- Konu Sahibi olaylarolaylar
-
cnm ben linkini paylaştığım hastane çıkışının 10lusunu 70 tlleye aldım çok içime sinerek gören herkes bayıldı özellikle şapkasınaya kızlar ben hastane çıkışını oğluşumun öle çok mavili bişey olsun istemiyorum.krem beyaz gibi olsun istiyorum şapkası şöyle tavşan kulaklı değişik bişey arıyorum ama pek bulamadım.organik setlerden olsun dedim ay onlarda çok krem kirlenmiş gibiler sankibi tomuycuk marka beyaz önünde mavili tavşanlı beyaz bi organik ürün var onu beğendim.bide aziz bebe markalı köpekli bi takım var onu beğendim.kararsız kaldım.değişik güzel ürünleri olan markalar varsa bildiğiniz yada alan varsa resmini paylaşsın fikir olsun hepimize.valla bebetto,bebitof,idil baby,misket bebe ...vs..daha bisürü markaya baktım ilgimi çeken olmadı pek.kızlar için çok güzel şeyler var ama oğluşlarımıza pek cicili bicili yok yahuu..
buarada ben içinde şampuanı kremi sabunu ıslak mendili olan çantalı chicco anne çanta setini almaya karar verdim .niveanınkini beğenmedim.normal tek anne çantalarıda maşallah 100 tl küsürlü..chicco anne çanta seti dükkanlarda 65 tl.internette 50-55 tl arası fikir olsun
ben de bu konuyu çok merak ediyorum. sallayarak uyutmayın alışır diyorlar. bu doğru mu? sallanan beşik almamak daha mı mantıklı. bebek kendi kendine de uyur mu?
olaylarolaylar Bencede tekerlekli olmasıda çok iyi sabah rahatça salona taşırız...
ben chicco almayı düşünüyorum oldukça küçük bir çanta oluyor 350 tl civarı.
İlk 3 ay için bebek kıyafeti olarak neler alıyorsun malum bizimkiler kış bebeği olacak
Ben daha pek bir şey almadım sadece 3-5 parça birşeyler aldım henüz:)
oyun parkı tekerlekli olduğu için çok iyi fikir:)oyun parkı yataklarını beşik gibi kullanılırmı.sağlam olurmu.1 yaşında ağırlık artıkça sıkıntı olmazmı
Canım eğer parkyatak alacaksan zaten onun bir aparatı var alttan çıkarıyosun sallanıyor çokgüzel bir beşik gibi
Doğduğunda bakarsın bebeğin sallanmayı severse o şekildede kullanabilirsin:) Bebeğin ne zaman doğacak?
herkesin tavsiyesi içten uzun kollu ama altı çıtçıtlı bodyler tulumlar, en az 5 tane evde giydirmelik
Altlı üstlü takımlar almak lazım, kalın yelekler gerekliymiş yine 3-5 tane:) ama bence yenidoğan 1 2 tane almak lazım
gerisi hep 3-6 ay olmalı çünkü bir ayda kocaman oluyolarmış ilk 4 5 ay çabuk büyüdğüiçin 3-6 ay almak en mantıklısı
geldi bana canım
herkesin tavsiyesi içten uzun kollu ama altı çıtçıtlı bodyler tulumlar, en az 5 tane evde giydirmelik
Altlı üstlü takımlar almak lazım, kalın yelekler gerekliymiş yine 3-5 tane:) ama bence yenidoğan 1 2 tane almak lazım
gerisi hep 3-6 ay olmalı çünkü bir ayda kocaman oluyolarmış ilk 4 5 ay çabuk büyüdğüiçin 3-6 ay almak en mantıklısı
geldi bana canım
kesinlikle katılıyorum 2-3 yenidoğan yeterli diğerleri büyük alınmalı...benim arkadaşımın kızı 2 aylık ve 6 ay kıyafetleri giyiyor....
kızlar benimde birkaç sorum var...
1)göğüs kalkanının süt biriktirdiğini söyleyenler olmuış netten görsellere bakıyorum nasıl biriktiriyor anlamadım biriktirse bile o süt bebeğe verilmezmiş gibi geldi:44:
2)bebeğe yorgan falan örtülmüyormuş bunun için uyku tulumu mu alsam diye düşünüyorum kullananlar varmı alınması gerekli mi?
3)ev tipi anakucağı aldım bu yüzden arabadada kullanılan ana kucağı almayım bunun yerine 0 aydan itibaren kullanılan oto koltuğu alıyım daha uzun ömür olur diyorum düşünceleriniz?
4)büyüyen yatak ve park yatak arasında tereddütte kaldım..en sonunda arkadaşın önerisiyle park yatak alıp 3-4 yaşından sonrada genç odasına geçiş yapıyım diyorum...bu konudaki düşüncelerinizi de paylaşırsanız...
teşekkür ederim cnm bilgilerin için yorgan içinde boğulma tehlikesi için demişler battaniye örtmeyi önermişler ama bence aynı tehlike ondada vardır anlamadım açıkçası bende :44:1) phill..ps ave..t göğüs kalkanı almak zorunda kalmıştım doğumun 2 günü çünkü baya acıyodu emdikten sonra, bu böyle minik bir kaseyi göğüse ters kapatmak gibi bir şey.. temiz şekilde kapatırsanız gerçekten ilk ay çok süt olduğu için emzirme aralarında bunun içinde süt birikiyor siz de mesela çay kaşığı ile bebişe içirebiliyorsunuz, yazık o süt boşa gitmemiş oluyor.. resim yapıştırmayı bilmiorm, siz googledan bakabilirsiniz nası birşey olduğuna...
2) ben yorgan örtmüştüm niye örtülmüyormuş anlamadım...
3) canım arabaya çok binecekseniz, ilk aylarda güvenlik açısından araba oto koltugu daha iyi... ama çok binmicekseniz dediğiniz mantıklı.. çünkü araştırırsanız, allah korusun bir kaza anında ani fren yapılınca bebeğin boynunun birden öne gitmesini engellemek için araba ana kucakları ters olarak koltuga bağlanıyor. normal oto koltukları ise bizim gibi öne bakacak şekilde bağlanıyor... bence biraz araştırın...
4) bende sizin gibi düşünüp park yatak almıştım, memnunum, 3-4 yaşında genç odası alıcam..
kolay gelsin
teşekkür ederim cnm bilgilerin için yorgan içinde boğulma tehlikesi için demişler battaniye örtmeyi önermişler ama bence aynı tehlike ondada vardır anlamadım açıkçası bende :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?