arkadaş niye polise gitmemiş hakkaten değil mi şurda biz kadınlar bile hep bir arada recmettik resmen kadını suçludur da şöyledir de böyledir de erkek polisler nasıl davranacaktı peki
hiç kimse bana aksini anlatmasın işim gereği karakollarda bulundum ben söyleyeyim burda yaşadığının besbeterini yaşayacaktı polise gitse ben tecavüze uğradım diye polise gidip orda da tacize uğrayanı da biliyorum meraklanmayın
insanlar bu nedenle tecavüze uğrayınca resmi makamlara başvuramıyor işte çünkü herkes önce kadına suç buluyor doğru canım kadın suçlu ne de olsa kadın olarak doğdu değil mi potansiyel baştan çıkarıcı
bu sadece bizde değil her yerde hemen hemen böyle zaten ama bizde daha fena
arkadaşım her şerde bir hayır vardır ne yaşadın bilemem empati bile yapamam ama yaşadığın o kötü şeyler sana kocandan kurtulman için sebep olacak en azından senin şerrinin hayrı da bu çünkü zaten anlattığın gibi bir adamla hayat geçmezdi sen şimdi bunu anlayamıyorsun arkadaşların dediği gibi çok hata da yapmışsın elbette bu hataların bedeli bnu olmamalıydı ayrı ama artık toparlanmaya çalışman lazım mutlaka psikolojik yardım alman şart mutlaka ilk işin bu olmama daha sonra bir süre sonra dönüp baktığında şu an yaşadıklarının ne olduğunu idrakedip boşanmanın aslında bu kadar dünya sonu olmadığını anlayacaksın
nasıl ya.canım bir çıkmaz insanı başka bir çıkmaza sürükleyebilir.hata hatayı doğurur.
sen yaşadığın olayı tam algılayamamışsın o an.aslında bu bir tecavüz değil.
kocanın tepkisine hak vermek zorundayım.ama bu senin durumuna üzülmediğim anlamına gelmez.kocanın da karakterini onayladığım anlamına gelmez.
karşında hangi adam olursa olsun,ister karakterli ister karaktersiz,böyle bir durumda
sen o eve girdiğin için,o eve zorla götürülmediğin için,bunun adı tecavüz değil.
yaşananlar olağan.hiç üzülmene ve durumunu bu kadar acıtasyon etmene gerek yok inan ki.
eşinle mutsuzsun ve ayrıl.
eğer eve gidip çay içseydin sadece sonra pişman olup eşine anlatmayacaktın değil mi,
sonra kendi isteğinle belki görüşmeye devam edicektin.ve aranızda böyle bir yakınlaşma olabilcekti.
ben seni yargılamıyorum sakın beni yanlış anlama.
sadece sen çok saf (temiz)bir insansın,bundan sonra herkesi düşman belle.
hiç kimseden kimseye bir fayda yok bu dünyada.
kendinden başka kimse sana dost olamaz.
bu siteye bi cok kisi giriyor bir cok dert paylasiliyor.
cogu da bana inandirici gelmiyor.
suan cevap yazdigim konunun da bana inandirici gelmedigi gibi...
neyse varsayalim ki istegi disinda bir cinsel iliski gerceklesti
- ister kendi rizasiyla girmis olsun o eve/mekana vs..
- ister kendi arzusu disinda girmis olsun
- istem disi bir cinsel iliski gerceklesti ise
bunun adi tartismasiz TECAVÜZDÜR.
ve bu kadin o adamla bulusmaya gitti diye onun madur olmadigini nasil söylersini? Resmen bi kaciniz cikip suanda hemcinsinizi sucluyorsunuz, farkinda misiniz?
Erkek egemenligi altinda yasadigimiz bu fasist sistem'de kadinin söz söyleme, tercih hakki bile olmadan tecavüze ugruyor ve siz hala kalkmis kadinin buna 'tesvik' ettigini veyahut, kendi giderek kocasina bir 'ihanet' te bulundugunu ve kisacasi Kendi ektigini bictigini söylüyorsunuz.
Yahu siz ne diyorsunuz?
Lütfen empati kurarak yazalim. Hos buna empati bile gerekmez.
@ Konuyu acan arkadas: S.tir edeceksin, koy verip gideceksin. Ister yerlerde sürün, bir ekmege muhtac kal, ama böyle bi adamla yasama. Gurur, onur haysiyet diye bisey var.
Elin ayagin tutuyor, sagligin da yerinde, iyi kötü bir ailen de var. Eee nedir bu? O adama muhtac falan degilsin ki sen!
siz bir hastaneye gidip rapor almalısınız malesef ki
çünkü mantıklı düşünebilen,psikolojisi yerinde olan biri bütün bunları bu şekilde yaşayıp da bu tepkiyi vermez...
kocanız hatalı,evet ama genel olarak hatalı... siz bize bu konuyla ilgili yazmışsınız kocanızın davranışları hakkında değil... o üyüzden bende bu konu hakkında yorum yapmayı tercih ediyorum... haksızsınız... eğer ki hastane raporu alacak kadar kötü bir durumda değilse ruh düzeyiniz... ne kocanıza boşanmayalım demeye hakkınız var,ne de bu bir tecavüz demeye... çünkü aksi takdirde siz o adamla neler olabileceğini bilerek görüşmüşsünüz...umarım,bir an evvel iyileşirsiniz....
KIRMIZIdonluKIZ;11996028[COLOR="Red" .!.:[[o eve kendisi bile gitmis olsa bu tecavüzdür
ne yani adam öldürseydi cinayetdemi sayilmazdi ozaman , cünki kendi gitmis:umursamaz[/COLOR]]konu sahibi sende gitmeyecektin yabanci bir adamin evine, burda sende suclusun
sen bir psikologa git en iyisi yoksa tek basina bunun altindan kalkamayacaksin
aa.
canım ne cinayeti.
ilahi kendi isteğiyle gitmiş kız.
cinayet olurmu o.
asla.
hatta bi ara münevver icin de böyle demislerdi, nekadar sinirlenmistimakannehir
ama malesef aradan baya zaman gecmis, nasil ispatlicak tecavüzü , hemen gitmen gerekir di polise
bide bu adam internetle cok hasir nesir, sakin video ya cekip internete koymus olmasinakannehir
Allah korusun.
umarım öyle birşey olmaz.
evet ispatlayamaz artık. deliller yok olmuştur.
banyo biile yapmayacaktı, anında polise gidecekti.
hoş gidemezdi.
çünkü burası türkiye.
burada olduğu gibi oradada onu suçlayacaklardı.
gitmeseydin diyeceklerdi.
yanii,bu kafayla bu ülkede çok tecavüz olur ve kimse şikayet etmez, çok münevverler öldürülür.
biz kadınlar bunu bize yaparsak ,erkekler neler yapar ,düşünmek bile istemiyorum.
şu forumda bile bu kızcağızı yerden yere vurdular ya.
olan tecavüzü bile tecavüz olarak görmediler ya.
artık başvurmamakla çok iyi yapmış diyorum.
bu tavırları birde sanal değil, reelde yaşayacaktı.
iyiki gitmemiş.
o travmayı yaşarken birde burada olduğu gibi linç edilmeyi ,kaldıramazdı zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?