TECRÜBE VE TAVSİYELERİNİZE İHTİYACIM VAR.

Hay aklınızla bin yaşayın, evet yanımda zaten zibilyon tane şey taşıyorum bi tane de su taşırım :)
evet ya ben bugün alayım onlardan sonra da kendi haline bırakayım sıpayı
valla benim de eşim inattır ama kızım onunla bile çata çat inatlaşıyor :KK70:
eşinizin de ağzına sağlık ben de çoğu şeyi kızımın rahatına bırakıyorum
ne biliyim 1 yaşında hala yürümüyordu soranlara şunu yapsan bunu yapsan diyenlere istediği hazır hissettiği zaman yürüyecek derdim
şimdi de aynen tuvaleti soruyorlar ne zaman kendisi rahatsızlık hissetmeye başlarsa hazır olduğuna inanırsam o zaman diyorum
sadece parmak emmesini takıyorum kafaya, sık hastalanan bi çocuk olduğu için sürekli eli ağzında tabii hasta olur diyen eşimin etkisiyle daha çok geriliyorum ne yazık ki
ama dediklerinizi yapacağım, inşallah çözümü olur :)
teşekkürler :KK19:
Ah o eşler süper babalar o çenelerini tutsalar kurbişler kısır kalır :D ama eşleri susturmak daha kolay ;)

Ne kadar gereksiz insan var etrafta yaa.. oğlum 2.5 yaş civarında konuşmaya başladı.. zerre kadar kafama takmadım.. ama eşimin annesi ve ablası yine tutturmuşlardı muhabbet kuşunun ya da bülbülün afedersiniz b.klu suyunu içirelim dili açılır dediler. Zamanı gelince konuşur mikrop kaptırcanız çocuğuma. Asla öyle bi şey yapmam da yaptırmam da demiştim.. kafayı yemiş hepsi.. cahillik başa bela..

inşallah faydasını görürsünüz inanın bende mutlu olurum.. Allah sağlıklı uzun ömürler versin fıstığa hayırlı evlat olsun inşallah..

Ah o eşler süper babalar o çenelerini tutsalar kurbişler kısır kalır :KK70: ama eşleri susturmak daha kolay :KK66:

Ne kadar gereksiz insan var etrafta yaa.. oğlum 2.5 yaş civarında konuşmaya başladı.. zerre kadar kafama takmadım.. ama eşimin annesi ve ablası yine tutturmuşlardı muhabbet kuşunun ya da bülbülün afedersiniz b.klu suyunu içirelim dili açılır dediler. Zamanı gelince konuşur mikrop kaptırcanız çocuğuma. Asla öyle bi şey yapmam da yaptırmam da demiştim.. kafayı yemiş hepsi.. cahillik başa bela..

inşallah faydasını görürsünüz inanın bende mutlu olurum.. Allah sağlıklı uzun ömürler versin fıstığa hayırlı evlat olsun inşallah..
yok söz konusu benim eşim olunca çok çok zor o iş :D :D :D
aminnn cümlemizinkine inşallah
size ve evladınıza uzun sağlıklı bir ömür dilerim ben de :):KK200:
ayrıca hala çok mahcubum size karşı ya o_O daha dün gece eşimle kızımla ilgili bir konuda birbirimize girdik o yüzden zaten canım ciddi sıkkındı, size çatmış gibi oldum, affedin lütfen :dua:

yok söz konusu benim eşim olunca çok çok zor o iş :KK70: :KK70: :KK70:
aminnn cümlemizinkine inşallah
size ve evladınıza uzun sağlıklı bir ömür dilerim ben de :):KK200:
ayrıca hala çok mahcubum size karşı ya o_O daha dün gece eşimle kızımla ilgili bir konuda birbirimize girdik o yüzden zaten canım ciddi sıkkındı, size çatmış gibi oldum, affedin lütfen :dua:
Affetmek ne demek olur mu öyle şey hiç? Dönem dönem bende de oluyo böyle hassasiyetler. Hiç mahcup falan hissetmeyin.. annelikten olur öyle.. burda çok var o tiplerden sırf laf sokup ego tatmini yapmak için yazanlar.. siz de haklısınuz o yüzden neticede beni tanımıyosunuz. Üstelik çok naif bi hanımsınız ben size hiç kırılmadım.. güzel dualarınız için de yürekten amin diyorum :)

Affetmek ne demek olur mu öyle şey hiç? Dönem dönem bende de oluyo böyle hassasiyetler. Hiç mahcup falan hissetmeyin.. annelikten olur öyle.. burda çok var o tiplerden sırf laf sokup ego tatmini yapmak için yazanlar.. siz de haklısınuz o yüzden neticede beni tanımıyosunuz. Üstelik çok naif bi hanımsınız ben size hiç kırılmadım.. güzel dualarınız için de yürekten amin diyorum :)
Ben de kendimi onlar gibi hissettim ki bu portaldeki en kızdığım tipler onlardır :(
Güzel sözleriniz için ben teşekkür ederim
İyi geceler dilerim, Allah rahatlık versin :KK200::KK54:

Biraz şaşıracaksınız ama benim 27 yaşındaki ablamda hala baş parmagini emer. Ayy gulesim geldi 5 yaşında kizi var onun yanında bile emiyor bazen:KK70::KK70:

Baş parmagi kagit oldu artık emmekten. :KK48:
Birakamadi bi türlü umarım sizinki bırakır 2 26busra26

Biraz şaşıracaksınız ama benim 27 yaşındaki ablamda hala baş parmagini emer. Ayy gulesim geldi 5 yaşında kizi var onun yanında bile emiyor bazen:KK70::KK70:

Baş parmagi kagit oldu artık emmekten. :KK48:
Birakamadi bi türlü umarım sizinki bırakır 2 26busra26
Ahh işte bende bundan korkuyorum. Yani bakıldığı zaman aslında pekte iyi bi durum değil tabiki. Ama dediğiniz gibi inşaallah bırakırlar :)

Ahh işte bende bundan korkuyorum. Yani bakıldığı zaman aslında pekte iyi bi durum değil tabiki. Ama dediğiniz gibi inşaallah bırakırlar :)
Bi zararı yok ki. Allah başka dert keder vermesin. Sağlığı yerinde olsun da yavrucagin tek derdiniz bu olsun. Bırakır ileride insallah

Back
X