Teamcoco'nun çeyizleri [Yeni.]

Allah güle güle kullanmayı nasip etsin,herşyin çok cici

maşallahh cnm eşyalarının ehpiciğide birbirinden güzel tatlı şekermi şeker şeyler bayıla bayıla baktım diye bilirm allah güzel günlerde aşkla sevgiyle kullanmak nasip etsin cnm çok begendim maşallah daha nişanlanmadan baya yapmışssın cnm aslıdna bir ayndan ii oluyor erkenden al al koy bi köşeye annem zamanaında bazı eşyalarımı öyle yapmış bende 3 ay önceden başladım büyük bi hızla 3 ayda çok şey aldım ama hala bitmedi eksiklerim benim düğüne tam 2.5 ay kaldı bakalım hızlı bi tempoyla onalrıda yapmam lazım allahın izniyle

Allah güle güle kullanmayı nasip etsin,herşyin çok cici
Amin teşekkür ederim :)
Ne güzel şeyler yazmışsın çok teşekkür ederim. Uzun zaman önce almak insanın o ruha daha bir inanmasını bağlanmasını da sağlıyor. Sen sonradan da almış olsan her şey en güzelidir eminim. Allahım zamanı hemen geçirsin de mutlu yuvanıza kavuşun inşallah canım
Güle güle kullanın herşey çok güzel

Sağ olasın :)

Ne güzel, ne cici bir çeyiz, mutfak setlerin hele pek şeker. Güle güle, mutlulukla kullanın hepsini inşallah.

agzından bal damlıyor resmen cnm çoook saol inşallahh inşallah tek istediğin şuan zamanın akması valla

Ne güzel, ne cici bir çeyiz, mutfak setlerin hele pek şeker. Güle güle, mutlulukla kullanın hepsini inşallah.

Çoook teşekkür ederim. Amin inşallaah :)

agzından bal damlıyor resmen cnm çoook saol inşallahh inşallah tek istediğin şuan zamanın akması valla

Bir ayın daha gitmiş bak :)
benimde kahvaltı takımım marine temalı hepsi birbirinden güzel güzel günlerde kullanman dileğiyle

Teşekkür ederim sen de ağız tadıyla kullanırsın inşallah :)

Bugün mudodan aldıklarım

Çeyizimiz tam gaz devam ediyor ama fırsat bulup resimlerini çekemiyorum

Son düzenleme:
Teşekkür ederim kızlar. Carrefour ve english home'dan aldım.

Bunlar da bizim çeyizimizin yeni cicileri oldularr
Tek kişilik nevresim, kapı önü tutacağı ve fincanlarımızz :))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çok teşekkür ederim amiiiinnn canımm ya :))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…