tecavüze uğradım ve boşanıyorum:(((

ayy şok oldum ben yaa okuyuncaa :1shok:
üzüldüm boşanman en dogrusu olcak..böyle demekkii yazgın bundan sonra inşalahhh yüzün ğülsün

siz bir hastaneye gidip rapor almalısınız malesef ki
çünkü mantıklı düşünebilen,psikolojisi yerinde olan biri bütün bunları bu şekilde yaşayıp da bu tepkiyi vermez...
kocanız hatalı,evet ama genel olarak hatalı... siz bize bu konuyla ilgili yazmışsınız kocanızın davranışları hakkında değil... o üyüzden bende bu konu hakkında yorum yapmayı tercih ediyorum... haksızsınız... eğer ki hastane raporu alacak kadar kötü bir durumda değilse ruh düzeyiniz... ne kocanıza boşanmayalım demeye hakkınız var,ne de bu bir tecavüz demeye... çünkü aksi takdirde siz o adamla neler olabileceğini bilerek görüşmüşsünüz...
umarım,bir an evvel iyileşirsiniz....

bu siteye bi cok kisi giriyor bir cok dert paylasiliyor.
cogu da bana inandirici gelmiyor.
suan cevap yazdigim konunun da bana inandirici gelmedigi gibi...
neyse varsayalim ki istegi disinda bir cinsel iliski gerceklesti
- ister kendi rizasiyla girmis olsun o eve/mekana vs..
- ister kendi arzusu disinda girmis olsun
- istem disi bir cinsel iliski gerceklesti ise
bunun adi tartismasiz TECAVÜZDÜR.

ve bu kadin o adamla bulusmaya gitti diye onun madur olmadigini nasil söylersini? Resmen bi kaciniz cikip suanda hemcinsinizi sucluyorsunuz, farkinda misiniz?
Erkek egemenligi altinda yasadigimiz bu fasist sistem'de kadinin söz söyleme, tercih hakki bile olmadan tecavüze ugruyor ve siz hala kalkmis kadinin buna 'tesvik' ettigini veyahut, kendi giderek kocasina bir 'ihanet' te bulundugunu ve kisacasi Kendi ektigini bictigini söylüyorsunuz.

Yahu siz ne diyorsunuz?

Lütfen empati kurarak yazalim. Hos buna empati bile gerekmez.

@ Konuyu acan arkadas: S.tir edeceksin, koy verip gideceksin. Ister yerlerde sürün, bir ekmege muhtac kal, ama böyle bi adamla yasama. Gurur, onur haysiyet diye bisey var.

Elin ayagin tutuyor, sagligin da yerinde, iyi kötü bir ailen de var. Eee nedir bu? O adama muhtac falan degilsin ki sen!

vallahi şaşırdım neişin var adamın evindegitmemeliydin ama çok üzüldüm eşine gelince seni gerçekten sevseydi bu olayı beraber atlatabilirdiniz boşanman enmantıklısı malesef.benneyaptımki

iste sözün bittigi yer.....erkek egemen toplum, fasist bir sistem ve kadinin yeri! resmi makamlarda bile! bu söyledigine cidden inanirim cünkü bende bizzat gördüm!

Eşine ağzıma geleni saymak istedim birçok konuda aslında. Zaten en başından beri sıkıntı varmış.

Tecavüz olayı ise , herşeye rağmen zorla olduğu için adı tecavüz bana görede. Ama böyle bir ortama giriliyorsa eğer ,başımıza böyle birşey gelme olasılığı çok yüksek zaten. Hatta %100 nerdeyse .Ve bunu bir eşe ,bir erkeğe anlatmak ve anlamasını beklemek çok zor.

Senin düştüğün boşluğu anlamaya çalışıyorum, yılana sarılmışsın, yılanda yapacağını yapmış. Sana bu kadar yanlışı yaptıran kocaman bir boşluk olmuş içinde.

Bundan sonrası için yapılabilecek şey kendini biran önce toparlamak, ne olursa olsun güçlü olmalısın, hayata tutunmalısın.

Toparlanmalısın,kendine gelmelisin...Boşanmalı,eskiye dair ne varsa unutup,güzel bir gelecek için adım atmalısın..

ya vallahi gülüyorum
adam zaten bosanicakken bosanmayalim demis tecavüz olayindan sonra bosanmamis yanii
ama adamin ruhunda varmis ortada tecavüz yokkende siddet varmis simdide varmis
bunu anlamak bu kadar zormu ya herkes ayni seyi tekrarlayip duruyo
neden bu kadar önyargili davranyosunuz
yazmicam diyorum ama yazmamak elde degil arkadaslar yaa

ya bide polise neden gitmedin diyosunuz
bakin biz hemcinsimize böyle yaparsak polisler nasil davranir ona sizce???

annem karisini o...pu yapan da kocasidir derdi... hakliymis...(aman sakin sen ne demek istiorsun diye donmeyin bana. bu sozu her turlu uyarlayabilirsiniz)

bu kadar cile ceken kadindan daha farklisi beklenemezdi. ama yine aci,yine keder. yine olan sana olmus. Allah yardim etsin.ne diyim..

o kadar ince bir konu ki inanın yorum yapamıyorum.
basiretim bağlandı adeta...

