kadını mal gibi görüyosa normaldir. o malı başkası kullansa (!) adam da bir daha o malı kullanamaz hale gelir.
kadını insan gibi görüyorsa bir erkek, zaten bunu düşünmek aklına bile gelmez. eşinin yaralarını sarmaktan başka derdi olmaz.
ben bu soruyu eşime sormuştum...senide kendimide öldürürüm demişti..
şimdi yorumlar benim üzerime dönmesin lütfen...
benim eşim aşırı kıskanç.başkasının bana dokunmuş olma ihtimalini bile düşünerek yaşayamaz..
bu durum onun beni öldürmesini haklı kılmaz. ama benim eşim biraz delidir bu konularda.
valla bu çok ince bi konu biz kadın olarak evet bırakmasın driz ama abimizin yada kardeşimizin sevgilisi olsa yoooook istemeyiz bunun örneğini çok gördüm
valla bu çok ince bi konu biz kadın olarak evet bırakmasın driz ama abimizin yada kardeşimizin sevgilisi olsa yoooook istemeyiz bunun örneğini çok gördüm
Kesinlikle katılmıyorum benimde kardeşim var kız arkadaışının başına bişey gelse ailece destek oluruz, böyle saçma bişeymi olur? Kadın istemediği bir şey yaşadı diye ona kirlenmiş mendil muamelesi ancak ilkel insanların düşüncesidir..
ikel veya değil bunun örneğini çok gördüm işte ben hatta çevremde de gördüm
kimse istemez tabi böe bi durum başına gelsin
benim kendi fikrim şöyle ki
bu tecavüzün nedeni araştırılmalı
şöyleki bazı bayanlar resmen bunun için kaşınıyo karşıdaki adamn yapınca o an sesini çıkartmayıpta tecavüz süsü veren de bi çok insan var
eğer gerçekten tecavüze uğramış kızar varsa tabiki eş,inin sevgilisinin sonsuz desteği gerek
ama bazı kadınlar var ki inanın çok pişkin
böyle bi kadın vardı 4 ayrı kişi ayrı zamanda ve ayrı mekanda yecavüz etmiş kardeşim senden başka kadın mı yok yani niye sen diye düşünmüyo değil insan
bazı bayanlar bunun icin kasınıyor lafınız olamamıs hicbirkadın bunu istemes yapanda kendi istegiyle yapar zaten tecavuzu haklı cıkaracak bir neden yok..hayat kadınına dahi tecavuz etmenin cezası var neticede
Kızlar bu konunun gelecegini iyi görmüyorum diyerek yok oluyorum buradan
KK dan ayrı kalmak istemem de sahsen.zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?