıyımda ilgilendiğiniz konu burun sanırım benim operasyonlarımla ilgili bişeyde sormamışsınızmrb yazdıklarınızı okudum resimlerinizi nasıl görebilirim
Merhaba izlemeye alıyımda ilgilendiğiniz konu burun sanırım benim operasyonlarımla ilgili bişeyde sormamışsınız
mrb bnmde bacaklarımla ve selülitlerimle ilgili sıkıntım var onun için resimlerinizi mrk ettim burnmdanda operayon geçirdim :)Merhaba izlemeye alıyımda ilgilendiğiniz konu burun sanırım benim operasyonlarımla ilgili bişeyde sormamışsınız
İzlemeye aldım :)mrb bnmde bacaklarımla ve selülitlerimle ilgili sıkıntım var onun için resimlerinizi mrk ettim burnmdanda operayon geçirdim :)
Benide izlemeye alırmışım cnmDaha iyiyim artık amelyat oldugumu yavaş yavaş unutmaya başlıyorum şişliklerim oluyo iniyo daha cok sert lipo yerlerim 2 ay dolmasını bekliyorum göğüs içinse daha oturmadı yerine protezler hala hiç agrı sızı kalmadı şükür sadece boyutu gün gectikçe gözüme acaba küçük mü oldu gibi gelmeye başladı hala sabırla beklemeye devam sen karar verdin bişeye
Cok tşk ederimSonuçların gercekten guzel olmuş çok beyendim sen lipo yu nerelere uyguladın
Zor olmadımı yaCok tşk ederimLemanman nerelere olmadın desen daha iyiymiş gıdı bel simit karın üst kol iç bacak basen iç diz baldırda var galiba :)
Ben 4 operasyon gecirdim lipo fiyatı tek almadım ki yanlış bi bilgi olabilir ama 7-9 arası yapıyo sanırım ama olacagın zaman istersen görüşürüz esneme yaptırırız elimizden geldiğince fiyatları yüksek olsada hastasını mutlu etmek için olabilirliği varsa elinden geldiğince yardımcı oluyor
Zor olmadımı yaYanlış anlamazsa lipo fıyat neydii
Zamanın cok arastırmalara devam et geniş genişBen Eylül de yapmayı düşündüğüm için en doğru dr seçmek istiyorum dr eser aydogdu ile ilgılı bilgisi olan var mı acaba
Zamanın cok arastırmalara devam et geniş geniş[/QUOTEvaser lipo gerçekten başarılı sonuç vermiyormuş benim fiziğim bel hariç aynı senın eskı halin gibi basen simit ve göbek var bende 2 çocuk sonrasıEylül'de yapmak istememin nedeni maddi Durumdan dolayı o zamana biriktiririm ayrıca tesettürlüyüm daha çok iyi bir bayan dr arıyorum ama başarılı sonuçlar hep bay dr ait bilmiyorum napsam
Benim ki lazer lipo bu arada. Bayan dr için hiç yorum yapamayacagım
Anlayamadım
PardonAnlayamadımLemanman vaser lipo iyi sonuç vermiyor demişsin. Neye ve kime dayanarak dedin bunu? Merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?