merhaba tecrübeli anneler.sizce en kullanışlı en iyi park yatak markası hangisi.kısmetse 3,5 ay sonra bebeğimi kucağıma alıcam bebek odası yapmıcam alacağım sadece bir beşik oda iyi olsun istiyorum.bambu besiğe heveslenmiştim ama 6 aydan sonra kullanılamayacağını düşünerek vazgectim.park yataklardan hiç hoşlanmıyordum bez gibi dandik duruyo diyordum ama yorumlara bakınca fikrim değişti.tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim:)
kraft var çokda uygun ve ünlüler bile ondan kullanıyr
bende park yatağa karşıydım çiftlik tarzı alcaktım hala düşünüyorum ne alsam diye
eşim diyor park yatakalr çok gösterişsiz oyuncak gibi
kraft var çokda uygun ve ünlüler bile ondan kullanıyr
bende park yatağa karşıydım çiftlik tarzı alcaktım hala düşünüyorum ne alsam diye
eşim diyor park yatakalr çok gösterişsiz oyuncak gibi
bana da öyle geliyo. sanki emanetmiş, çocouğun asıl yatağı o değilmiş gibi geliyo. ben o yüzden bebek karyolası almaya karar verdim. kendi odama koyacağım. yatağımla yan yana. ayrı oda yaparsam bi süre sonra gardrobunu da alırım takım olur.
benim oğlumda 3,5 aylık kraft park yatak almıstık cok guzel ama öylece duruyor oğlum hiç yatmadı.Allahtan cocuk odasına bebek karyolası da almıstık daha sonra yatar dıye onda uyumayı tercih etti. park yatakta kaldı memlekete tatıle falan gıderken götürürüz diye kaldırdık.