Tecavüz Şüphesi

tabi ki kan konusu dediğiniz gibi,ama arkadaşlar genelde ağrıyla ilgili konuşmuşlar,benim sorduğum bölümü yani

ilk olarak bana kan falan gelmezmi gibi bir soru yöneldi sizden ve bende oyüzden kandan bahsettim..yoksa farkındayım tabiki hangi konudan bahsediliyor..bir yorumda evli bayanlara danışmanı tavsiye ettimde bu gidin ,bana tecavüz edildimi die sorun anlamında değildi..yani kandan bahsederken bu konuda size belki sorularınıza daha ii yanıt verirlr diyeydi..bence ilk olarak ilişkiler hakkında bilgileriniz olsun araştırma yapın..kendi vücudunuzu bi tanıyın..çünkü bana diyen sizdiniz kan gelmezmi diye?..yalnız bi yorumda ;biri inandırıcı bulmamış sizin konunuzu yani yanlış anlamayın katılıyorum demiyrum fakat bazen dediği gibi çelişkili konuşuyorsunuz gibi..bilginiz yok belki cinsellik hakkında ondan kaynaklanıyorda olabilir..fakat psikoloğa gidiyorsunuz sanırım siz öle bi yorum temn farkettimde sizin için en iyisi sadece psikoloğunuzla çözmeye çalışın..burada yardım alamayabilirsiniz yada daha fazla paniğe kapılabilirsiniz..yardım etmek herkes ister size tabiki ama elden gelen bişi olmaz bu konuda gibi geiyor..

deymil arkadaşıma katılıyorum internette okumuştum hipnoz seanslarıyla insanın başına gelen kötü olaylar taciz, tecavüz, şiddet, doğal afet, kaza vs.. hipnozla silinebiliyormuş insanın beyninden hipnozdan çıkınca kötü olayları hiç yaşamamış gibi oluyormuşsun, hatırlamıyormuşsun ne kadar doğru tabii bilemiyorum. tamamen silinmesi olayı bana biraz saçma geldi ama bu konuda bilgisi olan varsa yazsın arkadaşlar. sende bir psikiyatristine sor canım. kendini bu kadar fazla üzme.

konu sahibine Allah şifasını versin ;ama bence konu yanlış yerde olmuş ruh saglıgı topicinde olmalıydı kadın hastalıklarıyla içerigin uzaktan yakından alakası yok
orda da lezbiyen olmaktan korkma takıntısı olan bir paylaşımcımız var

deymil arkadaşıma katılıyorum internette okumuştum hipnoz seanslarıyla insanın başına gelen kötü olaylar taciz, tecavüz, şiddet, doğal afet, kaza vs.. hipnozla silinebiliyormuş insanın beyninden hipnozdan çıkınca kötü olayları hiç yaşamamış gibi oluyormuşsun, hatırlamıyormuşsun ne kadar doğru tabii bilemiyorum. tamamen silinmesi olayı bana biraz saçma geldi ama bu konuda bilgisi olan varsa yazsın arkadaşlar. sende bir psikiyatristine sor canım. kendini bu kadar fazla üzme.

öncelikle teşekkür ederim canım,çelişki olduğunu sanmıyorum anlattıklarımda dediğiniz gibi cinsellikle ilgili şeyleri bilmediğim içindir,ama anlattıklarımda hiç bi şekilde yalan yok,evet sarhoş oldum ve arkadaşımın kardeşinden şüphelendim ama ortamdaki diğer tanımadığım bi kaç kişiden de şüphelenmiştim,bunun bir nedeni yoktu,benle aynı odada kalan bir arkadaşıma durumu anlattığımda dediğim gibi böyle birşeyin olmadığını çünkü odada yalnız olmadığımı kendisinin de orda olduğunu söyledi,ama bu hastalık laftan anlamıyor,ara ara hala aklıma takılıyor ya birşey oldu fark etmediysem diye :(

konu sahibine Allah şifasını versin ;ama bence konu yanlış yerde olmuş ruh saglıgı topicinde olmalıydı kadın hastalıklarıyla içerigin uzaktan yakından alakası yok
orda da lezbiyen olmaktan korkma takıntısı olan bir paylaşımcımız var

sanırım haklısınız,ama böyle bi durumda ne tür bi rahatsızlığım olurdu diye burada açtım :(

kızlar bugün merak edip bir jinekolağa sordum tıpta okuyan bi arkadaşım sayesinde,o da bunun anlaşılabilicek birşey olduğunu söyledi :(

kızlar bugün merak edip bir jinekolağa sordum tıpta okuyan bi arkadaşım sayesinde,o da bunun anlaşılabilicek birşey olduğunu söyledi :(

