- 31 Aralık 2017
- 320
- 361
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen bunu yapıyor tanışalı 3 ay oluyordu istemedim ben beni mecbur bırakmak için bu kötülüğü yaptı
Çok iyi o zaman, inşallah tüm sapıklar hak ettiği cezayı bulur...O şikayete bağlı suçlar için. Cinsel saldırı şikayete tabi olmayıp resen soruşturulan suçlardan olduğu için 6 ay süresi geçerli değil. Zamanaşımına tabi değil.
Doğuda öğretmensen etrafında bol bol asker polis oluyor. Genelde doguya atanan personellerin (egm-tsk-meb-sb) hepsi ilk atama Asker - hemsire öğretmen -polis evliliklerinin fazla olma nedeni de budur..Merhaba,
Konuyu sildiğiniz için ceza almışsınız. Soruma gelince neden etrafınızda askerler var ? Yani 2016 asker, 2018 asker hem de çok ağır bir suçlama var ....
Geldiğinizde cevaplarsanız sevinirim
Kafam karisti.. tecavuz degil mi yani? Iyide yesilcamdan biliyoruz zaten evlilik vaadiyle kandirilan kizlari.. ha zevkse zevk karsilikli oluyor.. evlencez deyip evlenmez kandirmis oluyo o zaman o ayri.. ama iki kisi raziysa asla tecavuz denemez bunaBan yemiş, fake üye mi bilmiyorum ama bazı kızların beni kullandı dediği olay eşittir "Evleniriz dedi ben de isteyerek birlikte oldum" oluyor. Yani evet kandırılmış ama bu tecavüz sayılmıyor, üzgünüm. Tecavüzün tanımını yapalım:
Tecavüz, bir kişi ile, güç ya da şiddet kullanarak, rızası dışında cinsel ilişki kurmaktır. Tecavüzün cinsel dürtüler ile ortaya çıkması nadirdir; şehvetle değil öfke, saldırganlık, hakimiyet kurma duyguları ile ilişkilidir. Tecavüz bir adli suçtur.
Zamanında isteyerek birlikte olduğun insanı sırf kendi istediğin sonuca varılmadı diye tecavüzle suçlamak çok adicedir. Daha yeni haberlere konu olan bir olay var hatta. Reşit olmayan kızımız, biri/birileriyle isteyerek birliktelik yaşıyor, hamile olduğu ortaya çıkınca kendisinden hoşlanan başka bir çocuğun ona tecavüz ettiğini ileri sürüyor ve kızın babası gidip o çocuğu öldürüyor. Bebeğin babasının öldürülen çocuk olmadığı ortaya çıktığı gibi işin içinde tecavüz olmadığı, kızın kendi yaşıtıyla bile isteye birlikte olduğu ortaya çıkıyor. Bu da haberin linki:
https://www.sozcu.com.tr/2018/gunde...edi-olduruldu-bebegin-babasi-cikmadi-2286060/
O yüzden bu konunun gerçekçiliğinden emin olamıyorum. Maalesef böyle kötü niyetli kullanan insanlar olduğu için her zaman kadının beyanı esas alınmamalı. Cinsiyetçilik değil, adalet gözetiyorum.
Kafam karisti.. tecavuz degil mi yani? Iyide yesilcamdan biliyoruz zaten evlilik vaadiyle kandirilan kizlari.. ha zevkse zevk karsilikli oluyor.. evlencez deyip evlenmez kandirmis oluyo o zaman o ayri.. ama iki kisi raziysa asla tecavuz denemez buna
Bunu ben biliyorumda.. konuyu anlayamadim tam olarak.. yani dedigin gibi zorka olduysa tecavuzde.. bu kadin istegiyle mi yapmis yani?Karşılıklı rıza varsa tecavüz etme sayılmaz. Çocuk yaşta bireyi bir erişkinin yönlendirmesi de tecavüze girebilir, hatta pedofiliye dahi girebilir. Evli bireylerde kadının istemediği halde kocası tarafından zorlanmasıyla birlikte olması da evlilik içi tecavüze girer mesela. Ama konu sahibinin yaşadığı durumun tecavüz olduğunu düşünmüyorum. Birlikte olmuş, sonuç ayrılık olunca "Ben istemediydim de bana tecavüz etti" olmuş.
Bunu ben biliyorumda.. konuyu anlayamadim tam olarak.. yani dedigin gibi zorka olduysa tecavuzde.. bu kadin istegiyle mi yapmis yani?
