Tecavüz

Yani olabilir bence iki seçenek de mümkün. Ama sevgilisi konusunda yalan söylüyor bile olsa gerçekten kendi rızası dışında ilişkiye zorlandıysa her şekilde şikayetçi olması gerek :110:
Kesinlikle isteğim dışında gerçekleşti HAYIR dedim anlamadı, durmadı,dinlemedi hatta ev arkadaşım tanık oldu sonradan yaşadıklarma darplara... Her şey isteğim dışında gerçekleşti. Korktum, sustum, açıklayamadım sonra evlenicez zaten yanlış bi şey yaparsan sana dünyayı dar ederim denildi, boynunu koparım ve daha neler neler...

Konu sahibinden ben de emin olamadım. Dediğim gibi karşılıklı rıza olup evlilik vaadinin gerçekleşmemesiyle tecavüz diye yansıtmış olabilir, bir de sürekli asker sevgilileri var açtığı konulara göre. Dilerim tecavüz değildir.

Dediklerim tamamıyla gerçektir hiç bir yalan yoktur eksik anlattığım şeyler vardır yazamadığım şeyler. Eski sevgilimde askerdi ama iyi birisiydi onunla olmadı sonra ben asker düşünmedim ama bu insan tam 3 ay peşimi bırakmadı sevgisi gerçek sandım, sevgili olduk sonra istemedim ayrıldık ve son buluşmamızda bana bu kötülük yapıldı. HAYIR dedim anlamadı... Her şey isteğim dışında gerçekleşti.

Karşılıklı rıza varsa tecavüz etme sayılmaz. Çocuk yaşta bireyi bir erişkinin yönlendirmesi de tecavüze girebilir, hatta pedofiliye dahi girebilir. Evli bireylerde kadının istemediği halde kocası tarafından zorlanmasıyla birlikte olması da evlilik içi tecavüze girer mesela. Ama konu sahibinin yaşadığı durumun tecavüz olduğunu düşünmüyorum. Birlikte olmuş, sonuç ayrılık olunca "Ben istemediydim de bana tecavüz etti" olmuş.

[/QUOTE Dediklerim tamamıyla gerçektir hiç bir yalan yoktur eksik anlattığım şeyler vardır yazamadığım şeyler. Eski sevgilimde askerdi ama iyi birisiydi onunla olmadı sonra ben asker düşünmedim ama bu insan tam 3 ay peşimi bırakmadı sevgisi gerçek sandım, sevgili olduk sonra istemedim ayrıldık ve son buluşmamızda bana bu kötülük yapıldı. HAYIR dedim anlamadı... Her şey isteğim dışında gerçekleşti. Ben kaç kez ayrıldım ama gururana dokundu bu olaydan sonra intikam alır gibi zorla ırzıma geçildi. Asla evlenmeyi istemem öyle bi insanla bana yaşattıklarını kimseye yaşatamasın istiyorum. Çünkü benim elde edemeyeceğim kız yok diye gezdi sonrasında. Ve kim ister maddi manevi özgürlüğü elinden alınsın. Bu kişi bana bunları yapmaya çalıştı.

Merhaba,
Konuyu sildiğiniz için ceza almışsınız. Soruma gelince neden etrafınızda askerler var ? Yani 2016 asker, 2018 asker hem de çok ağır bir suçlama var ....
Geldiğinizde cevaplarsanız sevinirim

Evet bunun ceza olduğunu bilmiyordum başka bir üyenin hesabından giriyorum. Doğuda olduğum için hep askerler ve polisler var etrafta. Eski sevgilimde askerdi ama iyi birisiydi onunla olmadı sonra ben asker düşünmedim ama bu insan tam 3 ay peşimi bırakmadı sevgisi gerçek sandım, sevgili olduk sonra istemedim ayrıldık ve son buluşmamızda bana bu kötülük yapıldı. HAYIR dedim anlamadı... Her şey isteğim dışında gerçekleşti. Ben kaç kez ayrıldım ama gururana dokundu bu olaydan sonra intikam alır gibi zorla ırzıma geçildi.

Evlilik vaadiyle mi kandirildiniz yoksa tecavuze mi ugradiniz
Zira ikisi ayni sey degil
haklısınız aynı şeyler değil. O benimle evlenmeyi istedi anlaşamadık olmaz kabul edemem şartlarını dedim. Son kez buluşalım dedi ve o buluşmada tecavüze uğradım sonra da şartlarımı kabul edersin artık denildi. Edemedim çünkü çok zor şartlar sundu sonrasında ve şikayet etmemi tehditle engelledi.

Dediklerim tamamıyla gerçektir hiç bir yalan yoktur eksik anlattığım şeyler vardır yazamadığım şeyler. Eski sevgilimde askerdi ama iyi birisiydi onunla olmadı sonra ben asker düşünmedim ama bu insan tam 3 ay peşimi bırakmadı sevgisi gerçek sandım, sevgili olduk sonra istemedim ayrıldık ve son buluşmamızda bana bu kötülük yapıldı. HAYIR dedim anlamadı... Her şey isteğim dışında gerçekleşti.

Peki, evet tecavüze uğramışsınız o halde, üzüldüm. Şikayetçi olmak zor bu ülkede hak veriyorum. Ceza alıp almayacağı da meçhul çünkü. Psikolojik destek almanızı muhakkak öneriyorum; ruh sağlığınızı düzelttikten sonra ne yapıp yapmayacağınız konusunda daha sağlıklı düşünebilirsiniz. Tecavüz travmatik bir şey çünkü.

