Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba bayanlar bende tam bununla ilgili konu açacaktım bende bu modelini almak istiyorum ama hiç bir fikrim yok nasıl bir ürün sadece kapsül lemi kullanılıyor bu makinalar bilgisi olan yazarsa çok memnun olurum.
Cafissimo COMPACT,
Merhaba
bu modelden 1 sene boyunca kullanmıştım. eskisini arkadaşıma hediye edip bu hafta sonu aynısından kendime aldım:
lezzetli ve aromalı kahve ihtiyacını karşılamak için gayet yeterli bir makine. Tek kullanımlık kapsül ile çalışıyor, 10'lu kapsül paketi 11,95 TL . sadece Tchibo kapsül kullanıyorsunuz, fakat çeşit çok ve internetten alışveriş de mümkün
Ürün çok şık, mutfak tezgahında çok yer kaplamadığı için seviyorum.
Beni üzen tek yanı; birazcık gürültülü: ilk çalıştırdığınızda su alırken sesi biraz yüksek, kahve bardağa dolmaya başladığında ses azalıyor.
Temizlemesi kolay, kahve kapsülleri makine içindeki haznede birikiyor. Düzenli olarak kireç çözücü ile yapılması gereken bir bakımı var.
Cafissimo classic modeli ise boyut olarak daha büyükçe, almadan önce mağazadan mutlaka 2 modeli karşılaştırmanızı tavsiye ederim. Süt köpürtücünün gerekli olmadığını ve yetersiz kalabileceğini düşünüyorum.
Başka sorunuz olursa yardımcı olabilirim.
Cok yanlis bilgi vermissiniz. Kapsuller icin cok kotu derken size gore kotu demek ki. Kahveyi aromasini kaybettirmeden taze tutmak cok zor. Bu nedenle nasil taze tutariz nasil aromasini kaybettirmeden saklariz sorusunun cevabidir kapsul sistemi. Nitekim dunya capimda bir cok marka turemis ve kapsul cesitleri cogalmistir. Buyuk markalar olustu bu sayede. Nespresso nestle cafemo tassimo senseo tassimo tchibo aldi expressi starbucks ..... hepsi kapsul veya ped sistemi ile taze kahveyi vakumlama yoluyla bizlere sunmaktalar.. insanlara arastirmadan lutfen yanlis bilgi vermeyelim.Merhabalar; nikimden de anlayacağınız gibi çok yoğun bir kahve aşığıyım Öncelikle işin gurme tarafını söylemem gerekirse kapsül kahveler gerçekten çok kötüler, nitekim iyi bir kahve taze kavrulmuş ve çekilmiş kahvelerden yapılır. Fakat çok gurme tarafınız yoksa ve süt ile içecekseniz ideal ve basittir. Süt köpürtmesini termometre alarak yaparsanız daha sağlıklı olur sütün 70 dereceyi geçmemesi gerek eğer sütü köpürtürken süt kaynarsa kahveniz kötü olacaktır. Tchibo classic cafissimo süt köpürtücüsü olarak iyi köpürtüyor, süt köpürtücüyü çalıştırmadan önce içinde ki suyu 15 saniye bardağınıza boşaltabilirsiniz hemde bardağınız ısınmış olur. Kapsül olarakta benim gibi sade espresso sevenler için kötü olsada şekerli sütlü içecek yapacaklar için (mocha, latte vs.) pratik. Kapsüller biraz pahalı tekrar doldurulabiliyor ama sağlıklı değil. Ayrıca kapsüller kesinlikle bayat. İyisi ile kötüsüyle özet geçtim.
Bunlar dışında Delonghi yarı otomatik espresso makineleri, Esse essenso espresso makinesi, Beko bk2770 espresso makinesi ve bütçenize göre daha nice espresso makineside mevcut.
Kahveler veya makineler konusunda daha detaylı yardımcı olabilirim çekinmeden sorabilirsiniz
Cok yanlis bilgi vermissiniz. Kapsuller icin cok kotu derken size gore kotu demek ki. Kahveyi aromasini kaybettirmeden taze tutmak cok zor. Bu nedenle nasil taze tutariz nasil aromasini kaybettirmeden saklariz sorusunun cevabidir kapsul sistemi. Nitekim dunya capimda bir cok marka turemis ve kapsul cesitleri cogalmistir. Buyuk markalar olustu bu sayede. Nespresso nestle cafemo tassimo senseo tassimo tchibo aldi expressi starbucks ..... hepsi kapsul veya ped sistemi ile taze kahveyi vakumlama yoluyla bizlere sunmaktalar.. insanlara arastirmadan lutfen yanlis bilgi vermeyelim.
Kapsül sadece işi kolaylaştıran bir sistem asla taze çekilmiş kahve tadını alamazsınız eğer benim kadar gurme olsaydınız yazılanları anlardınız. Benim kıyasım kahvenin asıl tadıyla kıyasıdır. Eğer espressodan alıyorsanız şöyle bir test yapabilirsiniz, kapsülde ki kahveyi normal espresso makinesine koyup birde öyle demleyin asla krema alamazsınız, çünkü kapsüllenirken kahvenin bayatlamaması için bir ton kimyasal girmiştir. Makinelerde ki özel basınç sisteminden dolayıda kapsüller sadece kendi makinelerinde krema vermektedir. Lütfen hayatında hiç espresso makinesini modlamamış, beko bkk2170 e rancilio silvia buhar çubuğu dahi takmamış birisi gelip google yorumlarıyla beni eleştirmesin.
Benim ne kadar ne kullandigimi ve ne kadar tecrubemin oldugunu bilmeden google yorumlariyla yorum yaptigimi neye dayanarak soyleyebiliyosunuz. Cumlelerim bana ait. Googleda arayin bulamazsiniz bu cumleleri.Benim maksadim insanlara yanlis bilgiyi degil dogru bilgiyi vermek. Sizde ben bilirim edasi gordum. Siz taze kahveyi overken kapsulu yeriyosunuz. Ben taze kahve kotudur demiyorum. Ama kapsul kahvede kotu degildir anlattiginiz gibi. Bayat olsa aromasi kokusu olmaz. Tat alamazsiniz.Kapsül sadece işi kolaylaştıran bir sistem asla taze çekilmiş kahve tadını alamazsınız eğer benim kadar gurme olsaydınız yazılanları anlardınız. Benim kıyasım kahvenin asıl tadıyla kıyasıdır. Eğer espressodan alıyorsanız şöyle bir test yapabilirsiniz, kapsülde ki kahveyi normal espresso makinesine koyup birde öyle demleyin asla krema alamazsınız, çünkü kapsüllenirken kahvenin bayatlamaması için bir ton kimyasal girmiştir. Makinelerde ki özel basınç sisteminden dolayıda kapsüller sadece kendi makinelerinde krema vermektedir. Lütfen hayatında hiç espresso makinesini modlamamış, beko bkk2170 e rancilio silvia buhar çubuğu dahi takmamış birisi gelip google yorumlarıyla beni eleştirmesin.