tecavuze ugramıs bir kadın terkedilmelimidir

tamamen saçmalık.olurmu öyle şey. o nasıl mantık...kadın tecavüze uğramış...keyfi bişeymi bu?!
çok kızdım lmaz:

bunu bende sormuştum ama cevap alamadım kapat bu konuyu düşünmek bile istemiyorum dedi

bende sordum benimkiside aynen bırakmam diyo vallashi bu erkkeler ne anlayışlıymışta haberimiz yokmuş

tabiikide bırakmaz,bırakmamalı da zaten..bırakmadığı icinde gözümde artı bir degere sahip olmaz zaten olması gereken o çünkü..tecavüz denilen olay bugün hepimizin basına gelebilecek bir olay..bırakırım diyen adamın adamlığından da insanlığından da şüphe ederim!!!

Sanırım siz hiç tacize uğramadınız, tamam tecavüze uğramadık ama tacize de mi uğramadınız hiç otobüste yolda vss o zaman siz " aa ben hakettim sanırım" mı diyorsunuz?

Sonuçta bu kadının elinde olan bir durum değil. Tabi ki yanında olmalı. Adamlık ben bunu erkeklik gururuma yediremem demekten çok, kadınına sahip çıkmaktır.

Zaten erkekte bu kafayla baktığı için kabul etmem diyor ya. Dişi kuyruk sallamazsa erkek birşey yapmaz?!!!

Bu ne saçmalıktır ya. Aklı başında bir kadının bunu tercihen yaşaması diye birşey nasıl olur. Kadının doğasına aykırı bu. Ve adı üstünde tecavüz. Kadın böyle birşey yaşamak istese zaten yaşar, tecavüze uğraması gerekmez. Bahsettiğiniz gibi istisnai manyaklar yokmudur , belki tek tük vardır.

ısteyerek tecavüze uğramak diye bir durum zaten olamaz. Ancak isteyerek yaşadım denilebilir, bunun da adı tecavüz olmaz.

tacize bayanlar cogu ugruyooo. yakinindan geciyorlar .carparak geciyorlar yok görmedik falann. ya da el tokalasmasi yarim saat cene caliyolar . elin elinde rahatsiz oluyosun .farkinda olmamaya calisiyorlar.otobüste pat diye yanina oturup sokulmaya kalkiyorlar. telefon acipp pis pis konusmalarr. biraz kisa giyinnn. yere bir sey atip alttan bacak seyretmelerii.yani cogumuz .gecen yolda gidiyorum.iki tane iri adam yol darr . bana omzunu carparak gectiii.agzima geleni söyledimmm.farketmedikkk . dediler nasil farketmezzz.sinirden kudurdummm....

biz kadın olarak böyle bir şeyin ne kadar adice olduğunu biliyoruz, böyle düşünen bir erkeğin savunulacak bir tarafı olmadığını da. ama ataerkil düzene kendini epeeey bir kaptıran erkekler bu durumu kabullenemeyebiliyor. terketmeyi bırakın zavallı masum kızları öldürüyorlar bile...

ceza sistemimizin de onlardan arta kalır yanı yok. sen tecavüz et bir hayatı karart, 5 yıl bile anca yat çık. sonra git başkasına musallat ol.. işler böyle...ceza caydırıcı olmayınca da sapık şahıs buna cüret edebiliyor.

tabii canım bu memlekette kotla tecavüze ugrarsan yargı önünde bile kadın istemiş konumuna düşüyor..
o yüzden etek giymek lazım,Allah korusun her an hersey basımıza gelebilir..ama bu seferde tesirci,kuyruk sallayan oluruz...
oof çıplak mi gezsek???en azından çıplak gezdim ondan oldu deriz??
tövbe tovbeeeeeeeeeeeee

Sanırım siz hiç tacize uğramadınız, tamam tecavüze uğramadık ama tacize de mi uğramadınız hiç otobüste yolda vss o zaman siz " aa ben hakettim sanırım" mı diyorsunuz?

yazdıklarımın tamamını okumadan bu şekilde yorum yapıp ta bu şekilde yazarsaanzı tebi açıklama yapmam gerek kalmaz değilmi
ben bu işllerin içinde bi insan olduğumiçin uzamn olarak biçok kadının cezaevine girmemk için o şekilde yani fuhuş anında yakalanıp ta adamlara iftira atmasından bahsediyorum ben
bu şekilde paraya sıkışıp kontöre bile bunu yapan ve tacavz süsü veren bir çok bayan var
bunu biliyorum cezaevleri bunun gibilerle dollu

sizin içinde aynısı geçerli yazılanlarıntamaını okumadan yorum yapmayın lütfen

tacize uğramadım ama yakın arkadaşım uğradı evet çok kötü birum ve arkadaşım haketti tabikide demem bu çok çirkin
zaten benim demek istediğim farklı yönde bi durum neyse yanlış anladınız hadi açıklayım yoksa meraklı arkadaşlar topa tutmaya
benim çok yakınım bi erkek bi kzı seviyodu kız önce manisada yaşıyormuş sonra adanaya geldiler burda tanıştıllar vs kız tecavüze uğradığını söledi bizim tanıdığımız insanda (erkek ollan ) kızı bırakmadı
kıza tecavüz eden şahıs ta hapisteymiş
çocuk harbi erkekti ve aldı kızı bizde destek olduk
ama kız çocukla evlendi 4 aysonra o hapisten çıkan çocukla kaçtı meğer sevgilisiymiş
yaşı küçükken ilişkiyaşadıkları için ceza yatmış altın para vs ne varsa aldı gitti
işin ilginç yanı
kız o çocukla çıkmadan önce de kız değilmiş para karşılığı ilşkşye grmiş bi başkasıyla bunlar sonradan çorap söküğü gibi ortaya çıktı
şimdi diceksiniz ki hiç mi anlamadınız hayır o kadar güzel rol yaptıki
benbile inandım
asla bahsetmedi psikoloğa gtti tedavi gördü tecavüze uğradımdiye
ve ben hukukçuyum bu yüzden de bu tür vakalar okadar çok ki kızlar bzi herkesikendimiz gibi sanıyoruz ama malesef öyle değil
umarım ne demek istediğimi anlamışınızdır

