- 28 Mart 2016
- 6.641
- 13.447
- 248
Ah o eşler süper babalar o çenelerini tutsalar kurbişler kısır kalırHay aklınızla bin yaşayın, evet yanımda zaten zibilyon tane şey taşıyorum bi tane de su taşırım :)
evet ya ben bugün alayım onlardan sonra da kendi haline bırakayım sıpayı
valla benim de eşim inattır ama kızım onunla bile çata çat inatlaşıyor
eşinizin de ağzına sağlık ben de çoğu şeyi kızımın rahatına bırakıyorum
ne biliyim 1 yaşında hala yürümüyordu soranlara şunu yapsan bunu yapsan diyenlere istediği hazır hissettiği zaman yürüyecek derdim
şimdi de aynen tuvaleti soruyorlar ne zaman kendisi rahatsızlık hissetmeye başlarsa hazır olduğuna inanırsam o zaman diyorum
sadece parmak emmesini takıyorum kafaya, sık hastalanan bi çocuk olduğu için sürekli eli ağzında tabii hasta olur diyen eşimin etkisiyle daha çok geriliyorum ne yazık ki
ama dediklerinizi yapacağım, inşallah çözümü olur :)
teşekkürler![]()

Ne kadar gereksiz insan var etrafta yaa.. oğlum 2.5 yaş civarında konuşmaya başladı.. zerre kadar kafama takmadım.. ama eşimin annesi ve ablası yine tutturmuşlardı muhabbet kuşunun ya da bülbülün afedersiniz b.klu suyunu içirelim dili açılır dediler. Zamanı gelince konuşur mikrop kaptırcanız çocuğuma. Asla öyle bi şey yapmam da yaptırmam da demiştim.. kafayı yemiş hepsi.. cahillik başa bela..
inşallah faydasını görürsünüz inanın bende mutlu olurum.. Allah sağlıklı uzun ömürler versin fıstığa hayırlı evlat olsun inşallah..