inanmak zorunda da değilsin.Senin psikolog olduğuna inanmak istemiyorum...
Çok doğru bir yazı .Konu sahibi hatalı davranmış elbette ama , böyle manyak bir koca kişisel olarak zayıf birine hata yaptırabilir.İnsan çok çaresiz, sevgisiz ve yanlız kaldığı bir anda belki de yapmaması gereken ve sonradan pişman olacağı şeyleri yapabilir.Maalesef çevremizde de kadınların bu aciz durumundan yararlanmak isteyen bir sürü pislik var.Kocası adam gibi adam olsa zaten kadın çok suçlu derdim.Ama burada konu sahibi suçlu gibi görünse de önemli olan ona bu hatayı yaptıran eşidir.Bu hatayı yapsa da yapmasa da zaten eşinden boşanması gerekir.Böyle bir insanla hayat geçmez.eşin zaten sana acı çektiriyomuş bu olaydan önce de
tecavüzden sonra da artık işkencelerinin bir bahanesi oluyor bu kendi hastalıklı düşünce yapısına göre
tecavüze uğradı,uğramadı,kendi isteğiyle gitti,polise gitmedi vs. sorgu odasına mı aldık arkadaşı ?
ne değişecek eşinin işkenceleri mi bitecek,arkadaşın psikolojisi daha çabuk mu düzelecek böylece
kocası zaten manyakmış arkadaşlar tecavüzden önce de sonra da.
olan arkadaşa olmuş
Arkadaşım arkadaş hata yaptığını söyleyip hatalı hatasız bir yana bırakalım nasıl diyorsun yaaww...
Allahım yaa arkadaşlar bu arkadaş zaten sağlıklı bir psikolojide olsa chat odasında biriyle dertleşme ihtiyacımı duyar...ilginçsiniz yaa...anlatmış kız hata yaptım gitmekle ama psikolojim çok kötüydü diye...tecavüze uğradı diye kadını suçlu çıkartınız resmen yaawww...işte bu yüzden polise gidememiş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?