tecavuze ugramıs bir kadın terkedilmelimidir

Benmde aklıma böle birşey gelmişti bn çok korkarım böle tecavüz olaylarından erkek arkadaşımla konuşuoduk böle birşey olursa katlanamam bn intihar ederm demiştim o da kızmştı kabul etmezsn ki bni öle demiştim sanki keyfi oluo zorla oluo bi de bn mi tekme vuraym birlkte aşaarız demişti sonra kızmıştı kapat konuyu çok kötü oldum demişti ama gerçekten çokk zor birşeydr ya düşmanımın başına dahi vermesn Allah

canım evet örneği artık okadar çokki ben kaşınma lafı kullandım belki yanlış bi tabir oldu arkadaşlarımızda saolsun topa tuttular amayani bu anlattığın olaydaki gibi çok örmek var
tek tük değil artık ne yazıkki
kızlar hiç tanımadığı adamlarla herşeyi yapıyolar ve durum yargıya intikal edince adı tecavüz oluyo
hakim bile en sonunda bazı vakalara yuh diyebiliyo yani
allah bu duruma hiçbir saf kızımızı düşürmesin
ama bu devir de işin adı tecavüz olunca bi durup düşünüceksin

bırakmayı düşünmesi bile felaket bir düşünce olurdu bence hem onlarında başlarına neler geliyor sadecetecavüz değilki dolandırılıyorlar bıçaklanıyorlar ilerde uzuvlarında bi sorun olsa bizde onlarımı terk etmeliyiz yani? bence bu tamamen eğitimine ve dünyaya bakışına bağlı bir durum ama onurlu bir erkek böyle durumda sevdiğini daha çok korur bencebuyrunnnnnnnnn

Kimin başına nasıl şekilde ne geldi bilemeyiz ama bunun ortak adı tecavüz.Ve bence hiçbir sebep tecavüzü haklı çıkaramaz.Terketmek,o da kuyruk sallamasaydıyla aynı şeye denk geliyo bence.Mini etek giymiş bir kızın sanki tecavüze hakkı varmış gibi algılayan zihniyetle aynı zihniyet ve hatta öldürülen Münevver'in öldürülmesinin suçunun Münevver'e kalması gibi birşey.Hatırlarsınız,gitmeseymiş oğlanın evine gibi laflar dönmüştü.Ki kuruk sallamak,tahrik etmek kişiden kişiye göre değişebilir,bazı zihniyetler sizin saçınızı savuruşunuzu da tahrik olarak algılayabilir...Normal,namuslu bir erkek bence sahip çıkar,gerçekten seviyorsa.Büyük bir laf belki ama sevdiğini söyleyip sahip çıkmayan bir erkeğin namusundan ben şüphe ederim.
Başka bir erkekle isteyerek beraber olmuş gibi muamele görmesi iğrenç birşey.Kaldı ki günümüzde artık kız,erkek ayrımı yok,sapıklar kol geziyor.Erkek arkadaşınız tecavüze uğrasa ne değişir sizin için?Ben de böyle sorayım...Ya da terkederim diyen bir erkeğe böyle söylemek lazım senin kıçına zorla bişi soksalar seni anında terkederim,kaldıramam bunu diye...Aaaa sinir oldum yaf

Son düzenleyen: Moderatör:
evet ya o munevver olayında da millet gitmeseymis cocugun evine dedi ne kadar sacma ne kadar mantıksız insanlar bunlar olaya bakmıyorlarda orda kızın cocugun evine gtimesine konusuyorlar..bnde gittim noldu tecavuze ugrasam oldurulsem haketmismi olurdum yani kimse kusura bakmasında bu dusuncede olan insanlar sapık zihniyetli bence

bir haber vardı..
bornovoda yanlız yaşayan genç bir kızın evine hırsız girmişti. alacağını alan pislik, kıza da tecavüz edip çıkmıştı evden.

nişanlısı kızı terketii
patronu kapının önüne koydu
babası benim öyle bir kızım yok dedi..

aklıma geldikçe iyi dileklerimi iletirim bu beyfendilere!!!

ben sorma gereği bile duymuyorum sevgilime böyle birşeyi..

ayrıca tecavüz sadece kadının basına gelmiyor artık. kazık kadar adamların bile başına gelebilir.
tecavuz rakamlarının türkiyede bu denli yüksek olmasının sebebi de tecavüzcüden çok tecavüze uğrayanın mağdur edilmesi!!!!

kaldırmak zor olur tahminimce evet. yani gözünün önüne gelir fln
peki ya kadın? onun için kolay mı olur sanki
suçu olmadığı halde sevgilisine karşı suçlu hisseder her kadın buna eminim
bu toplumda böyle olmaya programlandık resmen
eğer benim yaralarımı sarcak kadar beni sevmiyorsa bıraksın beni zaten hayatımda olmasın

kadınının en zor zamanında yanında olacagına onu terk edip yalnız bırakıyorsa allah cezası versin öylesi erkegin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…