Tecrübeli anneler lütfen yardım :(

nurumoglum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2014
264
130
GENİZ ETİ+BÜYÜK BADEMCİK+KULAKTA SIVI BİRİKMESİ

Oğlum 2,5 yaşında geniz eti alınacak.Bademcikler küçültülecek. Ve yarınki işitme testi sonucuna göre belki kulağa tüp takılacak.
Bu ameliyatı yaptıranlar tecrübelerini paylaşabilir mi?
Öncesi ve sonrasında nelere dikkat edilmeli?
Ameliyat sonrası şikayeti olan var mı?
Ne yapacağımı bilemiyorum. Panik haldeyim.

Bir bilgim yok ama geçmiş olsun demek istedim. Allah şifa versin kuzucuğa.

işyerindeyim. Birazdan çıkıcam. Mesajları ancak yarın okuyabilirim.
Lütfen bilgisi olan anneler yazsın.
Ona göre yarınki kontrolümüzde doktora sorularım olacak.
teşekkürler şimdiden.

Anne değilim gerçi ama :) geniz ameliyatını benim yeğenim oldu, hiç zorluk çekmedi çabuk atlattı. Hatta hastanede ki herkesi fırçaladı, bu ne biçim yemek buz gibi, tatsız tuzsuz yemekleri getirmişsiniz falan dedi .:) tv izledi. her ameliyat böyle olur mu bilmiyorum. Zaten ameliyat olması şart ne kadar erken o kadar iyi demişti doktor çünkü gelişimini engelliyormuş.

Ayrıca doktorunuz çok iyi bir doktor geniz etinden değil ama farklı bir şeyden başka bir arkadaşım ona ameliyat olmuştu. Et vardı burnunda. Çok memnun kaldı oradan.

Geniz eti değil ama bademcik ameliyatı bizzat kendim oldum. Ameliyat sonrası boğazda acı oluyor, dondurma, soğuk meyve suyu vs gibi şeyler yiyip içmiştim. Birde soğuk süte cicibebe çok yemiştim. Birkaç gün katı şeyler yememiştim. Çocuğunuz çok küçük, ameliyat sırasının önde olmasını rica edin. Ameliyat öncesi su bile vermiyorlar. Ben ameliyat olduğumda öğleden sonraya kalan ufak bir çocuk vardı, su isteyip ağlıyordu. Ailesi oyalamak için kırk takla atıyordu. Ameliyat sonrasında ben çok rahat ettim, bademciklerimin artık yararı kalmamıştı.

benim oğlumda 2,5 yaşında bademcik ve geniz eti ameliyatı oldu canım hiç birzorluk yaşamadık ameliyattan sonra çok rahat yedi içti şu an 21 yaşında bi problemimiz yok

Anne değilim gerçi ama :) geniz ameliyatını benim yeğenim oldu, hiç zorluk çekmedi çabuk atlattı. Hatta hastanede ki herkesi fırçaladı, bu ne biçim yemek buz gibi, tatsız tuzsuz yemekleri getirmişsiniz falan dedi .:) tv izledi. her ameliyat böyle olur mu bilmiyorum. Zaten ameliyat olması şart ne kadar erken o kadar iyi demişti doktor çünkü gelişimini engelliyormuş.

Ayrıca doktorunuz çok iyi bir doktor geniz etinden değil ama farklı bir şeyden başka bir arkadaşım ona ameliyat olmuştu. Et vardı burnunda. Çok memnun kaldı oradan.

Doktor konusunda içim rahatladı Allah razı olsun.

Benimki geniz eti + kulak tüpü oldu

Çok sıkıntılı değil ilk gün biraz ağrıyor o kadar

Tüpler yıl dolmadan düştü çabuk büyüdüğü için

Geniz eti çok rahatsız ediyordu çok da büyüktü alınan parça rahat etti

Kulağına bir daha tüp takalım yeterli olmamış dediler biz yaptırmadık kışa kulak iltihabı olur demişti bu dene henüz olmadı

Şimdiden geçmiş olsun n

Benimki geniz eti + kulak tüpü oldu

Çok sıkıntılı değil ilk gün biraz ağrıyor o kadar

Tüpler yıl dolmadan düştü çabuk büyüdüğü içinrm

Geniz eti çok rahatsız ediyordu çok da büyüktü alınan parça rahat etti

Kulağına bir daha tüp takalım yeterli olmamış dediler biz yaptırmadık kışa kulak iltihabı olur demişti bu dene henüz olmadı

Şimdiden geçmiş olsun n

Tüpler düştü derken. Nasıl oluyor? kendiliğinden mi düşüyor?
bir de Temmuzda planladığımız yaz tatilimiz vardı.
Acaba denize girmesinde sakınca olur mu?

Kendiliğinden düşüyor doktor da sonra kulak içinden alıyor düzenli 2 aylık kontrolü oluyor

Tatilde kafası denize girmesin kulak tıpası alın dedi ama bizimki zaten kafasını sokmadığı için sorun olmadı

Dikkat ettik düşürmedik suya sadece biz kucakta soktuk

X