ikel veya değil bunun örneğini çok gördüm işte ben hatta çevremde de gördüm
kimse istemez tabi böe bi durum başına gelsin
benim kendi fikrim şöyle ki
bu tecavüzün nedeni araştırılmalı
şöyleki bazı bayanlar resmen bunun için kaşınıyo karşıdaki adamn yapınca o an sesini çıkartmayıpta tecavüz süsü veren de bi çok insan var
eğer gerçekten tecavüze uğramış kızar varsa tabiki eş,inin sevgilisinin sonsuz desteği gerek
ama bazı kadınlar var ki inanın çok pişkin
böyle bi kadın vardı 4 ayrı kişi ayrı zamanda ve ayrı mekanda yecavüz etmiş kardeşim senden başka kadın mı yok yani niye sen diye düşünmüyo değil insan
ikel veya değil bunun örneğini çok gördüm işte ben hatta çevremde de gördüm
kimse istemez tabi böe bi durum başına gelsin
benim kendi fikrim şöyle ki
bu tecavüzün nedeni araştırılmalı
şöyleki bazı bayanlar resmen bunun için kaşınıyo karşıdaki adamn yapınca o an sesini çıkartmayıpta tecavüz süsü veren de bi çok insan var
eğer gerçekten tecavüze uğramış kızar varsa tabiki eş,inin sevgilisinin sonsuz desteği gerek
ama bazı kadınlar var ki inanın çok pişkin
böyle bi kadın vardı 4 ayrı kişi ayrı zamanda ve ayrı mekanda yecavüz etmiş kardeşim senden başka kadın mı yok yani niye sen diye düşünmüyo değil insan
Sanırım siz hiç tacize uğramadınız, tamam tecavüze uğramadık ama tacize de mi uğramadınız hiç otobüste yolda vss o zaman siz " aa ben hakettim sanırım" mı diyorsunuz?
Zaten erkekte bu kafayla baktığı için kabul etmem diyor ya. Dişi kuyruk sallamazsa erkek birşey yapmaz?!!!
Bu ne saçmalıktır ya. Aklı başında bir kadının bunu tercihen yaşaması diye birşey nasıl olur. Kadının doğasına aykırı bu. Ve adı üstünde tecavüz. Kadın böyle birşey yaşamak istese zaten yaşar, tecavüze uğraması gerekmez. Bahsettiğiniz gibi istisnai manyaklar yokmudur , belki tek tük vardır.
İsteyerek tecavüze uğramak diye bir durum zaten olamaz. Ancak isteyerek yaşadım denilebilir, bunun da adı tecavüz olmaz.
Sanırım siz hiç tacize uğramadınız, tamam tecavüze uğramadık ama tacize de mi uğramadınız hiç otobüste yolda vss o zaman siz " aa ben hakettim sanırım" mı diyorsunuz?
O sözler bu yazınıza istinaden yazıldı. Böyle bir şey yaşanması zor ihtimal ve hiçbir bayan kolay kolay kaşınmaz. En son verdiğiniz örnekte ki gibi manyakların tek tük çıkabileceğini yazmıştım zaten. Ve en son verdiğiniz örnekte ki arkadaşın bence tecavüzle bir alakası yok, o zaten isteyerek yaşamış, isteyerek yaşanan birşeyin adına tecavüz denmez ki. Yalan,dolan denilebilir sadece. Burda bahsedilen konu tecavüz üzerine, zorla, kadın istemeden yaşanan bir durum.
Sizin bahsettiğiniz olay istisnai bir durum ve karşıdaki bir erkeğe böyle bir açıklama yaparsa kendince olayı sorgulayabilir elbette, silip atmak yerine. O arkadaş sorgulamamakta hata yapmış olabilir.
Burda ki durum ise iyi giden bir evlilik var ya da bir ilişki ve kadın tecavüze uğruyor. Bu durumda ki tepki ne olur?
hanımefendi konu tecavüz ve erkeklerin bu durumda ne yapacağoı değilmi ya tepkilerinin ne olcağı değilmi
eeeeeeeeee
bende deimki eğer geerçekten tecavüzse tabiki sahip çıkmalı tabiki bırakmmalı bu allah korusun hepimizin başına gelebilir garantisi mi var
ama siz bi yazımın bi bölümünü alıp ona göre konuşuyorsunuz
evet sorun gerçekten tecavüzse tabiki erkekler 4 ele sarılsın
benim demek istediğim bu tecavüzün aslı araştırılıp o şekilde hereket edilsin
ben bunu demek istedim ayrıca bunun tek tük olduğunu söylemişşsiniz ama hiç tek tük değil yani
tekrar ediyorum umarım anlarsınız ve artık muhalefet omazsınız
tecavüz bir bayanuın başıan gelebicek en kötüşeylerden birisi bu durumda eş sevgili arkadaş anne baba hepsi sahip çıkmalı
ama biraz araştırmakta da yarar var benim demek istediğim bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?