- 25 Mayıs 2015
- 1.417
- 1.237
- 133
- Konu Sahibi sKsEsLsEsBsEsK
-
Gögüslerim kavlıyor emmeden önce soyuyor ılık suyla yıkıyorum Lansinog krem kullanıyorum emdikten sonra yanıyor kanıyor gece ağrısından uykuya dalamıyorum genede anne sütünün yararını ve bu durumun geçici olduğunu biliyorum ama aç kaldığını düşündüğümde gerçekten çok üzülüyorumEmmek yeni doğan bebekleri rahatlatan tek şey. Dünyaya alışma evresindeler ve tok olsalar bile emmek isterler.
Soymayın memelerinizi. Tam olarak anlamadım ne olduğunu :/ Yakında geçecek az daha sabır.Gögüslerim kavlıyor emmeden önce soyuyor ılık suyla yıkıyorum Lansinog krem kullanıyorum emdikten sonra yanıyor kanıyor gece ağrısından uykuya dalamıyorum genede anne sütünün yararını ve bu durumun geçici olduğunu biliyorum ama aç kaldığını düşündüğümde gerçekten çok üzülüyorum
Sezeryanli annelere ilk 3-4 zaten mama öneriliyor, annenin sütu gelene kadsr bebeğin sekeri düşmesin diye...ama sonra burakilmasi gerekiyor.sanirim sonrası için bilgilendirilmemissiniz.İlk hafta mama kullandım 3 .4 gündürde mama verene kadar uykuya dalmıyor sürekli memede olduğu için bu kiloya geldiğini düşünüyorum doktorda anne sütünden alınan kilodan korkmuyoruz dedi ama hiç vermemelimiyim ama sizce ağlasada ben vicdan yapıyorum sanırım aç diye
Çocuk aç değil. Çişli bezleri iyiymiş. Ayda 1600 gram almış.Gögüslerim kavlıyor emmeden önce soyuyor ılık suyla yıkıyorum Lansinog krem kullanıyorum emdikten sonra yanıyor kanıyor gece ağrısından uykuya dalamıyorum genede anne sütünün yararını ve bu durumun geçici olduğunu biliyorum ama aç kaldığını düşündüğümde gerçekten çok üzülüyorum
Kıyamam ya çok zor biliyorum. Ben emzirdikten sonra emzik veriyorum. Emzik düşmanları da var tabi ki ama herkesin düşüncesi farklıdır. Annelik demek mücadele etmek, fedakarlık yapmak demek evet.. Ama annenin de dinlenmesi rahat etmesi gerekiyor ki iste bu yüzden de emzik kullanıyorum. Karni tok, altı kuru, e gazı da çıkmış.. Bakımı da tamam. İçim rahat bir şekilde veriyorum emzigi ben :)Gögüslerim kavlıyor emmeden önce soyuyor ılık suyla yıkıyorum Lansinog krem kullanıyorum emdikten sonra yanıyor kanıyor gece ağrısından uykuya dalamıyorum genede anne sütünün yararını ve bu durumun geçici olduğunu biliyorum ama aç kaldığını düşündüğümde gerçekten çok üzülüyorum
Merak etmetin gogus acisi gecer. Ilaci ihmal etmeyin. Ben de bebegime huzursuzlaniyo ac diye mama veriyodum. Zamanla kendisi istemedim kilo alimi da iyi olunca tamamen biraktik mamayi. Siz de birakip sut arttirmanin yollarina bakabilirsiniz.Gögüslerim kavlıyor emmeden önce soyuyor ılık suyla yıkıyorum Lansinog krem kullanıyorum emdikten sonra yanıyor kanıyor gece ağrısından uykuya dalamıyorum genede anne sütünün yararını ve bu durumun geçici olduğunu biliyorum ama aç kaldığını düşündüğümde gerçekten çok üzülüyorum
35 günde 1600 gr inanılmaz fazla. Bu kiloyu sadece anne sütüyle aldıysa çok çok iyi maşallah35 günde 1600 aldık sütümün yağlı olduğunu söyledi günde en az 6 kez bez değiştiriyoruz ama mama verene kadar huzursuzlanıyor ..
