Teşekkür ederim tatlımm
Benim de öyle, belki de fazladır. Umarım açmazlar geniş geniş evlerimiz olur
çok güzel aldıkların canımm güle güle kullaan
ama tepsilerine bayıldım aşinalığım var modellere de nereden aldığını hatırlıyor musunn :)
İnşallah balığımm, valla büyük bir evim olsun özellikle mutfağım koskocaman olsun istiyorum
süzgecıne nazar degmesın canım cok guzel yaa muthıs bı rengı var ben kacırdım maalesef gııtıtgımde bu rengı bıtmıstı fusyasını aldım bende ama ıcımde toz pembe kaldı nasıp degılmıs sen benım yerıme de kullan guzel gunlerde:)
süzgecıne nazar degmesın canım cok guzel yaa muthıs bı rengı var ben kacırdım maalesef gııtıtgımde bu rengı bıtmıstı fusyasını aldım bende ama ıcımde toz pembe kaldı nasıp degılmıs sen benım yerıme de kullan guzel gunlerde:)
Maşallah canım sayfanın başlarında 3 senem var daha demişsin 2012 ylında
ama baya çeyizciklerin varmış benim bile bu kadar yok çok güzeller hepsi cupcake kupalardan bende de var
tupperlar olmazsa olmazlar zaten .
günlerde kullan canım
sayfa güncelleme işini bir türlü öğrenemedim gitti
a101 e ne güzel şeyler geliyormuş öyle o bıçaklardan bulursam bende alayım hiç bir yerde bulamıyordum a101 ' e bakayım
güle güle mutlu huzurlu günlerde kullan
English Home indirimden aldığım battaniyem, ve banyom için aldığım ferforjelerimin son üyesi
Eki Görüntüle 886393 Eki Görüntüle 886394
çok güzel bunlar bayıldım
Annemin el emeği göz nuru çeyizim için yapmaya başladığı kırlent ve battaniye(koltuk şalı)sizlerle paylaşmak istedim
Eki Görüntüle 886648 Eki Görüntüle 886649
Annemin el emeği göz nuru çeyizim için yapmaya başladığı kırlent ve battaniye(koltuk şalı)sizlerle paylaşmak istedim
Eki Görüntüle 886648 Eki Görüntüle 886649
Çok beğendim ben de yaptırcam anneme bundan
kış akşamları için vazgeçilmez şallar
Canim battaniyen cok guzel gule gule kullan salinda harika
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?