şöyleki bazı bayanlar resmen bunun için kaşınıyo karşıdaki adamn yapınca o an sesini çıkartmayıpta tecavüz süsü veren de bi çok insan var

O sözler bu yazınıza istinaden yazıldı. Böyle bir şey yaşanması zor ihtimal ve hiçbir bayan kolay kolay kaşınmaz. En son verdiğiniz örnekte ki gibi manyakların tek tük çıkabileceğini yazmıştım zaten. Ve en son verdiğiniz örnekte ki arkadaşın bence tecavüzle bir alakası yok, o zaten isteyerek yaşamış, isteyerek yaşanan birşeyin adına tecavüz denmez ki. Yalan,dolan denilebilir sadece. Burda bahsedilen konu tecavüz üzerine, zorla, kadın istemeden yaşanan bir durum.

Sizin bahsettiğiniz olay istisnai bir durum ve karşıdaki bir erkeğe böyle bir açıklama yaparsa kendince olayı sorgulayabilir elbette, silip atmak yerine. O arkadaş sorgulamamakta hata yapmış olabilir.

Burda ki durum ise iyi giden bir evlilik var ya da bir ilişki ve kadın tecavüze uğruyor. Bu durumda ki tepki ne olur?

hanımefendi konu tecavüz ve erkeklerin bu durumda ne yapacağoı değilmi ya tepkilerinin ne olcağı değilmi
eeeeeeeeee
bende deimki eğer geerçekten tecavüzse tabiki sahip çıkmalı tabiki bırakmmalı bu allah korusun hepimizin başına gelebilir garantisi mi var
ama siz bi yazımın bi bölümünü alıp ona göre konuşuyorsunuz
evet sorun gerçekten tecavüzse tabiki erkekler 4 ele sarılsın
benim demek istediğim bu tecavüzün aslı araştırılıp o şekilde hereket edilsin
ben bunu demek istedim ayrıca bunun tek tük olduğunu söylemişşsiniz ama hiç tek tük değil yani
tekrar ediyorum umarım anlarsınız ve artık muhalefet omazsınız
tecavüz bir bayanuın başıan gelebicek en kötüşeylerden birisi bu durumda eş sevgili arkadaş anne baba hepsi sahip çıkmalı
ama biraz araştırmakta da yarar var benim demek istediğim bu

Derdim muhalefet olmak değil ki arkadaşım. İnsan tabi ki araştırmalı. Pat diye silip atmanın manası yok.

Ben diyorum ki sadece o kaşınan diye bahsettiğiniz kesim (bana göre tek tük, çünkü bahsettiğiniz gibi kolay kolay hiç bir kadın kendine yakıştıramaz ve başına da gelsin istemez bu tür bir olayı) tecavüz adı altında değerlendirebilecek kesim değil. Bu tarz insanlar tecavüze uğramış değil ki, kendi isteğiyle yaşamış, bunun adı tecavüz mü oluyor.

Sonuçta burada konu kadın tecavüze uğramış ise bunu araştırın mı ,araştırmayın mı da değil, burda birilerinin kaşındığını düşünmeden, gerçekten tecavüze uğramış kişileri tartışıyoruz bence.

Sizin bahsettiğiniz durum ise ayrı tartışılacak bir durum, inanmalı mı, inanmamalı mı, isteyerek yaşadı da yalan mı söylüyor, acaba kaşınmış mı (!!) bunlar ayrı tartışılır.

Ayrıca ben zaten sizin bütün fikirlerinize karşı değilim, aynı şeyi savunuyoruz, benim takıldığım konu ve yorum yaptığım konu kaşınma mavzuydu.

sevgili aşkıma sordum bu olayı duruma göre değişir dedi nasıl yani dedim gelince konuşuruz dedi bilmiyorumkismile
cuma günü soracağım inşallah çok şükür askerlik bitiyor yaa opuyorumnanaktan

öncelikle Allah bütün bayanları böyle korkunç bi olaydan korusun. bırakan erkeğe gelincede bir bayanın hayatı karartmak konusunda tecavüzcüden pek bi farkı kalmaz.. Allah düşmanımızın başına bile vermesin hepimizi korusun.:Saruboceq:

ben sormuştum,kabul ederdim seni gerçi özür dilerim kabul ederim saçma bir kelime malmışsın gibi,sen yine benim için saf temiz mydecember olurdun -tabi senin suçun yoksa-

ama ben o adamı vururdum,ve kafayı yerdim dedi.

geçenlerde gazetede çıktı kız durakta otobs beklerken bir araba yanaşmış bırakıyım seni demiş kıza,kızda kabul etmiş ama adam evime götürcem demiş,onada tamam demiş,içelim demiş,o da tamam içmişler,sonra adam kıza tecavüz etti diye kız şikayet etmiş.saçmalığa bak.

sevde788 sana katılıyorum anlattıkların aynen sevgilimin arkadaşının başına geldi müge anlıya falan çıktılar hatta kıza tüm türkiye inandı,temiz namuslu mert bir ailenin çocuğu olan arkadaşı rezil oldu.

kendi sevgilim dahil birçok erkeğin başına geldi ama yargıya intikal etmedi onlar,tehtidle sınırlı kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…