• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tecrübeleriniz varsa paylaşır mısınız

1ogretmen

Queen
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2016
2.613
5.592
158
Arkadaşlar bir erkek düşünün ki arkadaşlarıyla gezip tozmaya çok meraklı, bu arada arkadaşları da yolda sinek görseler laf atacak cinsten ayrıca maddiyaten kendini kullanıyorlar ama erkek kişisi bunu görmüyor siz söyleyince de tepki veriyor . samimi bir kız arkadaşı olan (yalnızca arkadaş) ama kız ona yazıyor bu şahıs arkadaş gözüyle bakıyor güya. Ne yaptıysanız o kızdan onu koparamadığınız numarasını değiştirttiğiniz halde kızla iletişime geçmiş . Diğer yandan arkadaşlarının aklına uyan bir erkek . Siz bu erkeği düzeltmek için neler yapardınız ya da düzelir mi . Başınızdan böyle birisi geçti mi tecrübelerinizden faydalanmak isterim.

Eşin ya da nişanlın değilse boşver kendi tercihi ister yer ister yedirir parasını. Ayrıca bence adam etmeye çalışma kimseyi bırak adam olanlar gelsin uğraşma hiçbirşey için bak insanların onca yıl sonra bile bitiyor ilişklier değmez yanı emeğine

Benim erkek arkadaşımda benzerdi senin durum daha kötüymüş ben bıraktım şuan köpek gibi pişman bir dediğimi iki etmiyor her şeyi benim elimde gibi birşey kişiye gore değişiyor sanırım.

Neden uğraşıyorsunuz ki hala? Belli ki rahat birisi, çevresi de öyle güya. Şahsen ben uğraşmazdım

Arkadaş gözüyle falan bakmıyordur o kıza ondan emin olabilirsiniz.

Bana Arkadasini söyle sana kim oldugunu söyleyeyim... Ne güzel Söylemisler...
Uzak dur derim.. Hic ugrasma düzeltmek icin düzelmez...

Aynı cümleyi yazacaktım. Kesinlikle katılıyorum. Kendisi bu durumdan rahatsiz değil demek ki karakteri buna müsait. Anne babasının eğitemediğini bu yaştan sonra kimse eğitemez.

Bunun çözümü adamı düzeltmeye çalışmak değil, düzgün halde yetişenini bulmak.
Siz niye numarasını değiştirmek gibi müdahalelerde bulunuyorsunuz ki? Bunu yaptığınız adama saygı duyabiliyor musunuz? Ben duyamam. Bunu yaptığım adam da bana saygı duymaz.
Ayrıca arkadaşlarını düzgün seçemeyen, kendini kullandıran, sizden habersiz arkadaşlarıyla görüşen insana güvenilir mi? Güvenilmez. Zaten ortada güven olsa kimse görüşüp, görüşmeyeceğine karışmazdınız.
Kısaca bu iş baştan kokmuş.

Duygularım biraz ağır basıyor sanırım

Kendi kendinize şu soruya cevap verin lütfen: Bu adamı neden seviyorsunuz?
Arkadaşları ona buna laf atan insanlarsa emin olun sevgiliniz de öyledir. Aksi halde o kafadaki insanlarla anlaşabilmesi mümkün değil. O kıskandığınız kızı da elinin altında tutmaya çalışıyordur eminim.
Dışarıda bir dünya düzgün adam var. Bunu düzeltmeye uğraşana kadar gidip düzgününü bulun.

Koşarak uzaklaş. Biz kadınlar hep kendimizi kandırırız ama o öyle biri değil ama beni cok seviyor ama değişir vs diye ama bi erkek 7sinde neyse 70indede o. Anca büyük bişey yaşayacak ki değişecek vs oda hepsine nasip olmaz. Anladığım kadarıyla evlide değilsiniz kendini birini düzeltmeye calısarak bosuna zaman gecirme

Back
X