Tecrübeli anneler lütfen yardım edin bana sütüm gitti gitcek

belka02

Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2014
97
14
18
merhaba hanımlar 5 aylık bebeğim var ilk günden beri sütüm yetmedi bende herkes gibi denemedigim şey kalmadı sadce kilo almamla kaldım yinede az çok sütüm vardı heleki gece sabaha karşı taş gibi oluyordu gün içinde emziryodum ve mama takviyesi yapıyordum.4. aydan sonra doktorum ek gıdaya gecebilirsin dedi bende yine aptamil sütü bir meyve ve akşam kaşık mama veryom ve gün içerisinde bikaç kez emzdiryorum ama sütüm inanılmaz azaldı yok nerdeyse yani çok üzgünüm hem bebeğimin memeye çok ilgisi kalmadı emzirmeye aldıgım zaman hep oynuyo memeyle :( sizce 5. aydan sonra süt artarmı bu motilyum ilacı var kullanmak istyorum sizlerden kullanan varmı forumda okudum fransada ani ölüme sebep oldugu için yasaklanmış off ama cok kişi kullanmış artıyor diyo ya ne olur yardım edin kafayi yicem neyapayim sizce bu ilacı kullananız oldumu

merhaba hanımlar 5 aylık bebeğim var ilk günden beri sütüm yetmedi bende herkes gibi denemedigim şey kalmadı sadce kilo almamla kaldım yinede az çok sütüm vardı heleki gece sabaha karşı taş gibi oluyordu gün içinde emziryodum ve mama takviyesi yapıyordum.4. aydan sonra doktorum ek gıdaya gecebilirsin dedi bende yine aptamil sütü bir meyve ve akşam kaşık mama veryom ve gün içerisinde bikaç kez emzdiryorum ama sütüm inanılmaz azaldı yok nerdeyse yani çok üzgünüm hem bebeğimin memeye çok ilgisi kalmadı emzirmeye aldıgım zaman hep oynuyo memeyle :KK43: sizce 5. aydan sonra süt artarmı bu motilyum ilacı var kullanmak istyorum sizlerden kullanan varmı forumda okudum fransada ani ölüme sebep oldugu için yasaklanmış off ama cok kişi kullanmış artıyor diyo ya ne olur yardım edin kafayi yicem neyapayim sizce bu ilacı kullananız oldumu
merhaba hanımlar 5 aylık bebeğim var ilk günden beri sütüm yetmedi bende herkes gibi denemedigim şey kalmadı sadce kilo almamla kaldım yinede az çok sütüm vardı heleki gece sabaha karşı taş gibi oluyordu gün içinde emziryodum ve mama takviyesi yapıyordum.4. aydan sonra doktorum ek gıdaya gecebilirsin dedi bende yine aptamil sütü bir meyve ve akşam kaşık mama veryom ve gün içerisinde bikaç kez emzdiryorum ama sütüm inanılmaz azaldı yok nerdeyse yani çok üzgünüm hem bebeğimin memeye çok ilgisi kalmadı emzirmeye aldıgım zaman hep oynuyo memeyle :KK43: sizce 5. aydan sonra süt artarmı bu motilyum ilacı var kullanmak istyorum sizlerden kullanan varmı forumda okudum fransada ani ölüme sebep oldugu için yasaklanmış off ama cok kişi kullanmış artıyor diyo ya ne olur yardım edin kafayi yicem neyapayim sizce bu ilacı kullananız oldumu

Canım benimde sütüm cok azdı öncelikle ne kadar yersen ye stresten uzak durmalısın bol bol bulgur mercimek corbasi ye tatlı ye ustune cay ic ve son olarak duşta sıcak su ile gögüslerine masaj yap inşallah sütün cogalacaktır..

ikinci bebeğimde bende bazı ssorunlar yasadım ve öğrendiklerimi paylaşmak istiyorum. .
Siz bebeğiniz için en iyisini istiyorsanız ve bir sağlık problemi yoksa sütünüz artar.. önceliğimiz sütüm yok ,yetmiyor vs. gibi düşüncelerden vaz geçiyoruz.. bebekler 5 aylık dönemlerinde başka şeyler dikkatini çekmeye başladığı için memeye ilgisi azalabilir normaldir.
Siz sıkmayın canınızı bol bol sıvı özellikle su tüketin beğeniyorsanız boza malt içeceği içebilir helva yiyebilirsiniz bunlar bende işe yaramıştı.. ve sık sık emzirin her bulduğunuz fırsatta hatta bırakın işi vs. Sadece bebeğinizle ilgilenin ... bebeğinizle ten teması sağlayın oda sıcaklığına dikkat ederek bebeğinizi soyun sizde üstünüzü çıkarın birlikte uzanabilirsiniz ara ara emzirmeyi deneyerek zzaman geçirebilirsiniz bunlar işe yarayacaktır. Bunun dışında internetten arayarak okumanızı önereceğim bir yazı var Tomris' in emzirme kampı size yol gösterecektir. Lütfen sütüm yok diye düşünüp emzirmekten vazgeçmeyin sık sık emzirin herşey gönlünüzce olsun. .. bebeğinizi bol sütlü güzel günlerde sağlıkla büyütün:)

Back
X