Ban yemiş, fake üye mi bilmiyorum ama bazı kızların beni kullandı dediği olay eşittir "Evleniriz dedi ben de isteyerek birlikte oldum" oluyor. Yani evet kandırılmış ama bu tecavüz sayılmıyor, üzgünüm. Tecavüzün tanımını yapalım:
Tecavüz, bir kişi ile, güç ya da şiddet kullanarak, rızası dışında cinsel ilişki kurmaktır. Tecavüzün cinsel dürtüler ile ortaya çıkması nadirdir; şehvetle değil öfke, saldırganlık, hakimiyet kurma duyguları ile ilişkilidir. Tecavüz bir adli suçtur.
Zamanında isteyerek birlikte olduğun insanı sırf kendi istediğin sonuca varılmadı diye tecavüzle suçlamak çok adicedir. Daha yeni haberlere konu olan bir olay var hatta. Reşit olmayan kızımız, biri/birileriyle isteyerek birliktelik yaşıyor, hamile olduğu ortaya çıkınca kendisinden hoşlanan başka bir çocuğun ona tecavüz ettiğini ileri sürüyor ve kızın babası gidip o çocuğu öldürüyor. Bebeğin babasının öldürülen çocuk olmadığı ortaya çıktığı gibi işin içinde tecavüz olmadığı, kızın kendi yaşıtıyla bile isteye birlikte olduğu ortaya çıkıyor. Bu da haberin linki:
https://www.sozcu.com.tr/2018/gunde...edi-olduruldu-bebegin-babasi-cikmadi-2286060/
O yüzden bu konunun gerçekçiliğinden emin olamıyorum. Maalesef böyle kötü niyetli kullanan insanlar olduğu için her zaman kadının beyanı esas alınmamalı. Cinsiyetçilik değil, adalet gözetiyorum.