hadi gözün aydın:))umarım içini rahatlatacak ve senin huzurunu yerine getirebilecek birşeydir...yanlış anlamada bazı yorumculara bi konuda katılyorum içkinin zararınıda yaşamış oldun unutma bunu ve bu zayıflığa düşme lütfen bi kez daha..içme diyemem tercihin ama kendini kaybedecek kadar olmasın..sağlık herşeydir kendini koru..geçmiş olsun birde:)

kızlar hala ara sıra aklıma geliyor bu düşünceler :( bi arkadaş evli bayanlara sor demişti,evli bayanlardan bu konuya cevap verecek olanlar var mı?yani öyle bş durumda kalkınca anlar mıydım diye :(

canım hala için sıkılıyormu???yani psikoloğa gitmedinmi için rahatlamadımı???yani arkadaşınadamı güvenin yok anlamadım..kız olmadı demiş işte ki aynı odadamışınız ee sana tecavüz edilse kız nöbetçimi kalacaktı yani başınızda yada kapınızda???

evlenince geçeceğini düşünüyorum....mütavazi bi aileden geliyor musun dicem ama içtiğine göre hayır...allah yardımcın olsun ne diyim ya..
GARİP:44::44::44::44::44::44::44::44::44:

evlenince geçeceğini düşünüyorum....mütavazi bi aileden geliyor musun dicem ama içtiğine göre hayır...allah yardımcın olsun ne diyim ya..

arkadaşım ailesine laf söylemeseydin keşke..yani yanlış anlaşılacak bir durum..bana kızma sadece uyarmak istedim tepki falan alma diye yalnız gerçekten ailesine bağlaman doğru olmamış..umarım düzeltme yaparsın..
yani ailesinde belki içen yok hiç sadece serbest yetiştirilmeden kaynaklanıyordur..yani içmesi ailesinin kötü olduğunu göstermezki..ne aileler var tam kötü örnek ama çocukları benzemiyor hiç tersi oluyor yada bunun tersi işte...neyse ben sadece uyarmak istedim gerisi başlığı açana kalmış ve sana..
ama dediğin gibi Allah yardımcısı olsun ne diyelim..

bunun ailemle ne ilgisi olduğunu sorabilir miyim?Her şeyi dinle bağdaştırmak ne kadar mantıklı sizce?Birsürü insan var alkol alan ama bu tür şeyleri ayıpladığınız için farkında değilsinizdir!Alkol almak bi insanı kötü veya farklı birşey yapmaz,herkesin kendi seçimidir.

insanları ve ailelerini alkol kullanıp kullanmadıklarına göre yargılayamazsınız,alkol kullanıyor diye kötü bi ailesi mi olmak zorunda,bu kadar dar bi görüş açısıyla yaklaşıcaksanız yorum yapmayın zaten.

Arkadaşlar yine bişeyi kafama taktım :( geçen akşam arkadaşlarımlaydık ve bu sefer kesinlikle alkol almadım,yine arkadaşım yurtdışına gidiceği için toplandık,ve yine bi kız arkadaşımın yanında uyudum o akşam,kalktığımda o gün reglimin son günüydü ve popoma doğru olan bölgemde tahriş vardı,orkid kullanımından olabilir mi bu?Yine aynı düşünceler aklıma geliyor :(

Arkadaşlar yine bişeyi kafama taktım :( geçen akşam arkadaşlarımlaydık ve bu sefer kesinlikle alkol almadım,yine arkadaşım yurtdışına gidiceği için toplandık,ve yine bi kız arkadaşımın yanında uyudum o akşam,kalktığımda o gün reglimin son günüydü ve popoma doğru olan bölgemde tahriş vardı,orkid kullanımından olabilir mi bu?Yine aynı düşünceler aklıma geliyor :(

madem bu kadar takıntılısın kalma kımsenın evındeeee!!Psıkolojı ıle ılgılı forumlara yaz bunları hem sen!Zaten anneni babanı da anlamıyorum gece baska bı yerde yatıya kalmak da nedır?

madem bu kadar takıntılısın kalma kımsenın evındeeee!!Psıkolojı ıle ılgılı forumlara yaz bunları hem sen!Zaten anneni babanı da anlamıyorum gece baska bı yerde yatıya kalmak da nedır?

başka yerde kalmam sorun değil,sorun psikolojik,başka normal bi insanın düşüneceği şeyler değil bunlar,gerisini düşünmek de sana kalmamış annemin babamın ne yapacağı neye karar vereceği..

Back
X