Bir de babam sevdiğim çocuğu öldürür diye korktum o yüzden onun ismini verdim demistiBan yemiş, fake üye mi bilmiyorum ama bazı kızların beni kullandı dediği olay eşittir "Evleniriz dedi ben de isteyerek birlikte oldum" oluyor. Yani evet kandırılmış ama bu tecavüz sayılmıyor, üzgünüm. Tecavüzün tanımını yapalım:
Tecavüz, bir kişi ile, güç ya da şiddet kullanarak, rızası dışında cinsel ilişki kurmaktır. Tecavüzün cinsel dürtüler ile ortaya çıkması nadirdir; şehvetle değil öfke, saldırganlık, hakimiyet kurma duyguları ile ilişkilidir. Tecavüz bir adli suçtur.
Zamanında isteyerek birlikte olduğun insanı sırf kendi istediğin sonuca varılmadı diye tecavüzle suçlamak çok adicedir. Daha yeni haberlere konu olan bir olay var hatta. Reşit olmayan kızımız, biri/birileriyle isteyerek birliktelik yaşıyor, hamile olduğu ortaya çıkınca kendisinden hoşlanan başka bir çocuğun ona tecavüz ettiğini ileri sürüyor ve kızın babası gidip o çocuğu öldürüyor. Bebeğin babasının öldürülen çocuk olmadığı ortaya çıktığı gibi işin içinde tecavüz olmadığı, kızın kendi yaşıtıyla bile isteye birlikte olduğu ortaya çıkıyor. Bu da haberin linki:
https://www.sozcu.com.tr/2018/gunde...edi-olduruldu-bebegin-babasi-cikmadi-2286060/
O yüzden bu konunun gerçekçiliğinden emin olamıyorum. Maalesef böyle kötü niyetli kullanan insanlar olduğu için her zaman kadının beyanı esas alınmamalı. Cinsiyetçilik değil, adalet gözetiyorum.
Bir de babam sevdiğim çocuğu öldürür diye korktum o yüzden onun ismini verdim demisti
Her yaşı küçük olanin masum olduğuna inancım sarsılıyor
Bazi cocuklar şeytan doğuyor
Bir de babam sevdiğim çocuğu öldürür diye korktum o yüzden onun ismini verdim demisti
Her yaşı küçük olanin masum olduğuna inancım sarsılıyor
Bazi cocuklar şeytan doğuyor
Kesinlikle sadece babasının müebbet alması ödül olur o kızla o sevgilisi olacak adamaBahsettiğin kız 16 yaşında (haberlerde 13 yazıyor ama öldürülen çocuğun babası kızı bilerek küçük lanse ettiklerini 13 yaşında değil 16 yaşında olduğunu söylüyor), yani hukuken çocuk. Yoksa gayet bilinçli olduğunu düşünüyorum, ceza aldı mı almadı mı bilmiyorum ama indirimli de olsa bir ceza verilmeliydi.
Bakın ben çocuklar kötüdür demedimNe kadar da talihsiz bir cumle kurmuşsunuz!!! Resmen cocuklara yapilan kötülükleri destekliyorsunuz!! Hatta bir cocuga kotu davranmayi normal bile kabul edebilirisiniz bu cümleyi kurduktan sonra.
Masum yavrulara nasil seytan doguyor dersiniz! Varsayalim ki akli basinda olmayan yalan soyleyen bir cocuk var ortada. Neyin nasil olacağıni sonucun nereye varacagini düşünemezler onlar!
Eskiye donup cocukca davranışlarınizi hatırlatmak isterim. Siz simdiki siz olsaydınız o hatalari yaparmiydiniz?
Kesinlikle sadece babasının müebbet alması ödül olur o kızla o sevgilisi olacak adama
Kiza iftira ve cinayete azmettirmeden ceza verilmeli
Sevgilisi olacak adamada küçük yaşta kizla beraber olma suçundan
O ölen çocuğun anne babasını düşünemiyorum
Dünyayı yiksalar haklılar
Bu arada konu sahibi için bir sey diyemiyorum
Sevgilisi olsa bile adam tecavüz etmiş olabilir
Dediklerim tamamıyla gerçektir hiç bir yalan yoktur eksik anlattığım şeyler vardır yazamadığım şeyler. Eski sevgilimde askerdi ama iyi birisiydi onunla olmadı sonra ben asker düşünmedim ama bu insan tam 3 ay peşimi bırakmadı sevgisi gerçek sandım, sevgili olduk sonra istemedim ayrıldık ve son buluşmamızda bana bu kötülük yapıldı. HAYIR dedim anlamadı... Her şey isteğim dışında gerçekleşti.Eski konulara bakınca zaten sevgilim var doğu da askeri personel evleneceğiz vs. Demiş. Umarım gerçek değildir.