Sorunun süt hanımlar malum 35 günlük bebeğim var ..
Emziriyorum 10 dk bir gögsümü 10 dk bir gögsümü ama mamayı emene kadar gözler acık kalıyor günde 120 cc mama içiyor yoksa gözler açık hep mızmızlanıyor mama verene kadar günde bir biberon veriyorum ama vermessemmi ?
Sütüm mü yetmiyor sizce ?
Mamayı ek olarak vermelimiyim ?
Sütüm ne kadar gelirse okadarmı emmeli ?
Aç kaldığını düşünüp mamadan sonra uyuyunca vicdan yapıyorum ..
Saat başı emdiği için sütümü sağamıyorum .
Bebek için emerek karnını doyurmak biberonla mama ile beslenmekten daha zor.. kolayı öğrenince zoru bırakıyor.Bende sezeryan vede erken dogum yapn bir anneyim ilk haftalardan beri mama veriyordum ama sonradan sutum gelmesine ragmen gunde 50cc mama veriyordum acaba ytmiyormu diye ve bebegim 3ayliken beni emmeyi birakt malesef surekli mama icmek istiyordu bence doktoruna danismalisn
Hastanedeki doktorda sizinle aynı fikirdeydi ama aile sağlığındaki bayan 2 gögsünüde muhakkak emsin dedi şaştım kaldım valla banada tek göğüs daha mantıklı geliyor aslında ..Çok az emziriyorsun ama, uzmanlar iki göğsü birden önermiyor. Sütün yağlanması için vakte ihtiyacı var, kaldı ki ilk önce ön süt gelir sonra yağlı süt. Muhtemelen göğüslerin tam boşalmadığı için sütün azalıyordur. Ben 2 saatte bir göğüs değiştirirdim ve her emzirmem 40 dk civarı da sürerdi. Memede uyurdu falan ama umursamazdım, dinlene dinlene anca emerdi çünkü. Bence tek göğüs emzirmeli ve süreyi de arttırmalısın.
Hastanedeki doktorda sizinle aynı fikirdeydi ama aile sağlığındaki bayan 2 gögsünüde muhakkak emsin dedi şaştım kaldım valla banada tek göğüs daha mantıklı geliyor aslında ..
Bı benim mı sütüm emzırdıkce azalıyo yaBen de bebeğimin ilk aylarında kendimle çok mücadele ettim. Elimde biberon versem mi vermesem mi diye çok düşündüğüm oldu ama vermedim ve 6 ay sadece anne sütüyle besledim .Sütünüz yetmese kilo alımı az olsa mama elbette verilir. Bence dr a danışarak mamaya o şekilde karar verin. İlk kızımda 2.5 aylıkken işe başlamıştım gündüz biberonla beslendiği için 4. ayda emmeyi bırakmıştı. Emzirdikçe sütünüz artacak bebeğiniz de daha hevesli emecek.
Canim emzirdikçe süt azalır mi hiç azalmaz. Kaç saatte bir emziriyorsun ve kaç dakika emiyor. Belki sana yardımcı oluruzBı benim mı sütüm emzırdıkce azalıyo ya
2 saatte bı emzırıyorum ve 20 dakika kalıyor en azCanim emzirdikçe süt azalır mi hiç azalmaz. Kaç saatte bir emziriyorsun ve kaç dakika emiyor. Belki sana yardımcı oluruz
Bebeğin kaç aylık canim? Bir de tek göğüs mu iki göğüs mü veriyorsun emzirmede2 saatte bı emzırıyorum ve 20 dakika kalıyor en az
Aksama doğru azalıyor onu da nasıl anlıyorum cekıstırmeye baslıyo bırakıyo sonra elımle sıkıyorum süt namına bıse yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?