Karşılıklı rıza varsa tecavüz etme sayılmaz. Çocuk yaşta bireyi bir erişkinin yönlendirmesi de tecavüze girebilir, hatta pedofiliye dahi girebilir. Evli bireylerde kadının istemediği halde kocası tarafından zorlanmasıyla birlikte olması da evlilik içi tecavüze girer mesela. Ama konu sahibinin yaşadığı durumun tecavüz olduğunu düşünmüyorum. Birlikte olmuş, sonuç ayrılık olunca "Ben istemediydim de bana tecavüz etti" olmuş.
[/QUOTE Dediklerim tamamıyla gerçektir hiç bir yalan yoktur eksik anlattığım şeyler vardır yazamadığım şeyler. Eski sevgilimde askerdi ama iyi birisiydi onunla olmadı sonra ben asker düşünmedim ama bu insan tam 3 ay peşimi bırakmadı sevgisi gerçek sandım, sevgili olduk sonra istemedim ayrıldık ve son buluşmamızda bana bu kötülük yapıldı. HAYIR dedim anlamadı... Her şey isteğim dışında gerçekleşti. Ben kaç kez ayrıldım ama gururana dokundu bu olaydan sonra intikam alır gibi zorla ırzıma geçildi. Asla evlenmeyi istemem öyle bi insanla bana yaşattıklarını kimseye yaşatamasın istiyorum. Çünkü benim elde edemeyeceğim kız yok diye gezdi sonrasında. Ve kim ister maddi manevi özgürlüğü elinden alınsın. Bu kişi bana bunları yapmaya çalıştı.