Allah yardımcın olsun diyorum sadece....

nasıl ya.
inanamıyorum sana.
birinin evine kadın gittiğinde tecavüze uğradığında olay tecavüz olmazmı.
yargılamıyorsun ama resmen bu kıza tecavüz edilmiş ama sen kendi istediğiyle gitti diye bunun tecavüz olmadığını söylüyorsun.

inanamıyorum okuduklarıma. kelimelerim yetersiz kaldı sana yazacak bir şey bulamıyorum artık.
sadece pes diyorum o kadar.

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

ok yaydan çıkmış bi defa ısrarın anlamı yok şu saatten sonra suçlu aramanın bi anlamı yok senin psikolojini düşünemiyorum bile hiç kimse yardımcın olmasa bile sağlam olmaya çalış ileriye bak geriye değil profesyonel yardım al eşin denen adamın sana zaten saygısı yokmuş onu boş ver sevmek saygıdır birazda.. çok geçmiş olsun ,allah yardımcın olsun

düşene bir tekmede vurmak yakışmaz biiraz duyarlı olalım arkadaşlar insanız başımızı herarn herşey gelebilir

tabi ya.:hulya:
o eve gitti adamın çayına ilaç koyacağını ve kendinden geçeceğini çok iyi biliyordu. hatta o kendinde değilken adamın ona tecavüz edeceğini de...
sırf bunun için gitti ,oraya
arkadaşın değişik fantazileri vardı. buda bunlardan biriydi.
bayılmış halde tecavüze uğramak.
vay canına.:1ninca:
kadının en büyük düşmanı kadındır derlerdi de acaip kızardım.
bu sözde doğruluk payı olduğuna karar verdim artık bunu diyenlere asla kızmayacağım.

o eve kendisi bile gitmis olsa bu tecavüzdür
ne yani adam öldürseydi cinayetdemi sayilmazdi ozaman , cünki kendi gitmis:umursamaz:
konu sahibi sende gitmeyecektin yabanci bir adamin evine, burda sende suclusun
sen bir psikologa git en iyisi yoksa tek basina bunun altindan kalkamayacaksin

aa.
canım ne cinayeti.
ilahi kendi isteğiyle gitmiş kız.
cinayet olurmu o.
asla.

aa.
canım ne cinayeti.
ilahi kendi isteğiyle gitmiş kız.
cinayet olurmu o.
asla.

hatta bi ara münevver icin de böyle demislerdi, nekadar sinirlenmistimakannehir

ama malesef aradan baya zaman gecmis, nasil ispatlicak tecavüzü , hemen gitmen gerekir di polise
bide bu adam internetle cok hasir nesir, sakin video ya cekip internete koymus olmasinakannehir

Allah korusun.
umarım öyle birşey olmaz.
evet ispatlayamaz artık. deliller yok olmuştur.
banyo biile yapmayacaktı, anında polise gidecekti.
hoş gidemezdi.
çünkü burası türkiye.
burada olduğu gibi oradada onu suçlayacaklardı.
gitmeseydin diyeceklerdi.
yanii,bu kafayla bu ülkede çok tecavüz olur ve kimse şikayet etmez, çok münevverler öldürülür.
biz kadınlar bunu bize yaparsak ,erkekler neler yapar ,düşünmek bile istemiyorum.
şu forumda bile bu kızcağızı yerden yere vurdular ya.
olan tecavüzü bile tecavüz olarak görmediler ya.
artık başvurmamakla çok iyi yapmış diyorum.
bu tavırları birde sanal değil, reelde yaşayacaktı.
iyiki gitmemiş.
o travmayı yaşarken birde burada olduğu gibi linç edilmeyi ,kaldıramazdı zaten.

cok yazik cok, degismeli bu zihniyet:gitme:
ne yani pisliklerin yaptiklari yanina kar mi kalacak
ben olsam yinede giderdim polise eminimki öyle düsünmeyen bir komser vardir
olmadi baska karakola, hakkini aramaliydi
o adi herif de bikac sene yatsaydi belki akli basina gelir:mymeka:
eee noldu adam ortalikta fink atiyo belki kac tane kadina kiza daha tecavüz etti, kimse korkusundan gidip sikayetci olmuyo:sinifsinif:alsanaalsanasmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…