- 16 Ağustos 2017
- 151
- 26
- 48
- 31
- Konu Sahibi Cilekreceliii3
merhabalar ablalarım. Benim deli gibi aşık olduğum sizin de unutamadığımı söylediğiniz bir erkek arkadaşım vardı. Bir yıl ayrıydık. Siz dediniz ki artık unut dönse dönerdi. Bende umut bitmemiş olacak ki, bekledim de bekledim. Sonrasında benim yanlışlıkla onu aramam ve hiç bir şey söylemeden kapatmam sonucu bana mesaj attı tekrar. Uzun uzun konuşmalar geçti aramızda. Romantik olabilecek, arkadaşça olabilecek, bazen abi kardeş diyebileceğiniz. Biz birbirimize çok zarar vermiştik. Yaşımız küçüktü. Ergenliğinde etkisiyle ilişki değil zorlama baskı yaşattık birbirimize. Şimdi ise değer verdiğini hissediyorum. Sevdiğini biliyorum. Hiç aşığım demedi ama sevdiğini söyledi. Hayatındaki tüm parçaları oturtmuş da beni de yerine koymuş gibi sanki. Yurtta kalıyorum ben bu arada. Dün eve gittim annem dedi ki üzecek bu seni. Sen hiç akıllanmadan körü körüne bağlanmışsın yine. Evet deli gibi bi kaybetme korkum var şimdi bile. Oysa bilseniz çevremdeki kimse ona layık görmez beni. Evet o da yakışıklıdır da karakteri katlanılması zor erkek tipidir. Egoist bencil sinirli kendini beğenmiş. Ben severken de öyleydi ben ona öyle aşık oldum. Ondan hiç sesimi çıkarmam söz de söyletmem. Neyse annem bunları söyledi ben ona anlattım üzüldüğümü belirttim. Ben biraz çocuk ruhluyum, bekledim ki sarılsın ben sana asla bişey yapmam desin. Dikkat et o zaman dedi. Ben kırmam seni dedi ama çok realist yaklaştı. Güçsüz olduğunu söylüyosa güçlü olduğunu kanıtla dedi. Yani anlayacağınız ben a noktasına kırılmışsam o b noktasına takıldı. Bende bana bunları anlatma diye çıkıştım. Sinirlendi, ben sana yardım etmeye çalışıyorum sen dinlemiyorsun bile dedi. Ben aşk falan tokum bunlara dedi. Benim gücüm yok dedi. Ben senin yanında olmayı seviyorum, senin yanımda olmanı seviyorum dedi. Seninle konuşmayı seviyorum dedi. Bu arada hala kıskanır hala iltifat eder, belki aklınıza bedensel kullanıyor diye bir şey gelebilir, kesinlikle sarılmadı bile buluşunca öyle yanağımı saçımı okşadı. Ben söylediklerine kırıldım ama acaba alıngan mı davrandım diye de düşündüm. Hem bu olay için hem de genel tavır olarak nasıl davranayım ? Bu olay üzerine hiç bir şey olmamış gibi konuşuyoruz şimdi. Uzun oldu vaktinizi aldım özür dilerim.