Aynı gün rapor alabilseydiniz işiniz baya kolaylaşırdı. Ama geç değil hala şikayet edebilirsiniz. O pisliğin yaptığı yanına kar kalmamalı.

Lütfen düzenli olarak psikiyatriye gidin. Çok geçmiş olsun.

Aynı gün bu ağrılarım oldu ve darplar vardı bu kişi benimle hastaneye gelip tehdit etti ve sakın saçma bi şey yapma sana dünyayı dar ederim dedi. Doktorun yanında başımda durdu. Şikayet ettik.

Peki, evet tecavüze uğramışsınız o halde, üzüldüm. Şikayetçi olmak zor bu ülkede hak veriyorum. Ceza alıp almayacağı da meçhul çünkü. Psikolojik destek almanızı muhakkak öneriyorum; ruh sağlığınızı düzelttikten sonra ne yapıp yapmayacağınız konusunda daha sağlıklı düşünebilirsiniz. Tecavüz travmatik bir şey çünkü.
haklısınız olayın olduğundan beri 4 aydır yardım alıyorum. Kendimi iyi hisseder hissetmez hakkımı aramaya koyuldum. Çünkü fazlasıyla hak etti.

haklısınız olayın olduğundan beri 4 aydır yardım alıyorum. Kendimi iyi hisseder hissetmez hakkımı aramaya koyuldum. Çünkü fazlasıyla hak etti.

Umarım cezasını bulur. Yargı süreci yıpratıcı bir süreç, o yüzden psikolojik destek alarak hareket etmeniz akıllıca bir düşünce olmuş.

Askeriye polislik tarzı işlerde bu olayların affı yok.Karşı taraf isteyerek birlikte olduk diyecek bunun aksini kanıtlayacak birseyiniz yoksa bilmiyorum bu davadan bir sonuç çıkar mı çünkü yaşınız reşit.
Aksini düşünelim bir kız asker olan bir erkekle görüşmek istiyor erkek kabul etmiyor sonra kız tecavüz etti bana diyor .Şimdi bu durumda nasilki o askerin isten atılması haksizliksa mahkemede bu boyutta değerlendirecektir.Onun için olay sonrası bunu yaptığına dair kabullenilmiş bir mesajı bile yeterli ama sadece sizin ifadenizle dediğim gibi olumlu bir sonuç olmaz sizin için mahkemenin kararı.
mesajları sildi ama telefon görüşmesi çıkarsa orda kabul etti hatta git 7 sülalene söyle seni ... yaptığımı dedi.

Bu ne ya klasik ifade vermişsin

ben ifademi gerekli yerlere vereceğim klasik demek ne demek böyle zor bi durumda lütfen empati kurun.
Sana inanmıyorum kusura bakma
Empati kurdum elimde saçma sapan bir hikaye ve çelişkiler kaldı
Senin hikayen hiç inandırıcı değil
Zor bir durumda deyip duygu kasma,araya da “ne olursa kadına oluyormuş” diye laflarda serpiştirmişsin
Kırk kere soruldu sevgilinmiydi diye Evlenmek istiyordu diye cevap verdin
Sen o gün tecavüze uğramış olsaydın direk koşar bir şekilde şikayet ederdin,telefonla bile şikayet ederdin,gelir seni alırlardı
Bildiğin sevgiliydiniz siz bence,aranızda cinsellik vardı
Sonra her ne olduysa çocuk vazgeçti evlenmekten,durum bu hali aldı
Sende onu tehdit etmiş olabilirsin,eğer evlenmezsen ,Seni şikayet ederim diye
Yalan söylüyorsun
Hiç tutar tarafı yok

Hayır tanımıyordum
Bir kere çıkma telif etti
Telimi şurdan bulmuş
Hiç görmedim yüzünü
Oturup konuşmadım
Bir kere buluştuk
Bir hafta çıktık
Rahatsız ediyordu
Takip ediyordu
Sevgiliydik
Asla tanımıyordum
Şurda şu evde,bir ormanda,bir klubede,arabada tecavüz etti...
Bu satırlardan herhangi biri bile Yok yazında
Sonra kalkıp koşulsuz şartsız inanalım istiyorsun

Ama benim anladığım Ve seni depresyona sokan şey farklı

Çocuk yașlarda cinsel istismara uğrayan biri olarak söylüyorum
Siz beni taciz etti diye bile o adliye kapısına gitseniz sizi kimse 8 bin o bu şu diye geri çevirmez.
Asker eşiyim
Biri bu şekilde o askere bir suçlama yapsa o asker görevden bir süre el çektirilir.
Ben çocuk yaşımda muayne için hastane kapılarında gezdim
On doktora bacak açtım!
20 kisinin icinde ifade verdim
9 yil sonunda adalet yerini buldu.
Kimse sizi geri cevirmez
Celiskili ifadeden vazgecin
Zira iftira atiyorsaniz bunun vebali cok buyuk ve gercek eninde sonunda tecelli eder.
Konulara girip fake fake yazanlardan nefret ediyorum fakat boyle bir konuda surekli farkli anlatim tarzlarina sahip birine de her neyse
Allah buyuk .

Back
X